Διαμονή τελευταίας στιγμής στο Oktoberfest

Την ημέρα πριν από το Oktoberfest και - σε μια ιδιοτροπία - αποφάσισες να το κάνεις. Πηγαίνετε εντελώς στο φετινό Oktoberfest .

Γεμισμένο με g emütlichkeit και ήδη βουητό από τις μπύρες που χορεύουν στο κεφάλι σας, μπορείτε να διαβάσετε για το τι δεν πρέπει να κάνετε, τι να φάτε , τι να πίνετε και τι να φορέσει. Τότε έρχεται η πολύ πιο δύσκολη ερώτηση για το πού να μείνει . Ο καθένας σας λέει να κλείσετε ένα ξενοδοχείο στο Μόναχο το συντομότερο δυνατό και οι συμφωνίες είναι σχεδόν ανύπαρκτες.

Αλλά μην αφήνετε να σας αποτρέψει από το πάρτι του έτους! Εάν είστε πρόθυμοι να το τραβάτε, να πληρώσετε ή απλώς να παίξετε τυχεροί, τα καταλύματα Oktoberfest της τελευταίας στιγμής μπορούν να είναι δικά σας.

Να είστε επίμονος

Ακόμη και αν το ξενοδοχείο πρώτης επιλογής είναι κρατημένο όταν καλέσετε για πρώτη φορά, πραγματοποιούνται ακυρώσεις. Παρακολουθήστε τις κορυφαίες επιλογές σας ή δείτε αν υπάρχει κάποια λίστα αναμονής τελευταίας στιγμής. Εάν έχετε κάποια ευελιξία στο χρονοδιάγραμμά σας, δοκιμάστε τα μέσα της εβδομάδας και αποφύγετε τα μεγάλα γεγονότα, όπως την ημέρα έναρξης. Σε κάθε περίπτωση, να είστε έτοιμοι να πληρώσετε μεγάλο.

Αποκτήστε πρόσβαση στις επαφές σας

Έχετε φίλους στην περιοχή; Είσαι σίγουρος? Διαδώστε τη λέξη στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και από στόμα σε στόμα και δείτε αν κάποιος είναι πρόθυμος να σας βάλει επάνω. Θα εκπλαγείτε από το πόσες φορές γνωρίζετε κάποιον που γνωρίζει κάποιον.

Couchsurfing

Μερικές γενναιόδωρες ψυχές επιτρέπουν στους επισκέπτες να συντρίψουν μαζί τους δωρεάν για αυτό το φεστιβάλ τέρας. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες του Couchsurfing είναι γεμάτοι χωρητικότητα μήνες πριν το συμβαλλόμενο μέρος κατεβεί και μπορεί να σημειώσει στο προφίλ τους ότι δεν εκτιμούν τις αιτήσεις τελευταίας στιγμής.

Αν όχι, παρακαλούμε την περίπτωσή σας και προσευχηθείτε στους θεούς του Οktoberfest.

AirBnB

Οι αεροπορικοί σταθμοί AirBnb (και παρόμοιοι) δεν είναι αρκετά γενναιόδωροι, αλλά είναι ένας άλλος τρόπος για να βρείτε καταλύματα Oktoberfest της τελευταίας στιγμής. Οι κάτοικοι του Μονάχου μπορούν να βγάλουν λεφτά χρήματα να νοικιάσουν ολόκληρο το διαμέρισμά τους, επιπλέον δωμάτιο ή ακόμα και τον καναπέ τους. Κάνετε το καλύτερό σας για να είστε καλός καλεσμένος και - πάλι - να είστε προετοιμασμένοι να κερδίσετε χρήματα.

Δοκιμάστε Mega Ξενώνες

Τα κρεβάτια στους ξενώνες του Μονάχου δεν είναι ανοσοποιημένα από την άνοδο των τιμών του Oktoberfest. Αναμείνετε να πληρώσετε τουλάχιστον 40 ευρώ για ένα κρεβάτι σε ένα κοιτώνα και όσο ένα ξενοδοχείο για ένα ιδιωτικό δωμάτιο. Ενώ τα αρνητικά είναι προφανή (δεν είναι φιλικά προς την οικογένεια, γεμάτα με περιπετειώδεις Oktoberfest-goers, χωρίς περιτριγυρισμένα), μπορεί να υπάρξει μια ενεργητική ατμόσφαιρα πάρτι που συνεχίζει από τις σκηνές. Πλέον - ίσως είναι τα μόνα μέρη για να έχουν "προσιτά" καταλύματα.

Ξενώνες για να εξετάσει για την τελευταία στιγμή Oktoberfest καταλύματα:

Εξετάστε το κάμπινγκ

Η παραμονή στη φύση είναι μια άλλη επιλογή.

Παρόλο που το πάρκινγκ για αυτοκίνητα και RVs δεν είναι πραγματικά μια επιλογή κοντά στους χώρους, υπάρχουν πολλά μέρη που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με τις γιορτές μέσω των δημόσιων συγκοινωνιών. Και πάλι, οι κρατήσεις πραγματοποιούνται συνήθως μήνες πριν, αλλά μπορεί να αξίζει να κάνετε κάποιες κλήσεις τελευταίας στιγμής. Για παράδειγμα,

Περισσότερες επιλογές στο www.oktoberfest.de.

Μείνετε έξω από την πόλη

Όσο πιο κοντά βρίσκεστε στο Wiesn , τόσο πιο ακριβά είναι τα καταλύματα και τόσο γρηγορότερα γίνεται κράτηση.

Έτσι, εάν προσπαθείτε να κάνετε κάτι τελευταίο λεπτό, κοιτάξτε έξω από τα όρια της πόλης.

Το Dachau δεν είναι απλώς ένας ιστορικός τόπος , είναι επίσης μια κοντινή πόλη με πολύ πιο λογικές τιμές. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν: τη Νυρεμβέργη , το Bamberg , το Augsburg , το Rothenburg ob der Tauber ή ακόμα και το Σάλτσμπουργκ. Απλά προγραμματίστε να σηκωθείτε νωρίς και να πάρετε το τρένο στο Μόναχο.

Ξαπλώστε στο τρένο

Μερικοί άνθρωποι παραιτούνται από την ανάγκη για καταλύματα εντελώς και απλά κοιμούνται στο τρένο. Όταν υπολογίζετε ότι το τρένο από το Μόναχο στο Βερολίνο είναι 6 ώρες που δεν ακούγεται σαν ένα τόσο κακό σχέδιο.

Ωστόσο, προσέξτε ότι τα τρένα θα είναι γεμάτα, επομένως είναι καλύτερο να έχετε μια κράτηση θέσεων για να μπορέσετε να κοιμηθείτε. Επίσης να γνωρίζετε τις μεταφορές. Σε κατάσταση κατάχρησης, αυτό μπορεί να είναι πιο περίπλοκο από το συνηθισμένο.

Ξαπλώστε στο σιδηροδρομικό σταθμό

Δεν είναι λαμπερό, δεν είναι άνετο και σίγουρα δεν είναι φιλικό προς την οικογένεια - αλλά έχει γίνει πριν και θα γίνει ξανά. Αν και αυτό μπορεί να είναι το σενάριο χειρότερης περίπτωσης, η Γερμανία είναι γενικά πολύ ασφαλής και θα έχετε μια επική ιστορία του Oktoberfest με τη δική σας.