Τα καταστήματα και τα εστιατόρια του Σακραμέντο ανοίγουν την ημέρα των ευχαριστιών

Πού να ψωνίσετε ή να φάτε τη μέρα των ευχαριστιών

Ημέρα των Ευχαριστιών είναι μια εποχή που πρέπει να είναι με τους φίλους, την οικογένεια και το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, παρά την τάση να μένετε για να φάτε και να κοινωνικοποιήσετε, ίσως βρείτε την ανάγκη να βρείτε ξαφνικά μια ανοιχτή επιχείρηση σε αυτές τις διακοπές. Ίσως να έχετε ξεχάσει τα μαρμελάδες, ή ίσως να μην είστε κοντά σε καμία οικογένεια και απλά χρειάζεστε ένα καλό μπαρ για να βρείτε κάποια συνομιλία. Όποια και αν είναι η αιτία σας, είναι πιθανό να πάρετε τυχεροί με ορισμένες επιχειρήσεις του Σακραμέντο που παραμένουν ανοιχτές την ημέρα των Ευχαριστιών.

Παντοπωλεία

Δεδομένου ότι τα τρόφιμα είναι συνήθως ο λόγος που οι άνθρωποι ξεκινούν την ημέρα των ευχαριστιών, η πλειοψηφία των καταστημάτων τροφίμων Sacramento παραμένουν ανοιχτά με περιορισμένες ώρες. Το Savemart είναι ανοιχτό μαζί με τις περισσότερες λειτουργίες της Safeway με ανταγωνιστικές ώρες. Το Raley παραμένει παραδοσιακά κλειστό στις Ημέρες των Ευχαριστιών, αλλά παραμένει ανοιχτό αργά το βράδυ πριν. Φυσικά, πριν επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα παντοπωλείων, είναι χρήσιμο να καλέσετε και να ελέγξετε τις ώρες. Οι αποφάσεις ποικίλλουν ετησίως και συνήθως βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια του διαχειριστή του καταστήματος, αν και ορισμένοι υπάγονται σε εταιρικό γραφείο που καθορίζει ποιες τοποθεσίες πρέπει να λειτουργούν κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Εστιατόρια

Εάν η γαλοπούλα καίει ή κανείς δεν αισθάνεται καν να προσπαθεί να μαγειρέψει φέτος, υπάρχουν πολλά εστιατόρια που ανοίγουν την ημέρα των ευχαριστιών στο Σακραμέντο.

Όπως ακριβώς και τα καταστήματα τροφίμων στο Σακραμέντο, τα καταστήματα λιανικής πώλησης θα πρέπει να επικοινωνούν απευθείας για να επιβεβαιώσουν τις ώρες τους. Ωστόσο, η φήμη έχει ότι αυτές οι επιχειρήσεις θα είναι έτοιμες να λειτουργούν με την ημέρα των ευχαριστιών. Φαίνεται να είναι ένας ετήσιος κανόνας ότι μόνο οι μεγάλοι λιανοπωλητές τείνουν να παραμένουν ανοικτοί στις διακοπές. Αν ελπίζετε να επισκεφθείτε το αγαπημένο σας κατάστημα μπουτίκ ή τοπικά, θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τη μαύρη Παρασκευή.

Ενώ οι πιο ανεξάρτητες επιχειρήσεις που λειτουργούν ανεξάρτητα από την ημέρα των ευχαριστιών, δεν πονάει ποτέ να ελέγξει. Ακόμα και τα μικρότερα καταστήματα πηδούν μερικές φορές για να επωφεληθούν από τον ενθουσιασμό των αγοραστών της μαύρης Παρασκευής κατά τις αργά τις βραδινές ώρες των διακοπών.

Καλοσύνη

Φυσικά, θα υπάρχουν θέσεις ανοιχτές για τις Ευχαριστίες που υπάρχουν για να εξυπηρετήσουν αυτούς τους λιγότερο τυχερούς. Τοποθεσίες όπως το Sacramento Loaves & Fishes θα παρέχουν δείπνο των Ευχαριστιών σε πάνω από 1000 άτομα. Πολλοί κάτοικοι του Σακραμέντο γνωρίζουν τις διάφορες τράπεζες τροφίμων και καταφύγια που εξασφαλίζουν ότι οι λιγότερο τυχεροί λαμβάνουν γιορτή των Ευχαριστιών, αλλά από πού προέρχονται οι πόροι; Αυτά τα μέρη λειτουργούν αποκλειστικά με δωρεές - οπότε αν ψάχνετε κάπου για να πάτε την Ημέρα των Ευχαριστιών, εξετάστε το ενδεχόμενο να εγκαταλείψετε μια δωρεά ή να δανείσετε ένα χέρι βοήθειας σε πολλά από τα τοπικά καταφύγια.

Πράγματα που πρέπει να δώσετε

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε μια συγκεκριμένη λίστα από τον οργανισμό που επιλέξατε.