Οδηγός γειτονιάς Preston Hollow

Ξεχάστε τα πάντα που σας δίδαξε ο JR Ewing για το "Dallas", ο Preston Hollow έχει μερικά από τα πιο ακριβά και πολυτελή σπίτια στην πολιτεία. Δεν χρειάζεται να είστε μεγιστάνας πετρελαίου για να ζήσετε εδώ, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να πληρώσετε την υποθήκη εάν είστε επαγγελματίας αθλητής ή είστε ιδιοκτήτης της ομάδας.

Επισκόπηση γειτονιάς

Μπορεί να το ονομάσετε "σουρεαλιστικό κτήμα" επειδή η Preston Hollow είναι μία από τις πλουσιότερες γειτονιές στο Ντάλας. Ονομάστηκε για τη βαθιά δασώδη περιοχή με κολπίσκους και κοιλότητες, είναι οριοθετημένη κατά προσέγγιση από τον Βορειοδυτικό αυτοκινητόδρομο στα νότια, τη βασιλική λεωφόρο στα βόρεια, την Preston Road στα ανατολικά και το Midway Road στα δυτικά.

Είναι περίπου πέντε μίλια βόρεια από το κέντρο του Ντάλλας . Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την τιμή, μπορείτε να απολαύσετε την πολυτέλεια της ιδιωτικής ζωής, της ασφάλειας και της εκτίμησης που έρχεται με τη διαβίωση στο Preston Hollow.

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες υποεπιτροπές εδώ. Όμορφα σπίτια σε οικόπεδα μέχρι 25 στρέμματα βρίσκονται επί του παρόντος στην αγορά από λιγότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια σε $ 15 εκατομμύρια. Τα τρέχοντα ακίνητα για πώληση κυμαίνονται από $ 250 ανά τετραγωνικό πόδι σε πάνω από $ 1.000 ανά τετραγωνικό πόδι. Πολλά από τα σπίτια της εποχής του 1940 είναι κατεστραμμένα και χτίζονται αρχοντικά. Πολλά σπίτια είναι κλειστά και τα σπίτια υπό κατασκευή έχουν τη δική τους ομάδα ασφαλείας.

Ψώνια και δείπνο

Οι κάτοικοι του Lucky Preston Hollow δεν έχουν να ταξιδέψουν για ένα shopping spree στο Big D. Το Plaza στο Preston Centre είναι μια μοναδική αστική όαση με μοναδικές μπουτίκ όπως το Swoozie και το Castle Gap Jewelry. Εάν τα πόδια σας γίνονται κουρασμένα από όλα αυτά τα ψώνια, σταματήστε στο Tootsie's.

Το Preston Royal Village έχει τη γοητεία των οικογενειακών επιχειρήσεων όπως το φαρμακείο Dougherty's καθώς και τα καταστήματα ειδών ένδυσης υψηλής ποιότητας. Και σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε το gouda από το gloucester σας, υπάρχει το Molto Formaggio: Το Cheese Shop για όλες τις ερωτήσεις που σχετίζονται με τυρί.

Εάν είστε στο The Plaza στο Preston Center, τροφοδοτήστε την πολυτέλεια με την υπέροχη μεξικάνικη σας γεύση στο Taco Diner, τις σαλάτες ή τα μπιφτέκια στο Houston, ή απολαύστε ένα ενήλικα ποτό στο άνετο R + D Kitchen.

Ικανοποιήστε την όρεξη σας στο Preston Royal Village με κάποια Oyster Nachos στο Fish City Grill ή επισκεφθείτε την παλαιότερη πιτσαρία του Ντάλας, την Pizza By Marco. Το Neuhaus Café προσφέρει σαλάτες, σάντουιτς και το πρωινό σερβίρεται καθημερινά μέχρι τις 3 μ.μ.

Όλα για τα σχολεία

Ο Preston Hollow είναι στην ανεξάρτητη σχολική συνοικία του Dallas και περιλαμβάνει το δημοτικό σχολείο Preston Hollow, το Middle School του Benjamin Franklin και το Hillcrest High School.

Μερικά από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία στην περιοχή του Ντάλλας βρίσκονται στην ή κοντά στην περιοχή Preston Hollow. Τα σχολεία που είναι δημοφιλή στους κατοίκους είναι: Σχολή Hockaday, Επισκοπική Σχολή του Ντάλλας, Σχολή του Αγίου Μάρκου του Τέξας, Ακαδημία Ursuline του Ντάλλας και Προπαρασκευαστική Σχολή Σχολών Ιησουίτη του Ντάλλας.

Γεγονότα διασκέδασης γειτονιάς

Δεν μπορείτε να κάνετε τηλεοπτική σειρά από τον ταχυδρομικό κώδικα του Preston Hollow, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά που μπορείτε να επιλέξετε: 75220, 75225, 75229, 75230 και 75244 όλα ισχύουν. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, Λουκά και Όουεν Ουίλσον, μεγάλωσαν στο Ντάλας. Ο Λουκάς έχει ακόμα ένα σπίτι εδώ. Παρακολούθησε το γειτονικό Southern Methodist University ενώ ο Owen πήγε στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν .

Οι διάσημοι κάτοικοι περιλαμβάνουν: