Καταλύματα και κατασκήνωση κοντά στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone

Ενώ ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε το Εθνικό Πάρκο Yellowstone είναι με τη διανυκτέρευση μέσα στο πάρκο, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε καταλύματα έξω από τα όρια πάρκο. Μπορεί να μην μπορείτε να προμηθευτείτε μια κράτηση εντός πάρκου ή να προτιμήσετε ένα ξενοδοχείο που προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία ανέσεων (δεν θα βρείτε κλιματισμό, τηλεοράσεις ή πρόσβαση στο διαδίκτυο στα ξενοδοχεία, τις καμπίνες και τις εκδηλώσεις στο εσωτερικό του πάρκο).

Ίσως το Yellowstone είναι μόνο μια στάση στην διαδρομή των διακοπών σας.

Εάν αποφασίσετε να μείνετε έξω από το Εθνικό Πάρκο Yellowstone, έχετε μια σειρά από επιλογές που περιλαμβάνουν τα πάντα, από τα σύγχρονα ξενοδοχεία μέχρι το κάμπινγκ σκηνών. Η απόφασή σας για το πού να μείνετε μπορεί να βασίζεται στην κατεύθυνση από την οποία ταξιδεύετε και σε ποια αξιοθέατα πάρκου σκοπεύετε να επισκεφθείτε:

Πού να μείνετε κοντά στη δυτική είσοδο στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone

Η μικρή πόλη West Yellowstone, Montana, βρίσκεται λιγότερο από 1,6χλμ. Από τη δυτική είσοδο του Yellowstone κατά μήκος της εθνικής οδού των ΗΠΑ 20. Είναι πολύ κοντά στο σημείο όπου συναντώνται τα σύνορα της Μοντάνα, του Αϊντάχο και του Ουαϊόμινγκ.

Πού να μείνετε κοντά στη βόρεια είσοδο στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone

Gardiner, Montana, κάθεται κατά μήκος της εθνικής οδού των ΗΠΑ 89, λίγο έξω από τη βόρεια είσοδο του πάρκου. Αυτή η είσοδος είναι πιο κοντά στην περιοχή Mammoth Hot Springs του Εθνικού Πάρκου Yellowstone.

Πού να μείνετε κοντά στη βορειοανατολική είσοδο στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone

Η βορειοανατολική είσοδος προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση στην εκπληκτική κοιλάδα του Lamar του Yellowstone. Το Cooke City, Montana, βρίσκεται λίγα μίλια έξω από αυτή την είσοδο στην εθνική οδό Beartooth (US Highway 212).

Πού να μείνετε κοντά στην ανατολική είσοδο στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone

Εάν πλησιάζετε στο Yellowstone National Park από το Cody, Wyoming , ανατολικά, θα μπείτε μέσω της εθνικής οδού των ΗΠΑ 20.

Πού να μείνετε κοντά στη Νότια Είσοδο στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone

Ένα τμήμα της γης NPS που ονομάζεται John D. Rockefeller, Jr. Memorial Parkway συνδέει τη βόρεια άκρη του Εθνικού Πάρκου Grand Teton με τη νότια είσοδο του Yellowstone National Park. Το Grant Village και η περιοχή West Thumb του Yellowstone είναι πιο κοντά στην είσοδο.