2017 Οδηγός του Οktoberfest στο Μόναχο

Οι άνθρωποι βάζουν τα παντελόνια τους (γνωστά και ως Lederhosen ) για το 184ο Oktoberfest στο Μόναχο . Πρόκειται για το μεγαλύτερο λαϊκό φεστιβάλ στον κόσμο με πάνω από 6 εκατομμύρια επισκέπτες να πίνουν καλά πάνω από 6 εκατομμύρια λίτρα μπύρας.

Αυτό το έτος θα περιλαμβάνει τις συνήθεις μπύρες , brats και μια υπερβολική φόρτωση της κουλτούρας της Βαυαρίας με τον οδηγό μας για το 2017 Oktoberfest που σας ενημερώνει για σημαντικές ημερομηνίες, ενημερώσεις ασφαλείας και αλλαγές για το Fest φέτος.

Ασφάλεια στο Oktoberfest

Ορισμένοι ενδεχόμενοι επισκέπτες εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη συμμετοχή σε ένα τόσο μεγάλο τουριστικό αξιοθέατο υπό το πρίσμα των πρόσφατων ευρωπαϊκών τρομοκρατικών επιθέσεων στο Βερολίνο , στο Παρίσι , στις Βρυξέλλες ... Πριν από λίγο καιρό, υπήρξε ακόμη μια τρομοκρατική επίθεση στο Oktoberfest. σκοτώθηκαν και πάνω από 200 τραυματίστηκαν από μια βόμβα από ακροδεξιά ριζοσπάστες. Η επίθεση ήταν η πιο σοβαρή πράξη τρομοκρατίας στη μεταπολεμική Δυτική Γερμανία .

Αν και η απειλή εξακολουθεί να είναι σχετικά μικρή, η πόλη του Μονάχου έχει εργαστεί σκληρά για να παράσχει μεγαλύτερα μέτρα ασφαλείας. Τα τελευταία χρόνια έχουν δαπανήσει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για να αυξήσουν την ασφάλεια.

Για πρώτη φορά οι επισκέπτες θα πρέπει να περάσουν από την ασφάλεια για να μπουν στο Oktoberfest. Θα υπάρχουν εννέα εισόδους οι οποίες θα ελέγχουν τα επίπεδα των ανθρώπων και θα προσφέρουν ελέγχους σε τσάντες κλπ. Θα υπάρχει μια ορατή αστυνομική παρουσία, καθώς και πολλά καθαρά ντυμένα και βομβαρδιστικά σκυλιά.

Μεταφέρετε το διαβατήριό σας / αναγνωριστικό για επιταγές.

Σημειώστε ότι οι μεγάλες σακούλες και σακίδια απαγορεύονται, καθώς και τα καροτσάκια για τα βράδια τα Σάββατα, την Ημέρα Γερμανικής Ενότητας (ημέρα κλεισίματος) και τις παρελθόντες 18:00 οποιαδήποτε άλλη μέρα. Απαγορεύεται ανά πάσα στιγμή: γυάλινες φιάλες, κουτιά υπό πίεση, διαβρωτικά ή χρωστικά περιεχόμενα και αντικείμενα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως όπλο ώθησης, κοπής ή κλοπής.

Από τη θετική πλευρά, αυτά τα μέτρα ελέγχου πλήθους έχουν καταστήσει τις γραμμές στις σκηνές κάτω, οι θέσεις είναι πιο άφθονες από ποτέ και η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό είναι πιο χαλαρή.

Υψηλές ημέρες κυκλοφορίας αναμένεται να είναι

Για να βρείτε μέρες χαμηλής προσέλευσης, χρησιμοποιήστε το βαρόμετρο πλήθους Oktoberfest.

Εκτός από τις πιθανές τρομοκρατικές απειλές, θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε την κοινή λογική στο Oktoberfest . Όπου οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εκεί για πάρτι και να απολαύσουν τα καλά vibes, θα πρέπει να αφήσετε τα τιμαλφή στο σπίτι, να μην ασχοληθείτε με τους επιδεινωμένους μεθυσμένους ανθρώπους και να προσπαθήσετε να αποφύγετε υπερβολικά μεθυσμένος. Ο δικτυακός τόπος της αγγλικής γλώσσας, www.sicherewiesn.de, παρέχει εξαιρετικές συμβουλές για την ασφάλεια και αν πάρετε πρόβλημα, καλέστε το 112, τον αριθμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Πληροφορίες επισκεπτών για το 2017 Oktoberfest

Ιστοσελίδα : http://www.oktoberfest.de/en/

Ημερομηνίες : Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου έως Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017. Μόλις φθάνουν, η Fest θα επεκταθεί και πάλι στην Ημέρα της Γερμανικής Ενότητας (εθνικές εορτές).

