Το Royal Horseguards - Λονδίνο Αναθεώρηση ξενοδοχείου

Πολυτελές ξενοδοχείο με εκπληκτικές προβολές

Το Royal Horseguards Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων κοντά στην πλατεία Trafalgar Square , το Covent Garden και το Theatreland του Λονδίνου. Η τοποθεσία Embankment σημαίνει ότι ορισμένα δωμάτια έχουν θέα στον ποταμό Τάμεση και έχουν εκπληκτική θέα ακριβώς απέναντι από το London Eye και τη South Bank .

Κτίριο κληρονομιάς

Το αργά βικτοριανό κτήριο σχεδιάστηκε από τον Alfred Waterhouse, του οποίου η αρχιτεκτονική κληρονομιά στο Λονδίνο περιλαμβάνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με το ρωμαϊκό στυλ.

Από την άλλη πλευρά του Τάμεση, πολλοί πιστεύουν ότι το ξενοδοχείο μοιάζει με παραμύθι γαλλικό château. Το νεο-γοτθικό αναγεννησιακό στυλ αναγέννησης φαίνεται ακόμα πιο εκπληκτικό το βράδυ, όταν το ξενοδοχείο φωτίζεται απαλά.

Αυτό το εντυπωσιακό κτίριο χτίστηκε το 1884 και κατατάσσεται στην κατηγορία ΙΙ (που σημαίνει ότι έχει ιδιαίτερη αρχιτεκτονική σημασία και πρέπει να διατηρηθεί).

Το ξενοδοχείο είναι πανέμορφο τόσο έξω όσο και μέσα και χρησιμοποιείται συχνά ως τόπος μαγνητοσκόπησης. Έχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες, όπως ο The Constant Gardener , οι ταινίες Bond Octopussy και Skyfall , ο Χάρι Πότερ και οι Θάνατοι του Θανάτου (Μέρος 2) και τα τηλεοπτικά προγράμματα ο κ. Selfridge και το Downton Abbey .

Ιστορία

Το κτίριο ξεκίνησε τη ζωή του το 1884 ως Εθνική Φιλελεύθερη Λέσχη, κοντά στην καρδιά της πολιτικής του Westminster και των Σπιτιών του Κοινοβουλίου . Πράγματι, η πέτρα θεμελίωσης στα κελάρια τοποθετήθηκε από τον Sir William Gladstone, ένα από τα πέντε μέλη του Club που πήγαιναν ως πρωθυπουργός.

Από το 1909, μέχρι το θάνατό του το 1923, ο Sir Mansfield Smith-Cumming ήταν ο πρώτος Αρχηγός της Υπηρεσίας Μυστικής Υπηρεσίας, γνωστός και ως MI6. Τα γραφεία βασίστηκαν στον όγδοο όροφο και υπάρχει μπλε πλάκα αγγλικής κληρονομιάς στο εξωτερικό του κτιρίου. Ήταν γνωστός ως «C» λόγω της συνήθειάς του να αρχίζει χαρτιά που είχε διαβάσει και πάντα χρησιμοποίησε πράσινο μελάνι - κάτι που έρχεται και σήμερα στο MI6.

Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου το μεγαλύτερο μέρος του κτιρίου αναλήφθηκε από τις κυβερνητικές υπηρεσίες. ο πέμπτος όροφος χρησιμοποιήθηκε από τη Ρωσική Πρεσβεία, τον έκτο όροφο από την αμερικανική πρεσβεία και τον έβδομο όροφο από το Air Training Corps. Λέγεται ότι ο Winston Churchill και άλλοι χρησιμοποίησαν μυστικές σήραγγες μέσα στο κτίριο μέσω του κελάριου στο One Whitehall Place (δίπλα), που είναι τώρα ο χώρος εκδηλώσεων του ξενοδοχείου.

Η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου είχε την έδρα της δίπλα στην πόρτα μέχρι τη δεκαετία του 1960 και ο αριθμός τηλεφώνου της ήταν το Whitehall 1212. Αυτός ο ιστορικός σύνδεσμος τιμάται στο όνομα του εστιατορίου British Hotel Restaurant: One Twenty One Two.

Το κτίριο έγινε ξενοδοχείο το 1971 και επεκτάθηκε το 1985. Η Guoman Hotels απέκτησε το ξενοδοχείο το 2008 και ολοκλήρωσε μια σημαντική ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων λιρών για να καταστεί το ξενοδοχείο ναυαρχίδα στο Λονδίνο. Έχει βαθμολογηθεί ως 5 αστέρων από το 2009.

Το ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο είναι το τέλειο μείγμα παλιών και νέων, γιορτάζοντας μια πλούσια ιστορία ακόμα σε αρμονία με το σήμερα. Ένα άψογο κτίριο κληρονομιάς με σύγχρονη τεχνολογία, όλα τα υπνοδωμάτια έχουν κλινοσκεπάσματα από αιγυπτιακό βαμβάκι και δορυφορική τηλεόραση 32 ιντσών. Υπάρχει επίσης δωρεάν Wi-Fi, βάση σύνδεσης για iPod με ήχο surround και αδιάβροχες τηλεοράσεις LCD σε όλα τα μπάνια.

