Απόδραση στον Λος Γκάτος

"Για να δεις τον Λος Γκάτος είναι να αγαπάς την πόλη," το Sunset Magazine έριξε το 1915, και είναι πολύ το ίδιο στον 21ο αιώνα. Με τα βουνά Santa Cruz ως σκηνικό και το κέντρο της πόλης που απολαμβάνει την ιστορική της αρχιτεκτονική, το Los Gatos είναι αρκετά μεγάλο για να σας προσφέρει πολλά να κάνετε, είτε πηγαίνετε για την ημέρα είτε για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει ο Λος Γκάτος;

Το Los Gatos είναι δημοφιλές για ψώνια, καλό φαγητό και υπαίθριες δραστηριότητες.

Έχει ένα από τα ομορφότερα, καλύτερα διατηρημένα κέντρα της πόλης, καθιστώντας το δημοφιλή τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες. Είναι επίσης μια καλή βάση για γευσιγνωσία κρασιών στα βουνά της Santa Cruz.

Καλύτερος χρόνος να πάτε στο Los Gatos

Ο καιρός του Los Gatos είναι γενικά καλύτερος από τις περιοχές που είναι πιο ορατές γύρω από αυτό. Είναι αρκετά μακριά από τον ωκεανό και τον κόλπο για να έχουν σαφέστερους ουρανούς αλλά παραμένει πιο δροσερό από τα πιο επίπεδη τμήματα της γύρω περιοχής.

7 Μεγάλα πράγματα να κάνετε στο Λος Γκάτος

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Συμβουλές για την επίσκεψη στο Los Gatos

Καλύτερα δαγκώματα

Οι ντόπιοι βρίσκονται στην ουρά για τις ομελέτες και μερικές από τις πιο γευστικές πατάτες γύρω από το Los Gatos Cafe (340 Ν. Santa Cruz Ave) ή πακέτο στη Νότια Κουζίνα (27 Ε. Main) για μπισκότα και σάλτσα και άλλα πιάτα.

Αυτή η μικροσκοπική πόλη μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εστιατόριο (Manresa) που έχει κερδίσει ένα αστέρι Michelin. Όπως θα περίμενε κανείς, είναι ακριβό και δύσκολο να μπεις. Άλλα μέρη για ένα υπέροχο γεύμα περιλαμβάνουν (με αλφαβητική σειρά) το Cin Cin Wine Bar, το Dio Deka, το Forbes Mill Steakhouse και την Next Door του Nick.

Για λίγη διασκέδαση με το γεύμα σας δοκιμάστε Campo di Bocce, όπου μπορείτε να κλείσετε ένα γήπεδο bocce και να παίξετε ένα παιχνίδι - ή απλά να παρακολουθήσετε άλλους.

Που να μείνω

Το Hotel Los Gatos παίρνει τις καλύτερες τιμές μεταξύ των κριτών στο tripadvisor.com, μαζί με το πιο προσιτό Garden Inn Hotel. Και οι δύο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης. Συγκρίνετε τις τιμές και ελέγξτε φιλοξενούμενους αξιολογήσεις για αυτούς και άλλα Los Gatos ξενοδοχεία σε Tripadvisor.

Πού είναι ο Los Gatos;

Το Los Gatos βρίσκεται 52 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο, 126 μίλια από το Σακραμέντο και περίπου 225 μίλια από τη λίμνη Tahoe.

Οι κάτοικοι της κοιλάδας Santa Clara μπορούν να φτάσουν στο κέντρο του Los Gatos με το καρότσι στο σταθμό Vasona, όπου μπορείτε να πάρετε ένα λεωφορείο.

Αν ζείτε στο Σαν Φρανσίσκο ή στη Χερσόνησο, σκεφτείτε μια γραφική οδήγηση στο σπίτι κατά μήκος Hwy 9 και 35 αντί να επιταχύνει την πλάτη του αυτοκινητόδρομου.