Το δικαστήριο φορτηγών τροφίμων του Little Rock

Αγαπάτε τα φορτηγά τροφών, αλλά επιθυμείτε μια εμπειρία καθιστώντας το εστιατόριο; Μια επιχείρηση Little Rock, το Food Truck Stop, προσπαθεί να σας φιλοξενήσει. Η ιδέα είναι παρόμοια με ένα δικαστήριο τροφίμων για τα τρόφιμα. Το Truck Truck Stop προσφέρει πολλά φορτηγά τροφίμων, καθίσματα εσωτερικών χώρων, μπάνια και ανέσεις όπως τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και WiFi. Το Food Truck Stop είναι θερμαινόμενο και κλιματιζόμενο και παρέχει έναν τρόπο να απολαμβάνει τα φορτηγά τροφίμων χωρίς να εκτίθεται σε πάρα πολλά στοιχεία.

Είναι μια εξαιρετική στάση για μεσημεριανό γεύμα και μια μοναδική εμπειρία στο κέντρο της πόλης. Προσπαθούν να βγάλουν στο πλοίο και κάποια φορτηγά πρωινού.

Η τοποθεσία ήταν αρχικά ένα γκαράζ, αλλά τώρα επιτρέπει εσωτερική καθίσματα για έως και 75 άτομα. Είναι πιο άνετη από ό, τι ακούγεται, αλλά σίγουρα απλή και έχει μια αίσθηση γεύματος τροφίμων. Όταν επισκέφτηκα, μερικά από τα φορτηγά τροφίμων ήταν κάτω από τέντες, αλλά μερικά δεν είναι. Είχαν περίπου μισή ντουζίνα φορτηγά τροφίμων για να επιλέξουν από, με μια μεγάλη ποικιλία της κουζίνας. Νωρίτερα την εβδομάδα, η σελίδα Facebook τους διακήρυξε ότι είχαν 8 φορτηγά τροφής παρόντες. Μερικά από τα καλύτερα φορτηγά στο Little Rock έχουν εμφανιστεί: το νότιο Gourmasian, το Lupita, το Southern Salt, το Stevie's Fish and Chicken, το Black Hound BBQ, το El Cubano Loco και το Beignets του Rick.

Ορισμένα τοπικά τρόφιμα διατροφής λαμβάνουν μόνο μετρητά, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς λαμβάνουν επίσης πίστωση. Δεν πρέπει να είναι πρόβλημα να βρεθεί κάποιος να πάρει το πλαστικό σας εάν δεν μεταφέρετε μετρητά.

Το Brown Sugar Bakeshop έχει μόνιμη θέση μέσα στο καθιστικό.

Το Brown Sugar Bakeshop παράγει καινοτόμα προϊόντα ψησίματος με γεύσεις διασκέδασης. Η Brown Sugar έκλεισε την τοποθεσία του River River, η οποία ήταν ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα στην αγορά του ποταμού. Η νέα ρητή θέση τους είναι το μόνο μόνιμο εξάρτημα στη στάση Truck Truck Stop.

Το Truck Truck Stop ελπίζει να περιστρέψει τα φορτηγά τροφίμων έτσι ώστε να μην βλέπετε πάντα τα ίδια.

Έχουμε μια υπέροχη παρουσία φορτηγών τροφίμων στην πόλη και είναι ωραίο να έχουμε ένα μέρος για να τις χαρακτηρίσουμε όλα. Είχαμε το κεντρικό φεστιβάλ τροχαίου φορτηγού δρόμου και τις Παρασκευές τροχαίων φορτηγών στο κέντρο της πόλης για λίγο, αλλά αυτός είναι ένας καλός τρόπος να φέρετε πολλά φορτηγά στο ίδιο σημείο καθημερινά. Ανακοινώνουν τα φορτηγά της ημέρας στη σελίδα τους στο Facebook. Το 2015, το φεστιβάλ φορτηγών τροχαίας Main Street είχε περίπου 50 φορτηγά. Υπάρχει άφθονη ποικιλία για να διατηρηθεί ο χώρος φρέσκος και καινούργιος.

Το Food Truck Stop βρίσκεται στο 801 South Chester στο κέντρο του Little Rock. Είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή, 11 π.μ. έως 2:30 μ.μ.