Το Πρόγραμμα Άνοιγμα Αμφιθέατρο του Robinson Centre

Μετά από δύο χρόνια και 70,5 εκατομμύρια δολάρια σε ανακαινίσεις, το δεύτερο νόμο του Robinson Center ανοίγει αυτό το Νοέμβριο. Η επίσημη κορδέλα κοπής είναι η Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 10:00 π.μ. Έχουν ένα μεγάλο χειμερινό πρόγραμμα και τα εισιτήρια ξεκινούν αυτή την εβδομάδα (10 Οκτωβρίου 2016).

Το κέντρο Robinson υποβλήθηκε σε μια σημαντική ανακατασκευή και οι φωτογραφίες κατασκευής δείχνουν πόσο μαζικές είναι οι αναβαθμίσεις. Το αίθριο αφαιρέθηκε στα οστά και χτίστηκε πίσω.

Τα σχέδια έλαβαν υπόψη την ιστορία του Κέντρου Robinson, οπότε το μεγαλύτερο μέρος του ιστορικού εξωτερικού έχει εξοικονομηθεί. Ο νέος σχεδιασμός λαμβάνει επίσης υπόψη τη γραφική τοποθεσία του Κέντρου στον ποταμό Αρκάνσας με μια νέα εξωτερική βεράντα 5,800 τετραγωνικών ποδιών με θέα στον ποταμό Αρκάνσας.

Ο Robinson έχει μακρά ιστορία στο Little Rock. Άνοιξε στις 16 Φεβρουαρίου 1940. Οι αρχικές εκτιμήσεις κόστους ήταν 650.000 δολάρια και ήταν το μόνο αίθριο στο Νότο με κλιματισμό. Θεωρήθηκε το πιο σύγχρονο είδος θεατρικής κατασκευής στη χώρα. Αρχικά εισιτήρια για εκδηλώσεις ήταν περίπου 2 δολάρια. Ο Ρόμπινσον έχει φιλοξενήσει τα πάντα από τις συναυλίες του Elvis Presley έως τα παιχνίδια μπάσκετ μέχρι τους χορούς του Σαββάτου το βράδυ.

Το κέντρο Robinson χρειάστηκε κάποιο εκσυγχρονισμό. Το πρόσφατα ανακαινισμένο θέατρο έχει πιο ακουστικό όγκο και ύψος, βελτιωμένες γραμμές θέασης, αυξημένο χώρο στο λόμπι και τουαλέτες και νέα καθίσματα κουτιών κατά μήκος των πλευρικών τοιχωμάτων.

Λένε ότι κάθε κάθισμα στο σπίτι έχει μια καλή θέα της σκηνής. Έχουν κάνει επίσης κάποιες αναβαθμίσεις ADA. Στο πίσω μέρος του σπιτιού, υπήρχαν βελτιώσεις με την εγκατάσταση σύγχρονων ηλεκτρικών και φωτιστικών συστημάτων. Έχουν επίσης αυξηθεί ο χώρος πίσω.

Οι νέες αναβαθμίσεις θα επιτρέψουν ορισμένες παραστάσεις που θα ήταν δύσκολο να παραχθούν στο παλιό κέντρο Robinson.

Για παράδειγμα, μία από τις πρώτες εμφανίσεις που θα κυκλοφορήσει στο Robinson είναι μια νέα παραγωγή του "The Phantom of the Opera". Είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές σε περιοδεία στη Βόρεια Αμερική, με μια ορχήστρα 52 κομματιών. Ο προηγούμενος χώρος πίσω σκηνής θα είχε καταστήσει τέτοια εκτέλεση αδύνατη. Το φάντασμα της όπερας έχει προγραμματιστεί για τις 8-19 Μαρτίου.

Το Little Rock παίρνει επίσης την περιοδεύουσα παραγωγή του μουσικού "The Lion King" την άνοιξη του 2018, πιθανώς λόγω των βελτιώσεων. Ο "βασιλιάς των λιονταριών" κέρδισε έξι βραβεία Tony το 1998 και είναι η τρίτη μεγαλύτερη παράσταση στο Broadway που κυκλοφορεί ("Phantom" είναι ο αριθμός 1).

Τα Celebrity Attractions θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν το Κέντρο Robinson τον Δεκέμβριο. Από τη στιγμή που ο Robinson ανοίγει κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, μια από τις πρώτες παραγωγές σχετίζεται με τις διακοπές. Το "Elf: The Musical" (το οποίο είχε διαφορετική παραγωγή στο Rep το 2014) θα είναι η πρώτη εμφάνισή τους από τις 3-4 Δεκεμβρίου. Από τις 13-15 Ιανουαρίου, η μουσική του Rodgers και του Hammerstein "Cinderella" θα πάρει τη σκηνή. Μετά από αυτό, έχουμε τον Απρίλιο "Το Φάντασμα της Όπερας" και τον Riverdance. Τα εισιτήρια ξεκινούν από $ 114. Τα εισιτήρια για το "Elf" κυκλοφορούν στις 10/10.

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Αρκάνσας θα χρησιμοποιήσει επίσης το κέντρο Robinson, όπως έκανε πριν από την αναδιαμόρφωση.

Η πρώτη εκδήλωση θα είναι ο μεγάλος συλλέκτης gala, The Opus Ball. Το Opus Ball το σημαντικότερο έσοδο της ASO για το έτος. Τα εισιτήρια ξεκινούν από $ 750. Για κάτι λιγότερο ακριβό, το ASO θα εκτελέσει το "Masterworks: Pines of Rome" από τις 19 έως τις 20 Νοεμβρίου. Τα εισιτήρια για αυτά είναι ακόμα διαθέσιμα (από τώρα). Ξεκινούν από 55 δολάρια. Άλλες παραστάσεις του ASO θα είναι το "Masterworks: Rachmaninoff's Piano Concerto # 3" στις 28-29 Ιανουαρίου, "Pops: Rock On !," στις 11-12 Φεβρουαρίου, "Masterworks: Mahler: Resurrection" στις 25-26 Φεβρουαρίου , "Pops: Imagine: The Music του John Lennon", 4-5 Μαρτίου, και "Νύχτα ταινιών με το ASO", 13 και 14 Μαΐου.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη μορφή του ASO, κάνουν αρκετές κλασικές συναυλίες (η σειρά Masterworks) κάθε χρόνο. Επίσης, ξανασκεφτούν τη λαϊκή μουσική με συμφωνικά όργανα στη σειρά "Pops".

Αυτά είναι διασκεδαστικά και μια εύκολη είσοδος σε κλασσικές μουσικές παραστάσεις. Τα εισιτήρια για Symphony κυμαίνονται από $ 39-67 για τα περισσότερα γεγονότα.

Το Μπαλέτο Αρκάνσας πρόκειται να παρουσιάσει τη μεγάλη παράσταση των διακοπών του, "The Nutcracker" από τις 9-11 Δεκεμβρίου. Θα πρέπει να είναι διασκεδαστικό να παρακολουθήσετε τη νέα σκηνή. Πιστεύω πραγματικά ότι το Μπαλέτο Αρκάνσας το κάνει αυτό καλύτερα από το Μπαλέτο της Μόσχας. Το Μπαλέτο της Μόσχας θα εκτελέσει την έκδοση στις 22.