Πώς να πάρετε μια χρυσή Κάρτα Buckeye του Οχάιου

Οχάιο Κάτοικοι 60 και Παλαιότερα Αποθηκεύστε Μεγάλο με αυτή την Έκπτωση Κάρτα

Εάν μετακομίζετε στην πολιτεία του Οχάιο και είστε 60 ετών ή μεγαλύτεροι (ή απενεργοποιημένοι), φροντίστε να δείτε το πρόγραμμα Golden Buckeye Card.

Αυτή η κάρτα, που εκδίδεται από την πολιτεία του Ohio Department of Aging, προσφέρει κατοίκους 60 ετών και άνω, ενώ οι ηλικιωμένοι με ειδικές ανάγκες ηλικίας 18 έως 59 ετών, χιλιάδες εκπτώσεις μέσω του προγράμματος Golden Buckeye. Από το 1976, οι κάτοχοι καρτών έχουν εξοικονομήσει περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια και πάνω από δύο εκατομμύρια κάτοικοι του Οχάιο είναι επί του παρόντος επιλέξιμοι για το πρόγραμμα.

Περισσότερες από 20.000 επιχειρήσεις όπως εστιατόρια, στεγνοκαθαριστήρια, ανθοπωλεία, νοσοκομεία ζώων, καταστήματα επισκευής αυτοκινήτων, μοτέλ και κρατικά πάρκα κατασκηνώσεων συμμετέχουν στο πρόγραμμα Golden Buckeye. Πολλές επιχειρήσεις εμφανίζουν το λογότυπο Golden Buckeye. αν όχι, ρωτήστε αν το αποδεχτούν πριν κάνετε μια αγορά. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις που δέχονται την κάρτα δεν λαμβάνουν αποζημίωση από την πολιτεία του Οχάιο.

Η απόκτηση μιας κάρτας Golden Buckeye είναι εύκολη και πρέπει να διαρκέσει μόνο 15 λεπτά, αλλά μόλις τη λάβετε, σύντομα θα δείτε πόσο γρήγορα θα αυξηθούν οι αποταμιεύσεις.

Λήψη και αντικατάσταση μιας κάρτας

Αν είστε εγγεγραμμένος οδηγός (ή έχετε κρατική ταυτότητα μη-οδηγού) στην πολιτεία του Οχάιο, το κράτος θα σας στείλει αυτόματα μια Χρυσή Κάρτα Buckeye γύρω στα 60α γενέθλιά σας. Αν έχετε αναγνωριστικό κράτους αλλά δεν έχετε λάβει την κάρτα σας, το Γραφείο Οχημάτων του Οχάιο μπορεί να έχει εσφαλμένη διεύθυνση για εσάς, επομένως θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε απευθείας με το τοπικό σας γραφείο ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Εάν είστε νέοι στο Οχάιο ή αν δεν έχετε αναγνωριστικό κωδικό κράτους, μπορείτε να απευθυνθείτε στις περισσότερες δημόσιες βιβλιοθήκες του Οχάιο και στα ανώτερα κέντρα. Πρέπει να υποβάλετε προσωπική αίτηση εάν δεν έχετε λάβει την κάρτα σας μέσω της αλληλογραφίας. Αφήστε έξι έως οκτώ εβδομάδες για να λάβετε την κάρτα σας.

Για να υποβάλετε αίτηση για μια χρυσή κάρτα Buckeye, θα πρέπει να δώσετε έγκυρη απόδειξη της ηλικίας ή της αναπηρίας. αποδεκτά έντυπα περιλαμβάνουν κάρτα Medicare, τεκμηρίωση SSDI ή τεκμηρίωση που εκδίδεται από κρατική υπηρεσία που πιστοποιεί την αναπηρία ή τη συνταξιοδότηση υπαλλήλων.

Αν η κάρτα σας χαθεί, καταστραφεί ή κλαπεί, θα χρειαστεί να καλέσετε το γραφείο του τμήματος γήρανσης του Οχάιο για να ζητήσετε μια κάρτα αντικατάστασης. Μόλις καταθέσετε μια ορθή καταγγελία, θα πρέπει να λάβετε μια νέα κάρτα σε έξι έως οκτώ εβδομάδες.

Εκπτώσεις και εξοικονόμηση στο Πρόγραμμα

Ενώ τα περισσότερα εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις στο Οχάιο εμφανίζουν με υπερηφάνεια το λογότυπο Golden Buckey στα παράθυρά τους ή στο ταμείο, αν θέλετε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στον Κολόμπους ή άλλες μεγάλες πόλεις στο Οχάιο, μπορείτε να ελέγξετε για τους συμμετέχοντες λιανοπωλητές είτε ανά νομό είτε ανά πόλη.

Μπορείτε γενικά να περιμένετε εκπτώσεις μεταξύ 10 και 20% στα περισσότερα σημεία που δέχονται την κάρτα Golden Buckey. Δεδομένου ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε με έμφαση στις μικρές επιχειρήσεις, θα βρείτε πιθανότατα εκπτώσεις σε τοπικά εστιατόρια, κέντρα φροντίδας αυτοκινήτων και εγκαταστάσεις φροντίδας ηλικιωμένων σε σχέση με τα εστιατόρια αλυσίδας ή τις εταιρικές επιχειρήσεις.

Επιπλέον, εάν δεν έχετε ασφάλιση συνταγών ή εάν το τμήμα Medicare D δεν καλύπτει ένα φάρμακο, η κάρτα περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση στο πρόγραμμα έκπτωσης φαρμάκων με συνταγή για το καλύτερο φάρμακο του Οχάιο. Μπορείτε να πάρετε την κάρτα συνταγών με την επίσκεψη του Οχάιο Best Rx ιστοσελίδα.