Επισκεφθείτε τον κόσμο Disney με τα Preschoolers

Δεν Fail οδηγός για να σας Preschooler να Disney World

Ένα ταξίδι στην Disney World είναι μια ιδανική πρώτη διακοπές για το νηπιαγωγείο σας. Βοηθήστε το παιδί σας να αποκομίσει τα μέγιστα από τις διακοπές σας Disney επιλέγοντας το κατάλληλο θέρετρο, συσκευάζοντας το σωστό εργαλείο και βιώνοντας τις καλύτερες βόλτες και αξιοθέατα για τα μικρά παιδιά.

Πότε να πάτε

Τα Preschoolers δεν έχουν ένα σταθερό σχολικό πρόγραμμα, οπότε σχεδιάστε τις διακοπές σας Disney για την εποχή του χρόνου που σας ταιριάζει καλύτερα.

Συμβουλή: Παρακολουθήστε τις ειδικές προσφορές το φθινόπωρο για να απολαύσουν τα παιδιά που έρχονται στο προσκήνιο μόλις τα "μεγάλα παιδιά" επιστρέψουν στο σχολείο.

Που να μείνω

Τα θέρετρα της Disney έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις οικογένειες και κάθε θέρετρο έχει κάτι διαφορετικό για να προσφέρει. Αν ταξιδεύετε με παιδιά προσχολικής ηλικίας, αναζητήστε θεατρικά θέματα, δραστηριότητες φύλαξης παιδιών και εύκολες επιλογές για φαγητό.

Ορισμένες κορυφαίες επιλογές για θέρετρα για παιδιά προσχολικής ηλικίας περιλαμβάνουν τις ταινίες All-Star, την τέχνη του animation , το θέρετρο της γαλλικής συνοικίας Port Orleans και το θέρετρο Wilderness Lodge.

Τριγυρίζω

Κάθε θεματικό πάρκο της Disney προσφέρει καροτσάκια ενοικίασης για καθημερινή χρήση. Χρησιμοποιήστε ένα καροτσάκι για να φτάσετε γρήγορα στο πάρκο και να δώσετε στο προσχολικό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί τα πόδια του ανάμεσα στις βόλτες. Αν φέρνετε το δικό σας καροτσάκι από το σπίτι, επιλέξτε ένα καροτσάκι ομπρέλας για εύκολη αναδίπλωση - θα πρέπει να διπλώσετε το καροτσάκι για να το πάρετε στις περισσότερες μεταφορές της Disney , συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων, των καραβιών και των τραμ.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε ένα καροτσάκι, αναζητήστε βόλτες που είναι επίσης μεταφορά - ο σιδηρόδρομος στο Magic Kingdom δεν είναι μόνο διασκεδαστικό να οδηγεί, μπορεί να σας πάρει από ένα μέρος του πάρκου στο άλλο και να σας εξοικονομήσει χρόνο περπάτημα.

Ταξίδια και αξιοθέατα

Ορισμένες βόλτες θεματικών πάρκων της Disney δεν είναι προφανώς για παιδιά προσχολικής ηλικίας - τα κυλινδρικά κυνηγετικά και άλλες διαδρομές συγκίνησης έχουν σαφώς αναρτηθεί περιορισμοί ύψους. Άλλοι μπορεί να είναι σκοτεινοί ή να έχουν δυνατούς θορύβους - και μερικοί μπορεί να είναι απολύτως τρομακτικοί για μικρά παιδιά. Οι καλύτερες βόλτες για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας περιλαμβάνουν εκείνους με απαλή κίνηση, εύκολα κατανοητές γραμμές ιστορίας και γνωστούς χαρακτήρες. Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με μια έλξη, οδηγήστε τον εαυτό σας πρώτα για να είστε βέβαιοι ότι θα είναι αποδεκτό για το προσχολικό σας.

Οι χαιρετισμοί χαρακτήρων αποτελούν σημαντικό μέρος της ημέρας σε οποιοδήποτε θεματικό πάρκο της Disney. Οι χαρακτήρες της Disney είναι πολύ μεγάλοι και μπορούν να εκφοβίσουν μικρά παιδιά. Ακόμα κι αν το παιδί σας δεν φοβάται έναν χαρακτήρα, βεβαιωθείτε ότι ο καλλιτέχνης γνωρίζει ότι το παιδί σας είναι εκεί και βοηθήστε το μικρό σας να μάθει καλούς τρόπους χαιρετισμού .

Εάν το παιδί σας είναι πολύ μικρό για μια έλξη που άλλοι επιθυμούν να οδηγήσουν, αναζητήστε μια φιλική προς το παιδί επιλογή για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο αναμονής σας. Ορισμένα αξιοθέατα προσφέρουν χώρους αναμονής σχεδιασμένα με ελάχιστους επισκέπτες, ενώ οι περισσότερες εκδρομές διαθέτουν εμπορικές περιοχές και εγκαταστάσεις σνακ κοντά.

Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Rider Switch του Disney, το οποίο επιτρέπει στον ενήλικο να οδηγεί, ενώ ο άλλος περιμένει με το μικρό σας ... τότε αλλάζετε θέσεις χωρίς επιπλέον αναμονή.

Δείπνο

Τα περισσότερα εστιατόρια της Disney είναι φιλικά προς τα παιδιά και σχεδόν όλα προσφέρουν ένα παιδικό μενού. Εάν το παιδί σας έχει έναν αγαπημένο χαρακτήρα, σκεφτείτε να κλείσετε ένα τραπέζι σε ένα από τα γεύματα χαρακτήρων - μπορείτε να συναντήσετε πριγκίπισσες, playhouse Disney αστέρια και κλασικά αγαπημένα Disney σε αυτές τις θέσεις. Τα παιδιά κάτω των τριών τρώνε δωρεάν στους μπουφέδες των χαρακτήρων της Disney.

Όχι στο φαγητό χαρακτήρα; Δοκιμάστε το Coral Reef (Epcot), όπου κάθε τραπέζι έχει θέα στην εξωτική θαλάσσια ζωή που εμφανίζεται στις παρακείμενες θάλασσες με το περίπτερο Nemo & Friends ή κατευθυνθείτε στο Cafe Rainforest (Animal Kingdom Disney) και δειπνήστε ως ζωντανή animatronic κοιτάζει.

Συμβουλή: Επισκεφθείτε το Les Chefs de France μια μέρα της εβδομάδας και δείτε τον Remy, το αστέρι του Ratatouille της Disney / Pixar, καθώς επισκέπτεται κάθε τραπέζι κατά τη διάρκεια του γεύματος και του δείπνου.

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλώριδας από τον Ιούνιο του 2000.