Χαρακτηριστικά του 2017 Oktoberfest:

Χάρτης : www.muenchen.de/int/en/events/oktoberfest/map.html

Οδηγίες : Το Oktoberfest βρίσκεται στο Thereisienwiese (συνήθως αποκαλούμενο Wiesn ), ένα εκθεσιακό χώρο έκτασης 34,5 εκταρίων στην περιοχή Ludwigsvorstadt-Isarvorstadt του Μονάχου (περίπου 20 λεπτά από το κέντρο της πόλης). Είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία ή με την οδήγηση.

Εάν οδηγείτε, εισάγετε στο GPS το "Bavariaring, München" και αναζητήστε το εντυπωσιακό "άγαλμα της Βαυαρίας".

Ωστόσο, σημειώστε ότι η στάθμευση είναι δύσκολο να βρεθεί κοντά στους χώρους και είτε η διαμονή σας κοντά είτε η δημόσια συγκοινωνία είναι καλύτερο.

Είσοδος σε λόγους : Η είσοδος είναι ελεύθερη (εκτός από το "Historical Wies'n") και ρυθμίζεται μέσω εννέα εισόδων.

Ώρες σερβιρίσματος : Η μπύρα θα πωληθεί στις σκηνές από τις 12 το μεσημέρι έως τις 22:30 την ημέρα έναρξης. 10:00 έως 22:30 τις καθημερινές. Από τις 9:00 έως τις 22:30 τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες. Το φεστιβάλ θα κλείσει στις 23:30 στις 3 Οκτωβρίου. Η μόνη εξαίρεση είναι η σκηνή Käfer που κλείνει στις 13:00 (τελευταίες παραγγελίες στις 12:15).

2017 Τιμές μπύρας : Το 2014 ήταν η πρώτη φορά που το Maß κόστισε πάνω από 10 ευρώ. Φέτος, ένα Maß είναι μεταξύ 10,60 και 10,95 ευρώ. Ελάτε προετοιμασμένοι με πολλά μετρητά και αναμένετε να πληρώσετε περίπου 40 ευρώ την ημέρα για μπύρα, φαγητό, αναμνηστικά κλπ. Οι Fischer-Vroni, Schottenhamel-Festhalle και Winzerer Fähndl έχουν την ακριβότερη μπύρα φέτος, ενώ το Μουσείο Σκηνή στο Old Wiesn και Familienplatzl (Οικογενειακή πλατεία) έχει το φθηνότερο. Πλήρης κατάλογος των τιμών μπύρας 2017.

Φροντίζετε για κάτι λιγότερο αλκοολικό; Δοκιμάστε ένα από αυτά τα 8 μη αλκοολούχα καλοκαιρινά ποτά .

2017 Σχεδιασμός : Το φετινό σχέδιο θα παρουσιαστεί εμφανώς σε αφίσες, κούπες και εμπορεύματα σε όλη την έκταση. Αγοράστε μια σταθερή κούπα για να πάρετε σπίτι με το νέο σχέδιο που απεικονίζει το Riesenrad (Ferris wheel), μάζα , pretzel , και Lebkuchenherz (γιγάντια καρδιά μελόψωμο).

Πού να μείνετε : Η πόλη είναι καλά προετοιμασμένη για τη μαζική εισροή κάθε χρόνο. Τούτου λεχθέντος, οι τιμές των καταλυμάτων ανεβαίνουν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και γίνονται ακόμη υψηλότερες για τις τελευταίες κρατήσεις. Η ζήτηση είναι ελαφρώς μικρότερη τις καθημερινές και κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας σε σχέση με την πρώτη εβδομάδα ή το τέλος του Σαββατοκύριακου.

Δείτε τα συνιστώμενα μας ξενοδοχεία στο Μόναχο κοντά στο Oktoberfest ή last minute Oktoberfest καταλύματα σε αυτό το σημείο. Αν θέλετε κάτι λιγότερο γεμάτο (και ακριβό), σκεφτείτε ένα από τα πολλά άλλα γνωστά γλέντι φεστιβάλ της Γερμανίας .