Το Ελληνικό Καμάκι

Ένας τύπος ελληνικού καρχαρία που πρέπει να αποφύγετε - ή όχι

Τα καλοκαιρινά ειδύλλια στην Ελλάδα χωρίζονται σε εθνικές γραμμές. Οι νεαρές ξένες γυναίκες δεν δυσκολεύονται να βρουν έναν Έλληνα «φίλο» - ενώ οι νέοι ξένοι άντρες μπορεί να έχουν πολύ μεγαλύτερη πρόκληση να βρουν μια ελληνική γαλήνια που θέλει να απομακρυνθεί το καλοκαίρι μαζί του και οι περισσότεροι ξένοι νεαροί καταλήγουν με έναν καλοκαιρινό ρομαντισμό κάποιον από τη χώρα του ή από άλλο έθνος εκτός από την Ελλάδα. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει θηλυκό ισοδύναμο του ελληνικού «καμάκι» - ένας όρος αργαλειού που σημαίνει «δόρυ» στα ελληνικά .

Τι είναι το καμάκι; Είναι ένας νεαρός Έλληνας που αφιερώνει τα καλοκαίρια του στην κατάκτηση όσων όμορφων ξένων γυναικών μπορεί να επιστρέψει στη συμμορία των ανδρών φίλων του για να καυχηθεί για τις κατακτήσεις του.

Φυσικός οικότοπος του Καμακίου

Αυτός είναι ένας καταιγισμός - φυσικά, οι παραλίες τόσο της ηπειρωτικής χώρας όσο και των ελληνικών νησιών . Η μόνη προϋπόθεση είναι μια καλή ροή του "σωστού" τύπου τουριστών - νεαρών γυναικών, ειδικά εκείνων που ταξιδεύουν μόνα τους ή σε μια μικρή ομάδα που οι τοπικοί καμάκοι μπορούν να τα χειριστούν - αν και το περιστασιακό παλαιότερο κουτάρι μπορεί να βρεθεί ζήτηση επίσης.

Το Καμάκι Η ταινία

Ως σαφώς καθορισμένο στερεότυπο, φυσικά το "καμάκι" έχει δημιουργήσει μια ταινία με το ίδιο όνομα. Αλλά χρησιμοποιεί τον όρο σε μία από τις εναλλακτικές του έννοιες - ως υποστηρικτής ή γενικότερος γοητευτής. Και το «καμάκι» της ταινίας είναι κυρίως ξένοι νεαροί, όχι έλληνες. Ο ορισμός του σκηνοθέτη «καμάκι» τον εξηγεί: «Ένα Καμάκι είναι ουσιαστικά ένα άτομο που έχει αυτό το σπάνιο δώρο, που έχει κάποια γοητεία και χάρισμα που του επιτρέπει να πείσει κάποιος να κάνει κάτι που δεν θέλουν να κάνουν ή δεν είναι σίγουροι.

Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την αγορά κάτι που πωλεί το Καμάκι, κάνοντας κάτι που το «θύμα» του Καμάκι δεν είναι πεπεισμένο ότι είναι καλή ιδέα ή να κοιμηθείς με το Καμάκι ».

Είναι το είδος Kamaki απειλούμενο είδος;

Σε έναν ολοένα πιο πολιτικά ορθό κόσμο, μαζί με μια λιγότερο συντηρητική κοινωνία στην Ελλάδα, η απάντηση είναι ναι.

Οι δεκαετίες τουριστών έχουν κάνει ακόμη και τον πιο όμορφο ξένιο θηλυκό ατομικό ταξιδιώτη ένα πιο κοινό και επομένως λιγότερο επιθυμητό θήραμα. Αλλά πάντα θα υπάρχει κάποια νεαρή ελληνική λαχτάρα για μια ξένη περιπέτεια, χωρίς ποτέ να φύγει από το σπίτι ... και ένα ξένο κορίτσι που έφυγε από το σπίτι για κάτι τέτοιο.