Ένας οδηγός του Newbie για το Desire Maya Riviera Resort

Ή πώς να διατηρήσετε την αξιοπρέπεια ενώ παίρνετε τις διακοπές σας σε ένα θέρετρο swinger

Είστε έτοιμοι να ενεργοποιήσετε τη θερμότητα στην απόδραση του επόμενου ζευγαριού σας; Μπορούμε να προτείνουμε τη Desire Maya Riviera στο Κανκούν; Στην πραγματικότητα είμαστε πεπεισμένοι ότι εάν περισσότερα ζευγάρια γλιστρήσουν από την πραγματική ζωή και σε παραλιακή βίλα εδώ για μια εβδομάδα κάθε χρόνο, τα ποσοστά διαζυγίου θα κατέρρεαν. Σοβαρά.

Πριν να αγωνιστείτε για να κλείσετε την απόδραση σας, ας είμαστε σαφείς - αυτό είναι ένα θέρετρο του swinger που διαθέτει εκτεταμένες ενδυμασίες-προαιρετικές περιοχές όπου επιτρέπεται η σεξουαλική δραστηριότητα του κοινού.

Είναι παλαιότερο από το θέρετρο Desire Pearl, με μια πολύ έμπειρη εναλλακτική-lifestyle πελατεία. Αλλά είναι επίσης ένα όμορφο θέρετρο της Καραϊβικής με gourmet τρώει, ένα λαμπρό spa, και μια παραλία που σας ικετεύει να ξαπλώσετε και να χαλαρώσετε.

Εάν είστε προσεκτικά περίεργοι, έχουμε τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε για να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη επίσκεψη - μην αναφέρετε ένα υγιές μερίδιο ευτυχισμένων τελειών για εσάς και το σύντροφό σας. Μπορείτε να εκτυπώσετε τα επτά σέξι μυστικά μας και να τα πάρετε μαζί σας:

