Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στη Χρυσή Χώρα

Καλιφόρνια Χρυσό Χώρα είναι ένα μεγάλο μέρος, χαλαρά ορίζεται ως η Sierra πρόποδες κατά μήκος της Καλιφόρνιας Highway 49. Είναι ένα μέρος γεμάτο ιστορία, με πολλές χαριτωμένες μικρές πόλεις και εκκαθάρισης δρόμους.

Αυτή η απόδραση επικεντρώνεται στις χρυσές πόλεις της περιοχής Tuolumne County, συμπεριλαμβανομένων των Sonora, Jackson και Jamestown.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει η Χρυσή Χώρα;

Η Χρυσή Χώρα είναι δημοφιλής στις οικογένειες, σε αυτούς που απολαμβάνουν το ύπαιθρο, στους λάτρεις της ιστορίας και στους αρχαίους αγοραστές.

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στη Χρυσή Χώρα

Ο Χρυσός καιρός είναι η καλύτερη άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο, και μπορεί να πάρει λίγο κρύο το χειμώνα. Η πιο δημοφιλής εποχή είναι το καλοκαίρι, αλλά η άνοιξη και η πτώση φέρνουν όμορφα λουλούδια και υπέροχα χρώματα

Μην χάσετε

Αν έχετε μόνο μια μέρα, επισκεφθείτε το Κρατικό Ιστορικό Πάρκο Κολούμπια ακριβώς βόρεια της Sonora για ένα γρήγορο ταξίδι πίσω στις Ημέρες Gold Rush. Η αποκατασταθείσα εμπορική συνοικία του 1800 είναι ζωντανή με καταστήματα, αγοραστές, βόλτες με stagecoach και χρυσοχοΐα (που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στα παιδιά).

6 Μεγαλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Χρυσή Χώρα

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Από τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Απριλίου, οι περισσότεροι από 300.000 βολβοί και 300 ποικιλίες του Daffodil Hill βάζουν μια ανθισμένη οθόνη που αξίζει μια στάση.

Συμβουλές για τη Χρυσή Χώρα Επισκεπτών

Καλύτερα δαγκώματα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε ένα μέρος για φαγητό στο Χρυσό Χώρα είναι δοκιμασμένο και αλήθεια: Πηγαίνετε στο ένα με τους περισσότερους ανθρώπους μέσα. Αν είστε μέσα ή γύρω από το Groveland, δεν μπορείτε να πάτε στραβά στο Groveland Hotel. Έχουν μια μεγάλη σεφ και εκτεταμένη λίστα κρασιών.

Που να μείνω

Το Tripadvisor μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τα ωραιότερα μέρη για διαμονή στη Gold Country. Ψάξτε για ξενοδοχεία Sonora, Jamestown ή Groveland και μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στις καρτέλες B & B και εξειδικευμένα καταλύματα.

Στο νότιο άκρο της Χρυσής Χώρας, το Groveland Hotel είναι ένα προσωπικό φαβορί, με ένα δωμάτιο που ονομάζεται από το φανταστικό Lyle.

Εάν ενδιαφέρεστε για το υπερφυσικό, το Ιστορικό Jamestown Hotel 1859 αναφέρεται επίσης ότι στοιχειώνεται από ένα φιλικό πνεύμα που ονομάζεται Flo.

Να πάρει τη χρυσή χώρα

Μπορείτε να φτάσετε στην Χρυσή Χώρα λαμβάνοντας CA Hwy 120 ή CA Hwy 4 East σε CA Hwy 49.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι στο Σακραμέντο.