Πώς να κάνει ένα καπέλο Derby Kentucky

Ακολουθήστε αυτά τα 5 απλά βήματα για ένα εκπληκτικό σπιτικό καπέλο

Η λειτουργία του Kentucky Derby πραγματοποιείται το πρώτο Σάββατο του Μαΐου. Μέρος της εμπειρίας "τα πιο συναρπαστικά δύο λεπτά στον αθλητισμό" είναι ντύσιμο σε κλασική μόδα άνοιξη, συμπληρώνεται με ένα λαμπερό και εορταστικό καπέλο Derby.

Φυσικά, ανάλογα με το στιλ που προσελκύετε, τα καπέλα Kentucky Derby μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Κάποιοι αγοράζουν τα καταστήματα σε δεύτερο χέρι για να εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά με ένα απογευματινό και λίγο δημιουργικό, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας.

Βρείτε ένα καπέλο

Πρώτον, θα χρειαστείτε μια βάση για να εργαστείτε. Σηκώστε ένα λουρί με ένα μεγάλο χείλος σε ένα τοπικό τμήμα κηπουρικής ενός κουτιού όπως το Target. Έχω δει επίσης κολακευτικά καπέλα στα καταστήματα κοστουμιών, όπως τα καταστήματα του Caufield , και τα καταστήματα χειροτεχνίας - πιστεύουν ότι η Dee's ή η Michaels - είναι σίγουρο ότι θα είναι εφοδιασμένα με βάσεις καπέλων κατά τη διάρκεια της σεζόν του Derby. Θυμηθείτε, όσο μεγαλύτερο είναι το χείλος, τόσο περισσότερο πρέπει να διακοσμήσετε.

Θερμάνετε την κόλλα

Χρησιμοποιήστε ένα ζεστό πιστολιού κόλλας και κολλήστε μια παχιά πολύχρωμη κορδέλα (ενσύρματη κορδέλα είναι πιο εύκολο να εργαστείτε με) γύρω από το καπέλο σας. Μπορεί να αισθάνεται αντιληπτή, αλλά να κολλήσει τη ραφή στο μπροστινό μέρος του καπέλου. Έτσι, η γραμμή ραφής θα μεταμφιεστεί με διακοσμήσεις. Θυμηθείτε, με ζεστή κόλλα, λίγο κόλλα είναι το μόνο που θα χρειαστείτε.

Προσθήκη ψεύτικων λουλουδιών

Τα λουλούδια είναι συχνά η κύρια εστίαση ενός καπέλο Derby, έτσι επιλέξτε λουλούδια με το χρώμα και το στυλ που θέλετε ολόκληρο το καπέλο να μεταφέρει. Με την ζεστή κόλλα, κολλήστε ένα μεγάλο λουλούδι μεταξιού (ή δύο, ή έξι ... είναι το Derby του Κεντάκυ, γιατί όχι! !!), προσθέτοντας τολμηρά χρώματα σε κλίση ή εκτός κέντρου, για να δημιουργήσετε επιπλέον ενδιαφέρον.

Προσθήκη συμψηφισμού

Μια άλλη επιλογή είναι να προσθέσετε συμψηφισμό ή crinoline, διπλωμένα σε βρόχους ή δεμένα σε τόξα. Γίνετε δημιουργικοί! Δοκιμάστε επίσης πτυχώσεις ή τούφες συνυφασμένου υφάσματος. Και πάλι, κρύψτε τις ραφές κάτω από λουλούδια ή κορδέλες και χρησιμοποιήστε το υλικό για να γεμίσετε τη διακοσμημένη περιοχή του καπέλου σας στο Κεντάκι Derby.

Προσθέστε Φτερά

Τα φτερά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ένα ποπ χρώμα, και μερικά φτερά μπορούν να κάνουν μεγάλο αντίκτυπο. Προστιθέμενο μπόνους: Τα φτερά προσθέτουν ύψος στο υπέροχο καπέλο σας Derby. Χάντρες, πούλιες, και κοσμήματα είναι άλλοι τρόποι για να προσθέσετε λάμψη και λάμψη. Πάρτε το χρόνο σας, διασκεδάστε με τη διαδικασία και δημιουργήστε το σωστό καπέλο για εσάς. Εκανε ένα λάθος? Ζεστάνετε τη σκληρυμένη κόλλα με στεγνωτήρα μαλλιών, απελευθερώστε το στολίδι και επανασυνδέστε το.

Περισσότερες συμβουλές για την κατασκευή και το σχεδιασμό ενός Kentucky Derby Hat:

Voila! Συγχαρητήρια, αν παρευρίσκεστε στο Kentucky Oaks, το Kentucky Derby ή ρίχνοντας ένα δικό σας πάρτι Derby , έχετε τώρα ένα κομψό καπέλο για το μεγάλο γεγονός. Και αν απλά αποφασίσετε ότι θέλετε ένα καπέλο Derby να φορέσει μόνο του, στο σπίτι, βλέποντας τον αγώνα στο Churchill Downs, εμπιστευθείτε ... δεν θα είστε μόνοι.