  1. Κάντε σεξ στο κεφάλι σας πρώτα: Ξεκινήστε την επίσκεψή σας στο Desire με πολλές και πολλές συνομιλίες με το σύντροφό σας. Είναι ένα θέρετρο μόνο για ζευγάρια, αλλά εσείς και ο σύντροφός σας πρέπει να είστε simpatico στα όρια, τις προσδοκίες σας και τις ελπίδες για την επίσκεψή σας. Μιλήστε για το τι νομίζετε ότι είναι ζεστό και τι σας κάνει να νιώθετε άβολα και δεσμευθείτε να μείνετε σε συγχρονισμό με τα συναισθήματα του άλλου. Κατά την επίσκεψή μας μείναμε μαζί ως ζευγάρι ανά πάσα στιγμή. Δεν παίξαμε με άλλα ζευγάρια και η παραμονή μαζί έστειλε ένα σαφές μήνυμα ότι ήμασταν εκεί μόνοι μας.
  1. Τραβήξτε αργά στο αυλάκι σας: Εάν είναι η πρώτη σας επίσκεψη, χαλαρώστε στο vibe και πάρτε χρόνο για να συζητήσετε με τον υπάλληλο πριν πάτε στο δωμάτιό σας. Η περιοχή check-in είναι υποχρεωτική για τα είδη ένδυσης και το προσωπικό είναι εκεί για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις δραστηριότητες (on and off site) ή να κάνει κρατήσεις για εσάς. Ακριβώς έξω από το κεντρικό λόμπι, θα βρείτε ένα υπαίθριο μπαρ και ένα συγκρότημα cabanas με δίχτυ που κρέμονται στο αεράκι. Ελάτε εδώ. Χαλαρώστε.
  1. Αγκαλιάστε την περιπετειώδη πλευρά σας: Το Desire Maya Riviera έχει τη φήμη ότι είναι σκιά πιο naughtier από την αδελφή ιδιοκτησία του, Desire Pearl. Η μουσική είναι λίγο πιο δυναμική, οι προστάτες λίγο πιο ζοφερές, και τα κόμματα πολύ αργότερα. Ο γυμνισμός είναι αποδεκτός παντού στο θέρετρο εκτός από το λόμπι και τα εστιατόρια. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, τα ρούχα είναι χαλαρά καθορισμένα. Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε φαγητό στους επισκέπτες, κάτι που επιτρέπεται εφόσον καλύπτονται τα κυριότερα κομμάτια. Πόσο άτακτος θα αφήσεις τον εαυτό σου;
  2. Πάρτε το τζακούζι βουτιά: Σε αντίθεση με το Desire Pearl, η Desire Maya Riviera διαθέτει ένα τζακούζι στον τελευταίο όροφο, και είναι ένα από τα πιο naughtier μέρη στο θέρετρο. Μόνο ο μπάρμαν και ένας άλλος άνθρωπος για να παραδώσει και να μαζέψει πετσέτες είναι στο χέρι όσο το προσωπικό πηγαίνει. Η δημόσια σεξουαλικότητα επιτρέπεται, και τα πράγματα μπορούν να πάρουν λίγο άγρια. Εάν τολμήσετε να το κάνετε εδώ, προσέξτε το δρόμο σας κάτω από τις σκάλες - δύο πτήσεις είναι πολύ μακριά για να περπατήσετε μετά από ένα απογευματινό γλέντι και πίνοντας με τον εραστή σας.
  3. Απολαύστε τον εαυτό σας (και τον συνεργάτη σας) στο σπα: Desire προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες, αλλά συνιστούμε ένα από τα μασάζ υπογραφή τους - αισθησιακό ή ερωτικό. Το αισθησιακό μασάζ είναι ελαφρύ και έχει σκοπό να τονώσει τη σεξουαλική σας ενέργεια. Το ερωτικό μασάζ παίρνει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, και το άγγιγμα επεκτείνεται ώστε να περιλαμβάνει περισσότερες ιδιωτικές περιοχές. Και τα δύο μασάζ επιτρέπουν σε εσάς και το σύντροφό σας να απολαύσουν ο ένας τον άλλο χωρίς τους μασάζ θεραπευτές παρόντες, καθώς και Jacuzzi χρόνο με σαμπάνια και φράουλες. Απλά θυμηθείτε, το ευτυχές τέλος είναι για εσάς και το σύντροφό σας - ο θεραπευτής σας είναι ακριβώς εκεί για να ξεκινήσετε τα πράγματα και είναι για σας.
  1. Αγκαλιάστε την εσωτερική σας ντίβα στη ντίσκο: Και τα δύο θέρετρα Desire διαθέτουν ένα διαφορετικό θέμα κάθε βράδυ στις ντίσκο τους. Ο χορός δεν ξεκινάει μέχρι τις 10 μ.μ., και ξεκινάει με κάποια σέξι ζωντανή ψυχαγωγία. Τα μέλη του κοινού συχνά τραβιούνται για να συμμετάσχουν - ειδικά εάν φοράτε ζεστό φορεσιά. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι να συσκευάσετε για μια στολή, εδώ είναι μερικές συμβουλές: Τα παιδιά - πουκάμισα και ένα ωραίο πουκάμισο αναμένεται. Gals - Οτιδήποτε συμβαίνει. Οτιδήποτε. Εάν είναι νύχτα εσωρούχων, αναδείξτε τι σας κάνει να αισθάνεστε όμορφοι. Αραβικές νύχτες, αγοράστε τον εαυτό σας ένα σουτιέν λεοπάρδαλης και ένα σαγηνευτικό μαύρο φόρεμα - ξεβιδώστε το στη μέση ...
  2. Γρήγορα σε άτακτα - αν τολμήσεις: Μόλις περπατάς στην αίθουσα παιχνιδιού στο Desire Maya σου κερδίζει ένα χρυσό αστέρι. Είναι ένα μεγάλο, βελούδινο δωμάτιο με τρεις υπερμεγέθεις περιοχές χαλάρωσης και είναι μια ζώνη χωρίς φύλακες. Τα ζευγάρια έρχονται εδώ για έναν λόγο: να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του άλλου. Δεν είδαμε αλληλεπιδράσεις μεταξύ των ζευγαριών, αλλά η διάταξη του δωματίου προσφέρεται σε μεγαλύτερες ομάδες που θέλουν να παίξουν μεταξύ τους. Σας συμβουλεύουμε να συμφωνείτε στα όριά σας πριν εισέλθετε στην αίθουσα του παιχνιδιού και συμφωνείτε να φύγετε όταν κάποιος από εσάς έχει αρκετά. Και αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να πιείτε το ποτό σας και να παρακολουθήσετε, θα διαπιστώσετε ότι είναι δροσερό. Πήγαινε, αφήστε το να βγει έξω.

Είστε έτοιμοι να κάνετε τις διακοπές σας στο επόμενο (άτακτο) επίπεδο; Πάρτε τον εαυτό σας στο Desire Maya και αφήστε την καρδιά σας να αποφασίσει τις αποφάσεις σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Τα πάντα εδώ έχουν σχεδιαστεί για να σας φέρουν πιο κοντά - γιατί να το αντιμετωπίσετε;

Desire Maya Riviera Πληροφορίες για το θέρετρο

Διεύθυνση : Carretera Cancun-Puerto Morelos Km. 27.5 Sm 12 Mza 41 CP 77580, Ριβιέρα Μάγια, Μεξικό

Τηλέφωνο : +52 (998) 872 8293

Ιστοσελίδα : http://desire.originalresorts.com

Δείτε τιμές και κριτικές για το TripAdvisor

(Η Julie Rosien είναι ο δημιουργός της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας των γυναικών GoGirlfriend και ένας εμπειρογνώμονας ταξιδιών και κοινωνικών μέσων).