Είναι η οδήγηση ενός αυτοκινήτου καλύτερο από τη λήψη του τρένου στην Ευρώπη;

Η μίσθωση ή η μίσθωση ενός αυτοκινήτου έχει τους πιστούς υποστηρικτές του, ιδίως μεταξύ των Αμερικανών. Αλλά το ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη είναι αρκετά πιο ευχάριστο και αποτελεσματικό από ότι στις ΗΠΑ, έτσι οι λαοί θα σας πουν: "Πάρτε ένα αυτοκίνητο, μπορείτε να φτάσετε στα μικρά μέρη της αγροτικής Ευρώπης".

Το γεγονός είναι ότι τα τρένα πηγαίνουν σε πολλά από αυτά τα out-of-the-way αγροτικές πετράδια. Και για τεράστιες πόλεις, δεν μπορείτε να το χτυπήσετε, επειδή η στάθμευση μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατη και το έγκλημα είναι ένα πρόβλημα.

Η αμαξοστοιχία γενικά σας αφήνει μακριά στην καρδιά μιας πόλης προορισμού.

Σε κάθε περίπτωση, ελέγξτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των αυτοκινήτων έναντι των αμαξοστοιχιών πριν αποφασίσετε για τα μέσα σας για να περάσετε στην Ευρώπη. Θυμηθείτε, μπορείτε επίσης να κάνετε ένα υβριδικό ταξίδι, παίρνοντας το αυτοκίνητό σας στα μικρά μέρη, στη συνέχεια το τρένο σε μεγάλες πόλεις όπως η Ρώμη.

Προπονηθείτε: Γιατί πρέπει να πάρετε το τρένο

Πλεονεκτήματα αυτοκινήτου: Γιατί πρέπει να νοικιάσετε ή να ενοικιάσετε αυτοκίνητο

Train Μειονεκτήματα: Γιατί δεν πρέπει να πάρετε το τρένο

Μειονεκτήματα αυτοκινήτου: Γιατί δεν θέλετε αυτοκίνητο

Συζήτηση

Αν ταξιδεύετε με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, θέλετε να επισκεφτείτε μικρές πόλεις και να προτιμήσετε να οδηγήσετε στην Ευρώπη, τότε είναι μια μη-brainer-θα θέλετε να νοικιάσετε ή να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο . Αλλά αν είστε ένας ταξιδιώτης ή ζευγάρι που επιθυμεί να επισκεφθεί τις μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης, τότε το τρένο μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημα για εσάς.

Η σιδηροδρομική διέλευση

Εάν σκοπεύετε να δείτε πολλές μεγάλες πόλεις σε περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορεί να σας εξοικονομήσει σημαντικά χρήματα για να αγοράσετε ένα σιδηρόδρομο . Τα περισσότερα περάσματα για τους ευρωπαίους τουρίστες απαιτούν από εσάς να τα αγοράσετε μπροστά από το χρόνο στη χώρα σας.

Στη δεκαετία του '70, το ζήτημα ήταν απλό. Αγοράσατε ένα Pass Eurail ή δεν το κάνατε. Το πέρασμα ήταν έγκυρο για μια σταθερή περίοδο. Με άλλα λόγια, αγοράσατε ένα μήνα πέρασμα και ήταν καλό για απεριόριστα δρομολόγια πρώτης κατηγορίας κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα - το μόνο που χρειάζεστε για να πετύχετε μόλις περάσετε το πέρασμα ήταν να το αναβοσβήνετε στον αγωγό και να πάτε. Μόνο αν θέλατε ένα υπνοδωμάτιο χρειάστηκε να αγοράσετε ένα συμπλήρωμα.

Μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν οποιοδήποτε δελτίο μπορείτε να σκεφτείτε από την Rail Europe.

Και τι εάν θέλω να δω την ύπαιθρο καθώς και τις μεγάλες πόλεις;

Τα ευρωπαϊκά τρένα πηγαίνουν σε πολλές μικρές πόλεις και πόλεις, αλλά για τις μικρότερες πόλεις που δεν εξυπηρετούνται από τρένα, συχνά θα βρείτε ένα τοπικό λεωφορείο που κάνει ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής μεταξύ της πόλης σας και της πόλης που επιθυμείτε να επισκεφθείτε - λεωφορεία προγραμματισμένα ώστε οι ντόπιοι να μπορούν να ψωνίζουν στη μεγάλη πόλη και επιστρέψτε στο σκοτάδι. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να ελέγξετε τους σταθμούς των λεωφορείων στην πόλη στην οποία μένετε.

Η άλλη εναλλακτική λύση είναι μια περιοδεία. Τεράστια λεωφορεία ξυλείας μπορούν να δουν σε όλους τους δρόμους στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ευρώπης κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ελέγξτε στο τοπικό τουριστικό γραφείο ή στο check-in του ξενοδοχείου για ημερήσιες εκδρομές.