Η αίθουσα της φήμης μπάσκετ είναι ένα Must-See για τους λάτρεις του μπάσκετ

Επισκεφθείτε το Hall of Fame Μπάσκετ του Νάιμιθ στο Σπρίνγκφιλντ, ΜΑ

Αν καλέσετε τον εαυτό σας έναν ανεμιστήρα μπάσκετ, πρέπει πραγματικά να σχεδιάσετε ένα προσκύνημα στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης. Οι οπαδοί όλων των ηλικιών μπορούν εύκολα να χάνουν για λίγες ώρες μέσα στην τριώροφη, σφαιρική αίθουσα της φήμης μπάσκετ Naismith Memorial, η οποία διαθέτει χώρο έκθεσης 35.000 τετραγωνικών ποδιών για αναμνηστικά και αντικείμενα μπάσκετ, τρία θέατρα, διαδραστικά περίπτερα που φορτώνονται με δεδομένα Hall of Famer εστιατόρια υπόγειου σιδηρόδρομου και ένα κατάστημα δώρων μουσείου Hall of Fame.

Αυτό είναι μόνο για προθέρμανση, όμως. Η πραγματική διασκέδαση είναι να χτυπήσει το full-size "Κέντρο Court" για μερικές προκλήσεις γυρίσματα, πέρασμα και άλλες δεξιότητες ή κατευθυνθείτε προς τα υψηλής τεχνολογίας, βιωματικά αξιοθέατα του δευτέρου ορόφου που σας επιτρέπουν να μετρήσετε το κάθετο άλμα, να καθίσετε στο κάθισμα του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού, μια ομάδα στη νίκη και μάλιστα παίζουν ένα παιχνίδι "Εικονικών Σκουπιδιών".

Πάνω από 15 χρόνια μετά από αυτό το 45 εκατομμυρίων δολαρίων, η εγκατάσταση 80.000 τετραγωνικών ποδιών αντικατέστησε μια πολύ πιο ταλαιπωρημένη αίθουσα Hoop στο Σπρίνγκφιλντ, η αίθουσα μπάσκετ της φήμης συνεχίζει να βυθίζει τους ανεμιστήρες στον ενθουσιασμό αυτού του γρήγορου παιχνιδιού, ο οποίος γεννήθηκε στη Μασαχουσέτη περισσότερο από πριν από έναν αιώνα.

Ένας αθλητισμός γεννιέται

Λένε ότι η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης και κατά τη διάρκεια του βάρβαρου χειμώνα της Νέας Αγγλίας του 1891, ο James Naismith, φοιτητής φυσικής αγωγής στη Σχολή Εκπαίδευσης YMCA στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, τώρα Springfield College, βρέθηκε με μια αξιοζήλευτη αποστολή: εσωτερικό παιχνίδι για να καταλάβει την προσοχή μιας αχαλίνωτης τάξης νέων ανδρών.

Δύο καλάθια ροδάκινου, μια μπάλα ποδοσφαίρου και ένα σύνολο 13 κανόνων αργότερα, ο Ναίσμιθ είχε γεννήσει το παιχνίδι που ονομάζεται "μπάλα μπάσκετ". Το ψυχαγωγικό άθλημα εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά, καθώς οι αρχικοί κανόνες του Naismith κυκλοφόρησαν σε άλλα YMCAs και μέχρι το 1936 ο εφευρέτης του παιχνιδιού είχε τη χαρά να δει την εισαγωγή του μπάσκετ ως Ολυμπιακό άθλημα στους Αγώνες του Βερολίνου.

Παρόλα αυτά, δεν είναι πιθανό να οραματιστεί ποτέ ότι το μπάσκετ θα γίνει ένα άθλημα που θα διαδραματίσει περισσότεροι από 300 εκατομμύρια άνθρωποι σε περισσότερες από 200 χώρες του κόσμου. Ούτε θα μπορούσε να έχει προβλέψει τα ύψη στα οποία έχουν σηκωθεί τα αστέρια του επαγγελματικού μπάσκετ.

Hoop Dreams

Η πρώτη αίθουσα της φήμης μπάσκετ άνοιξε το 1968 στην πανεπιστημιούπολη του Springfield College. Το 1985, η αίθουσα της φήμης του μνημείου Naismith Memorial Basketball μεταφέρθηκε στο κέντρο του Σπρίνγκφιλντ. Καθώς οι αρχιτέκτονες της πόλης άρχισαν στα τέλη της δεκαετίας του '90 να ονειρευτούν ένα διευρυμένο και ανανεωμένο αστικό περιβάλλον κατά μήκος του ποταμού Κοννέκτικατ, ήταν φυσικό ότι η αίθουσα της φήμης θα χρησίμευε ως το κεντρικό στοιχείο του έργου επανακατασκευής Riverfront Springfield. Εκτός από το νέο ναό στο παιχνίδι του Naismith και στους θρυλικούς του παίκτες, το έργο των 18 στρεμμάτων περιλαμβάνει το Sports Bar του Samuel, τα εστιατόρια UNO Pizzeria & Grill, Plan B και Tavern του Max, το Hilton Garden Inn, το Κέντρο πληροφοριών επισκεπτών και το πάρκο με ποτάμι .

