Συγκέντρωση των Εθνών Pow Wow

Η Συγκέντρωση των Εθνών Pow Wow έρχεται στο Albuquerque το τελευταίο πλήρες Σαββατοκύριακο του Απριλίου για μια θεαματική, μοναδική εμφάνιση της Native American τέχνες, τον πολιτισμό και τη μουσική. Η συλλογή συγκεντρώνει πάνω από 3.000 ιθαγενείς / ιθαγενείς Αμερικανούς / Ινδούς χορευτές και τραγουδιστές που εκπροσωπούν πάνω από 500 φυλές από όλες τις ΗΠΑ, τον Καναδά και τον κόσμο για τρεις ημέρες τέχνης, χορού, μουσικής και τραγουδιού. Οι εκδηλώσεις γίνονται στο Συνεδριακό Κέντρο και στο πανεπιστήμιο του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού , το "Pit".

Το 2016 Συγκέντρωση των Εθνών διεξάγεται στις 28-30 Απριλίου.

Η Συγκέντρωση των Εθνών είναι κάτι περισσότερο από μια συγκέντρωση. Περισσότεροι από 3.000 παραδοσιακοί χορευτές και τραγουδιστές στην Αμερική συναγωνίζονται σε παραδοσιακούς χορούς. πάνω από 800 τεχνίτες προβάλλουν και πωλούν το έργο τους. οι ιθαγενείς συγκροτήματα εμφανίζονται σε μια ποικιλία μουσικών ειδών στο περίφημο Stage 49. Υπάρχει ακόμη και μια εκδήλωση χορού DJ και μια επίδειξη μόδας. Οι πωλητές τροφίμων στο Native Food Court προσφέρουν μια σειρά επιλογών στη νοτιοδυτική και την αμερικανική ναύλωση. Υπάρχει πολλά να δείτε και να κάνετε, γι 'αυτό πολλοί πάνε στη συγκέντρωση περισσότερες από μία μέρες.

Οι Pow wows είναι κοινωνικές συγκεντρώσεις και εορτασμοί. Περιέχουν χορευτικούς αγώνες και οι περισσότεροι χοροί αντιπροσωπεύουν την ενότητα της ζωής και της μορφής σε έναν κύκλο. Τα ράγια που φοριούνται σε ένα χορό αντιπροσωπεύουν ειδικές εκδηλώσεις, παραδόσεις ή σύμβολα σημαντικά για τον φέροντα.

Τι μπορείτε να περιμένετε από τη Συλλογή των Εθνών Pow Wow; Θα δείτε τους ντόπιους Αμερικανούς σε παραδοσιακούς φόρεμα που εκτελούν χορούς ειδικά για τις φυλές τους.

Θα πάρετε να δοκιμάσετε εγγενή τρόφιμα και να αγοράσετε τέχνες και βιοτεχνίες. Η Συγκέντρωση παρέχει μια ευρεία γεύση στους ιθαγενείς πολιτισμούς του έθνους μας και πολλών άλλων.

Βραδιά των εγκαινίων
Η συγκέντρωση ξεκινά με τον διαγωνισμό Miss World World στις 7 μ.μ. την Πέμπτη 28 Απριλίου στο κέντρο συνεδρίων του Albuquerque στο κέντρο της πόλης .

Η νεαρή ινδική αμερικανίδα γυναίκα που επιλέγεται αντιπροσωπεύει όλους τους ιθαγενείς και ιθαγενείς ως πρέσβευτη πολιτιστικής καλής θέλησης. Οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζουν τις φυλετικές τους γνώσεις μέσω συνεντεύξεων, δοκίμων, ομιλίας, παραδοσιακών παρουσιάσεων και του μοναδικού τους φυλετικού χορού. Η Miss Indian World χρησιμεύει ως πρότυπο και επιδεικνύει την ομορφιά και την ποικιλομορφία του ιθαγενή αμερικανικού πολιτισμού.

Μεγάλη είσοδος
Η Grand Entry πραγματοποιείται την Παρασκευή 29 Απριλίου στο Pit στο μεσημέρι και πάλι στις 18:00. Σε μια εντυπωσιακή επίδειξη, χιλιάδες χορευτές της Native American με παραδοσιακές φορεσιές μπαίνουν στην αρένα με τον ήχο των βαρελιών. Το Miss Indian World στέκεται μετά το Grand Entry το βράδυ.

Ινδική Αγορά
Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τέχνες και βιοτεχνίες, από παραδοσιακές μπρελόκ μέχρι κοσμήματα, τύμπανα, δερμάτινα είδη, πίνακες ζωγραφικής και άλλα. Η αγορά έχει παραδοσιακές αυτόχθονες τέχνες καθώς και μοντέρνα παραδοσιακά έργα.

Στάδιο 49
35 διασκεδαστές, 60 εμφανίσεις σε τέσσερα στάδια, δίνουν μια ματιά στο τι πρέπει να περιμένετε από το στάδιο 49. Οι ντόπιοι μουσικοί προβάλλουν όλα τα είδη, όπως country, reggae, rock n 'roll, hip-hop, ρυθμούς και μπλουζ και πολλά άλλα. Η μουσική και η ψυχαγωγία στο Στάδιο 49 συμπεριλαμβάνονται με γενική είσοδο στο γεγονός.

Η σκηνή βρίσκεται έξω από το Pit.

Red Thunder Rolling
Το ετήσιο ταξίδι της μοτοσικλέτας στη συγκέντρωση των εθνών θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου για το 2016. Κάθε χρόνο η διαδρομή ωφελείται από μια αιτία της ιθαγενείας της Αμερικής. Η φετινή βόλτα ωφελεί το σπίτι των παιδιών Manuelito Navajo στο Gallup. Η εκκίνηση ξεκινάει στο Gallup στο καζίνο Fire Rock Navajo και τελειώνει στη συγκέντρωση των εθνών. Καλέστε τον Paul Bemore στο (928) 729-6253 για πληροφορίες. Το κόστος για τη βόλτα είναι $ 25.

Κόστος
Η γενική αποδοχή εκ των προτέρων μέχρι τις 26 Απριλίου είναι $ 22,50 ανά ημέρα, $ 44 για ένα διήμερο. Η είσοδος για την Miss Indian World στις 28 Απριλίου είναι 19,50 δολάρια. Τα VIP καθίσματα είναι $ 74 και είναι καλά για τις 29 και 30 Απριλίου. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν online και να παραληφθούν στο Will Call ή στην πόρτα. Οι τιμές είναι υψηλότερες στην πόρτα.

Διαμονή
Για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες που έρχονται για την εκδήλωση, τα ξενοδοχεία υποδοχής θα είναι MCM Elegante (505) 884-2511, Double Tree Downtown (800) 584-5058, Sheraton Hotel Airport (800) 227-1117, Hotel Cascada (505) 888-3311 , Suites Suites (505) 255-5566, Towne Place Suites Airport (ομαδικές τιμές), Home2 Suites by Hilton (505) 242-0002 και το Staybridge Suites North, (505) 266-7829.

Ζητήστε την ειδική τιμή του Συλλογή των Εθνών. Οι προτεινόμενες περιοχές κατασκήνωσης περιλαμβάνουν KOA Kampgrounds (505) 296-2729, Isleta Lakes (505) 244-8102 και American RV Park (505) 831-3545.

Μάθετε περισσότερα για τη συγκέντρωση των εθνών.