Γιορτάστε 100 χρόνια εθνικών πάρκων με ατρόμητος ταξίδι

Νέες εκδρομές παρουσιάζουν την ομορφιά των εθνικών μας θησαυρών

Το Intrepid Travel ξεκίνησε μια νέα σειρά περιηγήσεων που θα προβάλουν την ομορφιά των εθνικών μας πάρκων σε αυτό το χρονικό διάστημα εκατονταετίας.

Η Υπηρεσία Εθνικών Δρυμών ιδρύθηκε το 1916 από το Κογκρέσο. Το Yellowstone ήταν το πρώτο εθνικό πάρκο του έθνους. Ιδρύθηκε το 1872 και διοικείται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση μέχρι να δημιουργηθεί η υπηρεσία των εθνικών πάρκων. Υπάρχουν τώρα 59 εθνικά πάρκα στη χώρα.

Το Intrepid Travel γιορτάζει την εκατονταετηρίδα των πάρκων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με αρκετές ειδικές εκδρομές, από την ιστιοπλοΐα μέσω των Florida Keys έως την πεζοπορία στη Γιούτα.

Ξηρός Εθνικός Δρυμός Tortugas

Τοποθετήστε ιστιοφόρο για το αρχιπέλαγος Dry Tortugas στα Florida Keys τον Οκτώβριο αυτό με ένα ταξίδι που εξερευνά το Key West, το Εθνικό Πάρκο Dry Tortugas, το Marquesas Keys και πολλά άλλα.

Το ταξίδι περιλαμβάνει μια επίσκεψη στο μικρο-έθνος της Δημοκρατίας Conch? εξερεύνηση του ιστορικού παράκτιου φρουρίου Fort Jefferson. δείτε κόκκινα πόδια, μπλε-footed και μασκαρισμένα boobies στο κλειδί Marquesas? αναπνευστήρα με θαλάσσιες χελώνες στο Dry Tortugas και χαλαρώστε με μια νύχτα στην πόλη στο Key West.

Το ταξίδι ξεκινάει στο Key West και στη συνέχεια ξεκινά για το Dry Tortugas - το πιο απομονωμένο και λιγότερο επισκέφθηκε εθνικό πάρκο. Στη συνέχεια, πλεύστε με το Marquesas και στη συνέχεια επιστρέψτε στο Key West.

Στην περιήγηση περιλαμβάνονται πέντε πρωινά, πέντε γεύματα και τέσσερα δείπνα και διανυκτέρευση στο πλοίο.

Εθνικά πάρκα Bryce και Zion

Εξερευνήστε τα εθνικά πάρκα Bryce και Zion σε ένα διθέσιο οδικό ταξίδι που περιλαμβάνει επίσης το εθνικό δάσος Dixie το Σεπτέμβριο.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας στο Sin City πριν βυθιστείτε στη φύση με μια βόλτα στο Εθνικό Δρυμό Dixie και στη συνέχεια πεζοπορώστε στο Εθνικό Πάρκο Canyon του Bryce. Υπάρχουν πιθανότητες να δείτε τα περίφημα hoodoos από το Rainbow Point, να δείτε τα πρόβατα και τα γουλιές στο βουνό και να εξερευνήσετε τα χάσματα και τις καταρράκτες του Εθνικού Πάρκου του Zion με τα πόδια.

Το ταξίδι περιλαμβάνει δύο πρωινά, δύο γεύματα και δύο δείπνα. Το ταξίδι γίνεται με ποδήλατο και μίνι λεωφορείο - καθώς και με τα πόδια. Τα καταλύματα περιλαμβάνουν κατασκήνωση δύο νυχτών, ξενοδοχείο δύο νυχτών και δύο νύχτες σε ένα μοτέλ.

Εθνικό Πάρκο Γέλοστόουν

Πεζοπορία και καγιάκ το δρόμο σας μέσα από το Εθνικό Πάρκο Yellowstone και το Grand Teton National Park το Σεπτέμβριο σε ένα ταξίδι γεμάτο δράση που περιλαμβάνει το Old Faithful, τα σιντριβάνια Paint Fountain και το Grand Canyon του Yellowstone.

Το ταξίδι ξεκινάει στο Jackson, Wyo., Και στη συνέχεια κατευθύνεται στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone, πριν βυθιστεί στο Εθνικό Πάρκο του Grand Teton και στο Grassy Island και στη συνέχεια επιστρέφει στον Jackson.

Το ταξίδι περιλαμβάνει τέσσερα πρωινά, πέντε γεύματα και τέσσερα δείπνα. Η μεταφορά πραγματοποιείται σε ιδιωτικά οχήματα και με καγιάκ. Τα καταλύματα βρίσκονται σε κατασκήνωση για δύο νύχτες, κάμπινγκ για δύο νύχτες και δύο νύχτες σε καταφύγιο.

Εθνικό Πάρκο Sequoia

Ανακαλύψτε τη Σιέρα Νεβάδα σε ένα μοναδικό ταξίδι που περιλαμβάνει το όμορφο Εθνικό Πάρκο Sequoia και την πεζοπορία σε μία από τις υψηλότερες κορυφές της χώρας - Mount Whitney, όπου θα παρακολουθήσετε τον ήλιο να ανεβαίνει πάνω από το Εθνικό Πάρκο Death Valley. Αυτό το ταξίδι εξυπηρετεί πραγματικά το περιπετειώδες πνεύμα.

Το ταξίδι ξεκινάει στο Λος Άντζελες και στη συνέχεια κατευθύνεται στο Lake Spring Chicken, ακολουθούμενο από Rock Creek και Guitar Lake.

Στη συνέχεια, η πραγματική διασκέδαση ξεκινά καθώς οι επισκέπτες κατευθύνονται προς την κορυφή του Mount Whitney και του Crabtree Meadow.

Περιλαμβάνονται στο ταξίδι πέντε πρωινά, πέντε γεύματα και πέντε δείπνα. Η μεταφορά πραγματοποιείται με ιδιωτικό όχημα και περιλαμβάνεται επίσης διαμονή δύο διανυκτερεύσεων, καθώς και πέντε καταλύματα με βάρκα.