Σχεδιάστε την επίσκεψή σας στην αίθουσα της φήμης μπάσκετ στο Σπρίνγκφιλντ

Εδώ είναι όλα τα λεπτά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε, όπως διεύθυνση, οδηγίες, ώρες, τιμές εισόδου, κοντινά αξιοθέατα, ξενοδοχεία και άλλα.

Τοποθεσία: Η αίθουσα της φήμης του μνημείου Naismith Memorial Basketball βρίσκεται στη λεωφόρο 1000 West Columbus στο Springfield της Μασαχουσέτης.

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας: Η αίθουσα της φήμης είναι ανοιχτή από Τετάρτη έως Κυριακή από τα τέλη Νοεμβρίου έως την 1η Απριλίου και καθημερινά το υπόλοιπο της χρονιάς. Οι ώρες είναι από 10 π.μ. έως 4 μ.μ. την Κυριακή μέχρι την Παρασκευή και από τις 10 π.μ. έως τις 5 το Σάββατο, με παρατεταμένες ώρες μέχρι τις 5 μ.μ. κάθε μέρα από την 1η Ιουλίου έως την Κυριακή του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας . Επειδή η αίθουσα της φήμης μπορεί να κλείσει για ιδιωτικές λειτουργίες, είναι συνετό να επιβεβαιώσετε ώρες λειτουργίας πριν από την επίσκεψή σας.

Είσοδος: Η είσοδος στο Hall of Fame της Μπάσκετ (από το 2018) είναι $ 24 για ενήλικες, $ 18 για ηλικιωμένους ηλικίας 65 ετών και άνω, $ 16 για νέους ηλικίας 5 έως 15 ετών και δωρεάν για παιδιά κάτω των 5 ετών.

Κατευθύνσεις:

Από την Ανατολή ... Πάρτε το Μασαχουσέτη Turnpike West (I-90) στην έξοδο 6 για I-291 Δύση. Ακολουθήστε 291 Δυτικά έως Έξοδος 1Α για I-91 Νότου. Πάρτε την έξοδο 6 (Union Street) και προχωρήστε στη λεωφόρο West Columbus.

Η αίθουσα της φήμης είναι στα δεξιά.

Από τη Δύση ... Πάρτε το Massachusetts Turnpike East (I-90) στην έξοδο 4 για το 91 Νότου και ακολουθήστε τις οδηγίες όπως παραπάνω.

Από το Βορρά ... Ακολουθήστε 91 Νότια προς Έξοδος 6 και ακολουθήστε τις οδηγίες όπως παραπάνω.

Από το νότο ... Πάρτε 95 βόρεια στην έξοδο 47 για 91 Βορρά (New Haven). Συνεχίστε κατευθείαν στο 91 North για 64 μίλια μέχρι το Exit 6, την έξοδο του Springfield Centre. Στρίψτε αριστερά στην Union Street στο πρώτο σετ φώτων. Στο επόμενο φως, στρίψτε αριστερά. Η αίθουσα της φήμης είναι στα δεξιά.

Κατά προσέγγιση Χρόνοι Οδήγησης:

Από τη Βοστώνη, ΜΑ - 2 Ώρες
Από το Albany, Νέα Υόρκη - 1-1 / 2 ώρες
Από το Χάρτφορντ, CT - 1/2 ώρα
Από το Brattleboro, VT - 1-1 / 4 ώρες
Από τον Αύγουστα, ΜΕ - 5 Ώρες
Από Concord, NH - 2-1 / 4 Ώρες
Από τη Νέα Υόρκη - 3-1 / 2 ώρες

Περισσότερα Αξιοθέατα κοντά στην αίθουσα της φήμης μπάσκετ:

Πού να μείνετε κοντά στο Hall of Fame καλαθοσφαίρισης: Δεν μπορείτε να πλησιάσετε περισσότερο από το Hilton Garden Inn Springfield, το οποίο είναι μέρος του συγκροτήματος του ποταμού και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από ένα χώρο στάθμευσης μέχρι την είσοδο του Hall of Fame της καλαθοσφαίρισης. Καλέστε 413-886-8000 ή χωρίς χρέωση, 877-STAY-HGI για κρατήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: Καλέστε την αίθουσα μπάσκετ της φήμης στο 413-781-6500.