Τα πολυτελή μπάνια έχουν όλα επίσης ενδοδαπέδια θέρμανση.

Αυτό είναι ένα μεγάλο ξενοδοχείο με 282 υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένων σουίτες υπογραφών, πολλά με υπέροχη θέα στον Τάμεση.

Εκτός από το Εστιατόριο One Twenty One Two, υπάρχει το late night bar Equus και το απογευματινό τσάι στο Lounge. Επιπλέον, η απομονωμένη εξωτερική βεράντα είναι ένα κρυμμένο στολίδι - ιδανικό για καλοκαιρινό φαγητό alfresco ή βραδινά κοκτέιλ. Και θα μπορούσατε να το περάσετε στο ιδιωτικό γυμναστήριο στον όγδοο όροφο.

Η κριτική μου

Το Royal Horseguards θεωρείται ξενοδοχείο φιλικό προς την οικογένεια, γι 'αυτό θέλησα να το δοκιμάσω. Πήγα να μείνω για μια νύχτα με την κόρη μου εννέα ετών κατά τη διάρκεια σχολικών διακοπών, ώστε να μπορέσουμε να δοκιμάσουμε και το βασιλικό μίνι απογευματινό τσάι .

Μείναμε σε ένα δωμάτιο Executive River View στον έβδομο όροφο, που σημαίνει ότι οι απόψεις μας στο The Thames ήταν εξαιρετικές.

Το κρεβάτι ήταν τεράστιο και απίστευτα άνετο, πράγμα που σήμαινε ότι ακόμα κι αν ακούτε κάποιο θόρυβο κυκλοφορίας από το πολυσύχναστο Embankment και τρένα στο σταθμό Charing Cross, κοιμήσαμε πολύ καλά. Αναφέρομαι στους ήχους για να ξέρετε πόσο κοντά είναι το ξενοδοχείο στο θόρυβο του Λονδίνου, αλλά τίποτα δεν ήταν ενοχλητικό για να μας ενοχλήσει.

Μείναμε στο τέλος μιας πολυάσχολης εβδομάδας διακοπών στο σχολείο, οπότε χρειαζόμουν κάποια ξεκούραση και αυτό πραγματικά έκανε το τέχνασμα. Το δωμάτιό μας είχε δύο δερμάτινες πολυθρόνες, όπου κάθισα και διάβαζα περιοδικά και μια μεγάλη επιφάνεια γραφείου όπου έκανα λίγο δουλειά. Υπάρχουν ηλεκτρικές εξόδους από το γραφείο και τις πολυθρόνες, αλλά όχι από το κρεβάτι.

Ο φωτισμός του δωματίου ελέγχεται σε πάνελ από την πόρτα ή από το κρεβάτι για να δημιουργηθεί φωτισμός διάθεσης ή να επιλέξετε μόνο φωτιστικά δίπλα στο κρεβάτι.

Το ξενοδοχείο ήξερε ότι ήμουν να φέρει ένα παιδί, έτσι υπήρχε ένα αρκουδάκι που περιμένει στο κρεβάτι και παιδικά φιλικά καλλυντικά πάρα πολύ. Για νεότερους επισκέπτες, μπορούν να προσφέρουν υψηλές καρέκλες, βρεφικές κούνιες και άλλα.

Μου άρεσε το ξεχωριστό ντους και το βαθύ λουτρό, μαζί με τα προϊόντα περιποίησης Elemis. Είχα ένα μακρύ εμποτισμένο σε ένα λουτρό φυσαλίδων το βράδυ και έβλεπα την τηλεόραση (ναι, μια τηλεόραση δίπλα στο μπάνιο), στη συνέχεια είχε ένα αναζωογονητικό ντους το πρωί κάτω από ένα τεράστιο ντους βροχής.

Απολαύσαμε το πρωινό σε μπουφέ, καθώς υπάρχει μια ευρύτερη επιλογή από την κανονική βρεθεί ακόμα και σε ωραία ξενοδοχεία: τρεις επιλογές γάλακτος για δημητριακά και φρέσκια φρουτοσαλάτα περιελάμβαναν φρούτα που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ πριν. Είχαμε τελειώσει το φαγητό πριν παρατηρήσω ένα άλλο δωμάτιο με ακόμη περισσότερες επιλογές μπουφέ.

συμπέρασμα

Είτε μένετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, το Royal Horseguards είναι ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο. Τα υψηλά πρότυπα σημαίνουν ότι κάθε επισκέπτης θα νιώθει σαν VIP. Θα μιλήσω για αυτή την υπέροχη διαμονή για πολύ καιρό. Σίγουρα συνιστάται.

Διεύθυνση: Η Βασιλική Horseguards, 2 Whitehall Δικαστήριο, Whitehall, Λονδίνο SW1A 2EJ

Τηλ: 0871 376 9033

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.theroyalhorseguards.com

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, ο ιστότοπος πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.