Βοστώνη φασόλια: Συνταγές και Lore

Το Beantown της Βοστώνης δεν είναι τίποτα!

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η Βοστώνη ονομάζεται Beantown; Ακολουθεί η απάντηση σε αυτή την καυτή ερώτηση. Τα φασόλια βρασμένα σε μελάσα ήταν ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Βοστώνης από τις αποικιακές μέρες, όταν η πόλη έτρωγε τις μελάσες λόγω του ρόλου που παράγει στο «τριγωνικό εμπόριο». Το ζαχαροκάλαμο που συγκομίστηκε από τους δούλους στις Δυτικές Ινδίες στάλθηκε στη Βοστώνη για να γίνει ρούμι για να σταλεί στη Δυτική Αφρική για να αγοράσει περισσότερους σκλάβους για να στείλει στις Δυτικές Ινδίες.

Ακόμη και μετά το τέλος της δουλείας, η Βοστώνη συνέχισε να είναι μια μεγάλη πόλη που παράγει ρούμι. Ο μεγάλος πλημμύρας της Μελάσσας του 1919, ο οποίος σκότωσε 21 και τραυματίστηκε το 150, συνέβη όταν μια δεξαμενή 50 ποδών που κρατούσε 2,5 εκατομμύρια γαλόνια μελάσας για την παραγωγή ρούμι και βιομηχανικού αλκοόλ εξερράγη. Τι τρόπος να πάτε!

Σε μια πολύ πιο ευχάριστη σημείωση, τα Boston Baked Beans εξακολουθούν να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά πιάτα της Νέας Αγγλίας και έχω συλλέξει για εσάς μια ευχάριστη ποικιλία συνταγών που μπορείτε να φτιάξετε για να φέρετε τη γεύση αυτού του αγαπημένου σπιτιού της Νέας Αγγλίας. Θα σας δείξω επίσης σε μερικές θέσεις στο διαδίκτυο, όπου μπορείτε να παραγγείλετε δοχεία φασολιών, τα μπισκότα Boston Baked Bean και ακόμη και τα ήδη προετοιμασμένα φασόλια Boston Baked εάν δεν έχετε χρόνο να περιμένετε τα φασόλια σας να ψήνουν ... ή αν " ξαφνικά φοβάται να χειριστεί μελάσα!

Πρώτα ... εδώ είναι μια εύκολη, γευστική συνταγή από την κουζίνα της Νέας Αγγλίας για το Crock Pot Boston Baked Beans : το τέλειο πιάτο για τα cookouts του καλοκαιριού.

Crock Pot Boston Baked Beans

Το σιρόπι Maple δίνει στα φασόλια ένα άγγιγμα γλυκύτητας και προσθέτει γεύση της Νέας Αγγλίας. Χρησιμοποιήστε μια μεγάλη κατσαρόλα και θα είστε σε θέση να εξυπηρετήσετε έξι με οκτώ με αυτή τη συνταγή. Με βάση την εμπειρία μου, μπορείτε να περιμένετε από τους καλεσμένους σας να ζητήσουν να πάρουν τα απομεινάρια στο σπίτι!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
2 κιλά φασολιών
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι μελάσσα
1/3 φλιτζάνι κέτσαπ
2 κουταλιές σιρόπι σφενδάμου
3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 κουταλάκια του γλυκού ξηρή μουστάρδα
2 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα Worcestershire
1-1 / 2 φλιτζάνια νερό
1/2 κιλό χοιρινό άλας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Βάλτε τα φασόλια σε νερό όλη τη νύκτα και στραγγίστε. Κόψτε το χοιρινό αλάτι σε λεπτές λωρίδες και καφέ σε ένα τηγάνι, στη συνέχεια κομμένο σε κομμάτια.

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Κρατήστε τα φασόλια Boston Baked σε χαμηλή θερμοκρασία για 10 έως 12 ώρες. Να είστε υπομονετικοί: Η σάλτσα θα πυκνώσει στη σήμανση 8 ή 9 ωρών.

Περισσότερες Συνταγές για φασόλια φασολιών στη Βοστώνη

Boston Baked Beans - Εδώ είναι μια συνταγή οκτώ συστατικών από το Jacquie's Cook Link.

