Οδηγός Trail Freedom για τους επισκέπτες της Βοστώνης

Το Trail Freedom της Βοστώνης είναι το πιο ιστορικό περίπατο της Αμερικής

Μια βόλτα κατά μήκος του μήκους δυόμισι μιλίων του μονοπατιού ελευθερίας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσετε τη Βοστώνη και να επισκεφθείτε και να φωτογραφήσετε αποτελεσματικά την πλούσια ιστορία ιστορικών τόπων και ορόφων της πόλης. Το μονοπάτι της ελευθερίας χαρακτηρίζεται από μια βαμμένη ή μαρμάρινη κόκκινη γραμμή που είναι εύκολη για τους πεζούς να ακολουθήσουν. Σημάδια κατά μήκος της διαδρομής ελευθερίας προσδιορίζουν κάθε μία από τις 16 στάσεις.

Από πού ξεκινάει το μονοπάτι της ελευθερίας;

Το Boston Common, το παλαιότερο δημόσιο πάρκο της Αμερικής, είναι το καλύτερο σημείο εκκίνησης για την περιήγηση στο Freedom Trail. Εάν είστε σε μια πραγματική βιασύνη και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, μπορείτε να καλύψετε το μήκος του μονοπατιού μέσα σε λίγες ώρες, αλλά αυτό δεν θα σας επιτρέψει πραγματικά να σταματήσετε να επισκεφθείτε κάποια από τα αξιοθέατα κατά μήκος της τρόπος. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να επιτρέψετε τρεις ώρες ή και περισσότερο να περπατήσετε το μονοπάτι της ελευθερίας με χαλαρό ρυθμό και να δείτε όλα τα ορόσημα της επαναστατικής εποχής.

Το μονοπάτι μήκους 2,5 μιλίων δεν είναι βρόχος: Ξεκινά από το Boston Common και τελειώνει στο Charlestown στο μνημείο του Bunker Hill, το οποίο μνημονεύει την πρώτη μεγάλη μάχη του επαναστατικού πολέμου της Αμερικής. Η είσοδος στις τοποθεσίες κατά μήκος του μονοπατιού είναι δωρεάν, με τρεις εξαιρέσεις: το σπίτι του Paul Revere, το παλιό σπίτι του νότιου συνανθρώπου και το σπίτι της παλιάς πολιτείας. Η περιήγηση Paul Revere House είναι το πιο ενδιαφέρον από αυτά τα τρία, αν έχετε μόνο το χρόνο και / ή τα χρήματα για να επιλέξετε ένα.

Ο πιστός - ένας από τους πιο γνωστούς πατριώτες - είναι ένας συναρπαστικός, πολυδιάστατος χαρακτήρας στην αμερικανική ιστορία.

Επίσης, κατά μήκος της διαδρομής σας Freedom Trail, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε εικονικά αξιοθέατα όπως το Faneuil Hall και την Παλιά Εκκλησία της Βόρειας Θάλασσας, όπου ο Revere κοίταξε ένα φανάρι σήμα - "Ένας αν γης, δύο αν θαλασσινά" - πριν από τα θρυλικά του μεσάνυχτα βόλτα.

Εύρεση της διαδρομής ελευθερίας

Αν πάτε ... Το Freedom Trail Information Booth, 617-536-4100, βρίσκεται στην κοινότητα της Βοστόνης στην οδό Tremont 139. Εδώ, μπορείτε να πάρετε έναν χάρτη και ένα φυλλάδιο που περιγράφει τις τοποθεσίες διαδρομών. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια περιοδεία ήχου (εξοικονομήστε χρήματα κατεβάζοντας εκ των προτέρων ένα .mp3 της περιήγησης ήχου). Ενώ μπορείτε να πάρετε θεωρητικά το ίχνος σε οποιοδήποτε σημείο κατά μήκος της διαδρομής, ξεκινώντας από το Boston Common διασφαλίζει ότι θα δείτε και τους 16 ιστορικούς χώρους κατά μήκος του μονοπατιού.

Να φτάσετε εκεί ... Για να φτάσετε στο μετρό Freedom Trail και στο κέντρο πληροφοριών Boston Common Visitor με το μετρό, πάρτε την Κόκκινη ή την Πράσινη Γραμμή στο σταθμό Park Street. Βγείτε από το σταθμό και γυρίστε 180 μοίρες. Το Κέντρο θα βρίσκεται 100 μέτρα μπροστά σας. Αν φτάνετε στη Βοστώνη με αυτοκίνητο, το καλύτερο σημείο στάθμευσης είναι το υπόγειο υπόγειο πάρκινγκ της Βοστώνης στην οδό Charles.

Πάρτε μια περιοδεία ... Οι επιθεωρητές εθνικών υπηρεσιών πάρκων διεξάγουν ξεναγήσεις στο μονοπάτι της ελευθερίας και στις εγκαταστάσεις της. Ορισμένα προγράμματα προσφέρονται καθημερινά όλο το χρόνο. άλλα είναι εποχιακά. Ελέγξτε το online πρόγραμμα της τρέχουσας ημέρας. Το Ίδρυμα Freedom Trail Foundation προσφέρει επίσης δημόσιες εκδρομές με οδηγούς σε κοστούμι αποικιακής περιόδου.

Μάθετε περισσότερα ... με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Freedom Trail ή καλώντας το 617-357-8300.