Γιατί πρέπει να ταξιδέψετε στη Φλόριντα κατά τη διάρκεια των εκτός εποχής

Θέλετε να αποφύγετε τα μεγάλα πλήθη, τα γεμάτα αξιοθέατα και το ακριβό κατάλυμα; Κάντε σχέδια για να επισκεφθείτε τη Φλόριντα κατά τη διάρκεια μιας από τις εκτός εποχής του Sunshine State περιόδους - άνοιξη ή πτώση.

Ο χειμώνας και το καλοκαίρι είναι οι δύο κύριες τουριστικές περιόδους στη Φλώριδα. Η χειμερινή περίοδος διαρκεί από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι το Πάσχα με την εισροή των χειμερινών ηλιοθεραπευτών και των ερασιτεχνών.

Η θερινή περίοδος ξεκινάει τον Ιούνιο, καθώς οι οικογένειες με παιδιά σχολικής ηλικίας αρχίζουν να φτάνουν για καλοκαιρινές διακοπές και συνεχίζουν μέχρι τα μέσα Αυγούστου όταν τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο.

Χειμερινά πλήθη εποχής

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι χειμερινοί μήνες είναι η κορυφαία τουριστική περίοδος της Φλόριντα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η χειμερινή περίοδος προσφέρει γαλάζιο ουρανό, ζεστό ήλιο και χαμηλή υγρασία. Ακόμα, οι θερμοκρασίες μπορούν να πάρουν αρκετά ψυχρή. Ακόμα και οι συνθήκες κατάψυξης είναι δυνατές, όταν ο ήλιος πέσει κάτω, αλλά εκείνες οι μέρες είναι σπάνιες.

Αν και δεν είναι τεχνικά χειμώνα, η εβδομάδα των Ευχαριστιών είναι πολύ απασχολημένη. Ξεκινάει από την περίοδο των διακοπών. Η Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα είναι το πιο πολυσύχναστο της χρονιάς, ωθώντας τα τουριστικά αξιοθέατα και τα εστιατόρια στα όριά τους.

Επισκεφθείτε το After Spring Break

Καθώς οι βόρειοι οδηγοί πίσω στα σπίτια τους που ξεπαγιάζουν και οι ανοιξιάτικοι σπαστήρες επιστρέφουν στο σχολείο, η κυκλοφορία διευκολύνει και τα πλήθη σε εστιατόρια και αξιοθέατα. Ο καιρός συχνά παραμένει αρκετά ευχάριστος μέχρι τα μέσα Μαΐου , καθιστώντας έτσι μια ιδανική στιγμή για να επωφεληθείτε από τις σημαντικές εκπτώσεις και τον καιρό.

Καλοκαιρινή ζέστη

Η καλοκαιρινή περίοδος από τον Ιούνιο μέχρι τα μέσα Αυγούστου σημαίνει ζεστές εξωτερικές θερμοκρασίες, αλλά αυτό δεν φαίνεται να συγκρατεί τα πλήθη.

Οι οικογένειες με παιδιά σχολικής ηλικίας επωφελούνται από το γεγονός ότι τα παιδιά είναι εκτός σχολείου. Η καλαίσθητη, σχεδόν τροπική θερμότητα και η υγρασία, σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές, αν και σύντομες, απογευματινές καταιγίδες είτε οδηγούν τους τουρίστες σε εσωτερικούς χώρους, στις παραλίες ή στους υδάτινους σταθμούς.

Φθινόπωρο εποχή τυφώνα

Αρχίζοντας το Σεπτέμβριο η ένταση του ήλιου και της υγρασίας μειώνεται αρκετά για να απολαύσετε τα αξιοθέατα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Προειδοποιήστε ότι η εποχή των τυφώνων της Φλόριντα διαρκεί από τον Ιούνιο έως το Νοέμβριο. Η πιο έντονη δραστηριότητα είναι κατά τη διάρκεια του μεταγενέστερου μέρους της σεζόν, συνήθως οι μήνες πτώσης.

Το γεγονός ότι είναι εποχή τυφώνα και τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο σημαίνει ότι υπάρχει μια ηρεμία στο ταξίδι. Οι τιμές και η διαθεσιμότητα των καταλυμάτων αντανακλούν τη μείωση της ζήτησης.

Παρόλο που η πιθανότητα είναι χαμηλή, ότι μια τεράστια τροπική καταιγίδα ή τυφώνας θα χτυπήσει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, εάν εμφανιστεί μια καταιγίδα στον ορίζοντα, συνήθως υπάρχουν πολλές προειδοποιήσεις και διαδρομές εκκένωσης είναι καλά σημειωμένες σε όλες τις παράκτιες περιοχές του κράτους.

Εξαιρέσεις τουριστικής περιόδου

Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις από τον κανόνα για ταξίδια στη Φλόριντα σχετικά με το Port Canaveral και το Key West - οι εποχές είναι διαφορετικές.

Η περιοχή κοντά στο Port Canaveral, ένα πολύ δημοφιλές λιμάνι κρουαζιερόπλοιου στην ανατολική ακτή της Φλόριντα, που ονομάζεται επίσης Space Coast, έχει πολύ λίγες εβδομάδες εκτός εποχής. Το Cocoa Beach, η Μελβούρνη και το Titusville είναι πολυάσχολοι για να φιλοξενήσουν τον κλάδο της ακτοπλοϊκής γραμμής όλο το χρόνο. Εάν δεν πραγματοποιούνται ειδικές εκδηλώσεις, μπορείτε να βρείτε μερικές ειδικές προσφορές για το Σαββατοκύριακο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το Florida Keys είναι μια άλλη περιοχή που αποτελεί εξαίρεση. Οι καλοκαιρινοί μήνες θεωρούνται εκτός εποχής και οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν ότι τα δωμάτια είναι φθηνότερα και το Key West είναι λιγότερο γεμάτο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Λάβετε υπόψη ότι τα πλήκτρα είναι ένας δημοφιλής προορισμός για πολλούς κατοίκους της Φλώριδας που αναζητούν ανακούφιση από την έντονη θερμότητα και την υγρασία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οπότε μπορεί να θέλετε να αποφύγετε τη συντριβή της κυκλοφορίας του Σαββατοκύριακου περιορίζοντας την επίσκεψή σας στις καθημερινές.