Σπιτικά φασόλια φασολιών της Βοστώνης - Κάντε φασόλια από την αρχή με αυτή τη συνταγή από το The Spruce.

Boston Baked Baked Beans - Ο αμερικανός ειδικός τροφίμων John Mitzewich δίνει στο φασόλια Boston Baked μια συστροφή - αυτή η συνταγή απαιτεί μπέικον αντί του παραδοσιακού χοιρινού κρέατος.

Βοστώνη φασόλια και καφέ ψωμί της Βοστώνης - Boston καφέ ψωμί είναι η τέλεια συνοδεία φασόλια φασολιών της Βοστώνης: Εδώ είναι συνταγές που διαβιβάστηκαν από μια οικογένεια της Νέας Αγγλίας και για τις δύο.

Boston Φασόλια Μπισκότα Μίξη σε μια συνταγή τσαγιού - Θέλετε να δώσετε σε κάποιον το δώρο των φασολιών φασολιών της Βοστώνης; Αυτή η συνταγή σάς επιτρέπει να προετοιμάσετε ένα "κιτ" φασολιών σε ένα βάζο με οδηγίες για τον τυχερό παραλήπτη.

Φούρνοι φούρνου της Boston του Culinary Cafe - Το Culinary Cafe δίνει αυτή την παραδοσιακή συνταγή μια γλυκιά συστροφή με κομμάτια ανανά.

Το Boston Baked Beans του Durgin Park - Από το εστιατόριο Durgin Park της Βοστώνης , που κέρδισε το βραβευμένο βραβείο "American Regional Classics" του James Beard το 1998, εδώ είναι μια παραδοσιακή συνταγή για τα φημισμένα φασόλια της πόλης.

Franks & Boston Baked Beans - Προσθέστε μερικά φρανκς κοτόπουλου στο παραδοσιακό πιάτο φασολιών.

Το Gourmet's Boston Baked Beans - Garden Guides αναπαράγει αυτή την "αγαπημένη" συνταγή του 1946 από το περιοδικό Gourmet .

Γρήγορη και εύκολη φασόλια φασολιών στη Βοστώνη - Μην έχετε ώρες να επιβραδύνετε να μαγειρεύετε τα φασόλια σας; Αυτή η συνταγή που δημοσιεύτηκε στο The Recipe Link επιταχύνει τα πράγματα.

Φασολάκια φασολιών της Βοστώνης του Roger Williams - Εδώ είναι μια παραδοσιακή συνταγή από την Boston Online.

Παραδοσιακή συνταγή φασολιών φασολιών στη Βοστώνη - Ο John Mitzewich μοιράζεται αυτή την παλιομοδίτικη συνταγή για το μαγείρεμα των φασολιών Boston Baked τον αργό τρόπο.

Χορτοφάγος Boston Baked Beans - Δεν είναι εύκολο Eating Green μοιράζεται αυτή τη συνταγή για μια χορτοφαγική παραλλαγή στα παραδοσιακά Boston Baked Beans, που προετοιμάζονται στη σόμπα και βραδέως μαγειρεμένα στο φούρνο.

Παραγγείλετε φασόλια σε απευθείας σύνδεση φασόλια Boston

Εδώ είναι μερικές πηγές ηλεκτρονικών αγορών για τα δώρα Boston Baked Beans που παραδίδονται στην πόρτα σας.

Boston δοχεία ποτών δοχείο από το κατάστημα της Βοστώνης - Αυτά τα αυθεντικά δοχεία φασολιών από τη Βοστώνη μπορούν να παραγγελθούν σε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών.

Maple Φασόλια Φασόλια από το Dakin Farm - Λοιπόν, δεν προέρχονται από τη Βοστώνη, αλλά αυτά τα φασόλια σφενδάμνου Maple από το αγρόκτημα Dakin του Βερμόντ έρχονται σε ένα κουτί, το οποίο καθιστά εύκολο να απολαύσετε τη γεύση της Νέας Αγγλίας χωρίς να πετάξετε πάνω από ένα ποτ φασολιών όλη την ημέρα.