Φανέλα ποδοσφαίρου: 20 θέσεις για να παρακολουθήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μπρούκλιν

Όπου το ποδόσφαιρο είναι ιερό

Το Μπρούκλιν είναι μια μεγάλη πόλη ποδοσφαίρου, χάρη σε έναν μεγάλο μεταναστευτικό πληθυσμό από λαϊκά αμερικανικά και ευρωπαϊκά έθνη ποδοσφαίρου και την τεράστια δημοτικότητα των ποδοσφαιρικών ομάδων νεολαίας.

Έτσι, οι άνθρωποι στο Μπρούκλιν παίρνουν αρκετά σοβαρά τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο σε όλα τα είδη των θέσεων στο Μπρούκλιν: μπαρ κατάδυσης και φανταχτερά μπαρ. Αμερικανικές μπουφέδες, γερμανικές αίθουσες μπύρας και ακόμη και αυθεντική νιγηριανή κουζίνα. Τα παιχνίδια θα είναι πιθανό να βρίσκονται στο χώρο επισκευής αυτοκινήτων της γειτονιάς σας, τις πιτσαρίες και, επιτρέποντας τη διαχείριση, χώρους εργασίας επίσης. Στο τμήμα Latino του Sunset Park και κατά μήκος της 4ης Λεωφόρου, μπορείτε απλά να πάτε για τα ψώνια σας, να πάρετε ψώνια, να αρπάξετε ένα σάντουιτς, να σταματήσετε στο κατάστημα επισκευής υποδημάτων και να πιάσετε το παιχνίδι σε κάθε στάση.

Μερικά από τα πιο ταπεινά μέρη θα μπορούσαν να κάνουν για το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο να παρακολουθούν, επίσης. Για παράδειγμα, El Tenampa Bodgega στο 706 4η Ave. πήρε μια φωνή έξω για "μεγάλη τηλεόραση, αυθεντικά tacos και δωρεάν guacamole στο πίσω δωμάτιο" από κανέναν εκτός από το NYC.go, τον επίσημο οδηγό της Big Apple.

Αλλά αν είναι ένα μπαρ που ψάχνετε, με καλή ενέργεια, καλές οθόνες, και ίσως κάποιο καλό grub, εδώ είναι μια λίστα περίπου 20 διαφορετικών θέσεων στο Μπρούκλιν, διάσπαρτα σε διάφορες γειτονιές, για να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο με συναδέλφους ποδοσφαιριστές.

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα αθλητικά μπαρ στο Μπρούκλιν