Χαβάη Καταρράκτες Λευκός Οικισμός Τέξας

Πληροφορίες λειτουργίας και περισσότερα για το υπαίθριο υδάτινο πάρκο και το κέντρο περιπέτειας

Οι καταρράκτες της Χαβάης στον Λευκό Οικισμό είναι μέρος μιας αλυσίδας θαλάσσιων πάρκων. Περιλαμβάνει διαφάνειες και βόλτες που συνήθως βρίσκονται σε άλλα πάρκα, όπως μια πισίνα με κύματα και μια πισίνα δραστηριοτήτων. Δεν προσφέρει, ωστόσο, κανένα από τα πιο φανταχτερά αξιοθέατα που συναντώνται σε μεγαλύτερα πάρκα, όπως μια βόλτα με σέρφινγκ, ένα καράβι ή μια διαδρομή με χοάνη.

Ως εκ τούτου, το White Settlement Hawaiian Falls απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες με νεότερα παιδιά και όχι σε συγκινησιακούς εφήβους ή tweens.

Το πάρκο προσφέρει, ωστόσο, μια συναρπαστική διαδρομή, το The Flying Hawaiian (υπέροχο όνομα!). Διαθέτει διαφάνειες δύο ταχυτήτων, καθένα με κάψα εκτόξευσης. Οι αναβάτες εισέρχονται στην κάψουλα και περιμένουν μερικές αγωνιώδεις στιγμές μέχρι να ανοίξει το δάπεδο και να τις απελευθερώσει σε απότομη πτώση.

Οι επισκέπτες όλων των ηλικιών θα απολαύσουν την πισίνα μεγάλων κυμάτων, το Breaker Beach. Τα παιδιά, εν τω μεταξύ, θα κατευθυνθούν προς την προσγείωση του Νίκο, ένα διαδραστικό κέντρο παιδικής πορείας με μικρές διαφάνειες, ψεκαστήρες, κάδους χωματερής και άλλα στοιχεία.

Εκτός από το πάρκο νερού, η εγκατάσταση περιλαμβάνει ένα πάρκο περιπέτειας. Η "ξηρή" περιοχή περιλαμβάνει μαθήματα σχοινιών, μια πορεία με εμπόδια, γραμμές φερμουάρ και άλλα προκλητικά αξιοθέατα. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια στοά, ιδιωτικά δωμάτια για γενέθλια και άλλες λειτουργίες και ένα σνακ μπαρ. Διατίθεται συνεδριακό κέντρο για συνέδρια και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Τοποθεσία

Λευκός Οικισμός, Τέξας
Κοντά στο Πάρκο των Βετεράνων, στο Clifford Street και στο Loop 820

Πότε ανοίγουν οι λευκοί οικισμοί της Χαβάης;

Το πάρκο νερού και το πάρκο περιπέτειας είναι ανοιχτά στο κοινό τα Σαββατοκύριακα τον Μάιο και τις αρχές Ιουνίου.

Είναι ανοιχτά καθημερινά από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου και μετά μεταβαίνουν στις ώρες του Σαββατοκύριακου από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα του πάρκου για ακριβείς ώρες και ώρες.

Το πάρκο περιπέτειας, το κέντρο εκδηλώσεων και η στοά είναι διαθέσιμα για ιδιωτικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Εισιτήρια και πολιτική εισδοχής

Ξεχωριστή είσοδος για το πάρκο νερού και τα "ξηρά" αξιοθέατα στο πάρκο περιπέτειας.

Μειωμένη τιμή για παιδιά και ηλικιωμένους. Δωρεάν για ηλικίες 2 ετών και κάτω. Οι τιμές του ομίλου και οι περασμένες σεζόν (που περιλαμβάνουν την είσοδο σε άλλα υδάτινα πάρκα της Χαβάης) είναι διαθέσιμες.

Θελγήτρα

Το πάρκο νερού νερού περιλαμβάνει αλεξίπτωτο πλατφόρμες, διαφάνειες σώματος, διαφάνειες σωλήνων, διαφάνειες ταχύτητας, τεμπέληδες ποτάμι, πισίνα με κύματα και μια πισίνα δραστηριοτήτων με μαξιλαροθήκες και μια βόλτα με νερό.

Το πάρκο περιπέτειας περιλαμβάνει έναν τοίχο αναρρίχησης και οργώματος, μια έλξη ελεύθερης πτώσης, γραμμές φερμουάρ, δίχτυα αναρρίχησης, μαθήματα σχοινιών και μια πορεία με εμπόδια. Υπάρχει επίσης μια στοά.

Άλλες τοποθεσίες πάρκων νερού της Χαβάης

Χαβανέζικες πυρκαγιές
Χαβάη Καταρράκτες Η αποικία
Χαβάη Καταρράκτες Roanoke
Υπαίθριο πάρκο της Χαβάης
Χαβάης Falls Waco

Άλλα πάρκα κοντά στο νερό

Ψάχνετε για πάρκα στο Βόρειο Τέξας που προσφέρουν πιο συναρπαστικές διαφάνειες και βόλτες; Τα παρακάτω είναι δύο από τα μεγαλύτερα πάρκα νερού της περιοχής:

Έξι Σημαίες Τυφώνα λιμάνι Ντάλας του Τέξας
Splash Βασίλειο Canton

Εάν είστε πρόθυμοι να ταξιδέψετε, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα υδάτινα πάρκα στο κράτος (και στον κόσμο, για αυτό το θέμα) στο Schlitterbahn στο New Braunfels.

Επίσημη ιστοσελίδα

Χαβάης Falls Λευκός Οικισμός