ΗΠΑ Συμβουλές Παρθένοι Νήσοι

Ανατολική Καραϊβική για έναν προϋπολογισμό

Οι Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ προσφέρουν μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες κάτω από τα αστέρια και τις ρίγες. Δυστυχώς, οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έρχονται ποτέ εδώ.

Αυτό σίγουρα δεν είναι το φθηνότερο μέρος για να επισκεφτείτε. Οι τιμές τείνουν να είναι υψηλές για μεταφορά, τραπεζαρία και καταλύματα. Κάποιοι επισκέπτονται την κρουαζιέρα για να είναι ο οικονομικότερος τρόπος για να δείτε αυτά τα νησιά. Το μειονέκτημα είναι ότι ο χρόνος σας εδώ θα είναι περιορισμένος.

Είτε έχετε προσγειωθεί εδώ σε ένα κρουαζιερόπλοιο, υπάρχουν κάποιες υπέροχες εμπειρίες που μπορείτε να απολαύσετε για ταξιδιώτες του προϋπολογισμού που γνωρίζουν τι θέλουν να κάνουν και να έχουν μια στρατηγική για τη μεγιστοποίηση της επένδυσής τους για να φτάσουν σε αυτές τις υπέροχες ακτές.

Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του 2017 η τοπική κυβέρνηση προσφέρει 300 δολάρια σε ταξιδιωτικά δελτία για όσους επισκέπτονται ως αναγνώριση το έτος 100 χρόνων για τη μεταφορά αυτών των νησιών από την Δανία στην κατοχή των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ιδέα είναι να προωθήσετε την ιστορία και τον πολιτισμό, αλλά μην περιμένετε μόνο ξηρές διαλέξεις ως μέρος του οφέλους. Περίπου 25 προμηθευτές αποδέχονται τα κουπόνια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οικολογικές εκδρομές, καγιάκ και ακόμη και γευσιγνωσίες τροφίμων. Πρέπει να μείνετε τρεις ή περισσότερες νύχτες, να κάνετε κράτηση ταξιδιού μέχρι την 1η Οκτωβρίου και να την ολοκληρώσετε μέχρι το τέλος του έτους.

Τα κουπόνια είναι μια καλή αρχή, αλλά εξετάστε μερικές ακόμη συμβουλές για να επισκεφθείτε αυτό το στολίδι στην Ανατολική Καραϊβική χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.