Οκτώβριος Φεστιβάλ και πράγματα να κάνουμε στην Ευρώπη

Όμορφος καιρός, φύλλωμα πτώσης και λιγότερα πλήθη Οκτώβριος Μεγάλη

Ο Οκτώβριος είναι ένας από τους καλύτερους χρόνους για να επισκεφθείτε την Ευρώπη. Οι Ευρωπαίοι σε πόλεις που επισκέπτονται πολύ κόσμο έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν με την υποχώρηση των τουριστικών πλήθους του καλοκαιριού και ο καιρός, ειδικά στο νότο, είναι ιδανικός. Είναι μια εποχή των φεστιβάλ συγκομιδής και των εορτασμών για φαγητό και ποτό.

Αύριο Οκτωβρίου στην Ευρώπη

Υπάρχει το Oktoberfest στη Γερμανία , φυσικά, που αρχίζει πραγματικά στα τέλη Σεπτεμβρίου. Απόκριες αρχίζει να πιάσει, και φεστιβάλ κρασιού είναι παντού.

Οι περασμένες βροχές επιτρέπουν στα δάση να ξεφλουδίσουν μερικά λεπτά μανιτάρια για τη διατροφή τους. Η θεατρική περίοδος ξεκινάει και τα φεστιβάλ κινηματογραφούνται στην Ισπανία .

Ο Οκτώβριος είναι η υψηλή περίοδος της Ρώμης . Οι Ιταλοί συρρέουν στην πόλη επειδή η θερμότητα έχει διαλυθεί και η πόλη είναι ευχάριστη να ξαναπάει.

Υπάρχει επίσης, φυσικά, το μεγαλείο του φύλλωμα πτώσης, και δεν χρειάζεται να πάτε στην ύπαιθρο για να το βρείτε. Τα μεσαιωνικά χωριά του Βελγίου είναι άφθονα και οι βόρειες πόλεις όπως το Άμστερνταμ είναι επίσης έντονες. Και ναι, συνήθως θα βρείτε λιγότερο ακριβά αεροπορικά εισιτήρια από τον Οκτώβριο.

Κάτω από τον Οκτώβριο στην Ευρώπη

Περιμένετε μικρότερες ημέρες και αυξανόμενη πιθανότητα βροχής και ψυχρού βράδυ. Θα πρέπει να συσκευάσετε περισσότερα ρούχα από ότι θα κάνατε σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι και ίσως χρειαστείτε μια ομπρέλα, ειδικά στη Βόρεια Ευρώπη. Επίσης, κάποια εστιατόρια και ξενοδοχεία σε μέρη με υψηλή καλοκαιρινή θαλάσσια κίνηση, όπως η Ελλάδα και η Τουρκία, κλείνουν για την εποχή.

Τι συμβαίνει στις ευρωπαϊκές χώρες τον Οκτώβριο

Εάν δεν αποφασίσετε σε ποια χώρα ή χώρες να επισκεφθείτε, μπορείτε να ελέγξετε τις ημερομηνίες για ειδικές εκθέσεις ή / και θεατρικές και μουσικές παραστάσεις για να χρησιμοποιήσετε την επιλογή. Ακολουθούν κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σκέφτεστε τις χώρες που θα επισκεφτείτε:

Πάρτε μια πτήση σύνδεσης μέσω της Ισλανδίας για τα βόρεια φώτα

Για να δείτε τα Northern Lights είναι ένα όνειρο για πολλούς, αλλά δεν θα τα δείτε αν ταξιδεύετε στην Ισπανία. Ωστόσο, η Ισλανδία βρίσκεται σε τέλεια θέση από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη, ενώ πολλές αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν πλέον στάσεις στο Ρέικιαβικ. Το φθηνότερο και πιο ευέλικτο είναι το WOW air, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να μείνετε στην Ισλανδία όσο θέλετε. Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να περάσετε μόνο μία ημέρα στην Ισλανδία.

Πολλές πτήσεις που διέρχονται από την Ισλανδία είναι στάσεις στο δρόμο προς το Λονδίνο. Από το Λονδίνο, είναι ένα εύκολο τρέξιμο τρένων Eurostar στην ηπειρωτική Ευρώπη.