Τα καλύτερα πάρκα σκυλιών στο SF

Κάντε κλικ εδώ για ένα χάρτη των πάρκων σκυλιών του Σαν Φρανσίσκο

Το Σαν Φρανσίσκο ήταν ανέκαθεν γνωστό ως πόλη φιλική προς τα σκυλιά, για τα πολλά πάρκα σκυλιών εκτός σκύλου και τις περιοχές παιχνιδιού σκυλιών. Αλλά μερικά πάρκα σκυλιών είναι καλύτερα από άλλα. Εδώ είναι τα αγαπημένα μας.

Σημείωση: Οι παραλίες της Καλιφόρνιας έχουν πιο περιορισμένη πρόσβαση και νόμους λουρίδων λόγω των απειλούμενων ειδών, το Snowy Plover, το οποίο φωλιάζει σε αυτά τα σημεία. Τα εκτός σκύλου σκυλιά μπορούν να διαταράξουν τις φωλιές και να βλάψουν τα πουλιά.

Άλλες περιοχές μπορεί να είναι εκτός ορίων για τα σκυλιά για την προστασία φυσικών οικοτόπων ή απειλούμενων φυτών. Αν και μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία κατά καιρούς να λουρίσετε το σκυλί σας, παρακαλούμε να τηρείτε και να σέβεστε όλους τους νόμους και τα σημάδια που αφορούν αυτά τα θέματα.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΝΣΚΟ

Πλατεία Alamo

Γειτονιά: NoPa
Τύπος: Off-Leash περιοχή για σκύλους
Μέγεθος: 12 στρέμματα

Αυτό το απέραντο πάρκο έχει αρκετούς λόφους για το κουτάβι σας να σπριντ πάνω και κάτω και τις απόψεις των Ζωγραφισμένων Κυριών για να απολαύσετε. Το δυτικό άκρο του πάρκου βρίσκεται υπό κατασκευή, οπότε φροντίστε να κρατήσετε το σκυλί σας μακριά από αυτήν την περιοχή.

Bernal Heights Park

Γειτονιά: Bernal Heights
Τύπος: Off-Leash περιοχή για σκύλους
Μέγεθος: Περισσότερα από 30 στρέμματα

Τα σκυλιά αγαπούν αυτό το πάρκο και θα πάμε κι εσύ. Ο πλατύς πλακόστρωτος δρόμος που οδηγεί στην κορυφή είναι εκτός ορίων για τα αυτοκίνητα, ώστε να μπορείτε να αφήσετε τους να περιπλανηθούν ελεύθερα και να ρουφήξουν τα πάντα, χωρίς τον φόβο της κυκλοφορίας να υψώνεται πάνω.

Πάρκο Glen Canyon

Γειτονιά: Glen Canyon
Τύπος: Επιτρέπονται σκύλοι στο λουρί
Μέγεθος: Όλο το πάρκο πάνω από 70 στρέμματα

Φέρτε το επεκτάσιμο λουρί για αυτή την περιπέτεια φαράγγι. Υπάρχουν πολλά υποβρύχιοι και κογιότες και ρακούν έχουν εντοπιστεί και εδώ. Όσο όμως έχετε τον έλεγχο, το σκυλί σας θα απολαύσει την ανακάλυψη της νέας φύσης.

Corona Heights

Γειτονιά: Τρίγωνο Duboce
Τύπος: Off-Leash περιοχή για σκύλους
Μέγεθος: 16 στρέμματα

Αυτή η μικρή πλαγιά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε την θέα στην πόλη. Και το κλειστό πάρκο σκυλιών είναι ένα εξαιρετικό μέρος για το κουτάβι σας να αλληλεπιδράσει με άλλα σκυλιά ή να παίξει κάποιο φέρον.

Crissy Field

Γειτονιά: Μαρίνα
Τύπος: Off-Leash περιοχή για σκύλους
Μέγεθος: 100 στρέμματα
Κάντε κλικ εδώ για φωτογραφίες του Crissy Field

Να είστε προσεκτικοί με το σκυλί σας από το λουρί εδώ, μέρη του είναι ένα καταφύγιο άγριας ζωής και άλλα μέρη είναι πολύ κοντά στην ταχεία κίνηση. Αλλά από την παραλία είναι ασφαλής και τα σκυλιά που αγαπούν το νερό θα αγαπήσουν αυτό το σημείο πάρα πολύ.

Dolores Park

Γειτονιά: Αποστολή
Τύπος: Off-Leash περιοχή για σκύλους
Μέγεθος: 13 στρέμματα

Τα Σαββατοκύριακα, αυτό το πάρκο είναι καλύτερο για σκύλους που θέλουν να χαλαρώσουν δίπλα σας, επειδή τα πλήθη απέχουν λίγο από το χέρι. Αλλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ρίξετε το frisbee και να συναντήσετε μερικούς νέους γούνιους φίλους.

Παράκτιο μονοπάτι

Γειτονιά: Ρίτσμοντ
Τύπος: Off-Leash περιοχή για σκύλους
Μέγεθος: 10 στρέμματα
Οδηγός για το Presidio

Με θέα προς τον ωκεανό, αυτό το μονοπάτι των τριών μιλίων ανεβαίνει στους θάμνους και επιστρέφει στην ακτή. Παίρνει πολύ γεμάτο μεσημέρι τα σαββατοκύριακα, οπότε προσπαθήστε να αποφύγετε τις ώρες αιχμής. Και σίγουρα κρατήστε το σκυλί σας στο λουρί! Οι γκρεμοί είναι επικίνδυνοι για τα κουτάβια.

Πάρκο Χρυσή Πύλη

Γειτονιά: Ηλιοβασίλεμα
Τύπος: Off-Leash περιοχή για σκύλους
Μέγεθος: Περισσότερα από 100 στρέμματα, αλλά τέσσερις περιοχές εκτός σκύλου

Ο περίπατος σκυλιών στο πάρκο είναι πάντα μια περιπέτεια, με όλα τα μονοπάτια εκκαθάρισης και ανοικτά πεδία. Τα κογιότ είναι αρκετά αχαλίνωτα σε αυτό το πάρκο, γι 'αυτό είναι καλή ιδέα να κρατήσετε το σκυλί σας στο λουρί, ανεξάρτητα από το πόσο δελεαστικό μπορεί να είναι να αφήσετε τον σκύλο σας ελεύθερο και να εξερευνήσετε το δάσος.

Ocean Beach

Γειτονιά: Ηλιοβασίλεμα
Τύπος: Off-Leash περιοχή για σκύλους
Μέγεθος: 13 στρέμματα

Τα σκυλιά προορίζονται να βρίσκονται σε λουρί σε αυτή την παραλία για να προστατεύσουν τον πληθυσμό των Snowy Plover. Ωστόσο, πιθανότατα θα παρατηρήσετε μόλις φτάσετε εκεί έξω ότι δεν υπάρχουν πολλά σκυλιά στο λουρί. Συνεπώς προχωρήστε με προσοχή και ευαισθητοποίηση και γνωρίζετε ότι είναι ένα αρκετά μεγάλο πρόστιμο για το σκυλί σας να τρέχει ελεύθερο.

Fort Funston

Γειτονιά: Λίμνη Merced
Τύπος: Off-Leash πάρκο σκύλων και περιοχές σκυλιών
Μέγεθος: Περισσότερα από 200 στρέμματα

Αυτός είναι ο παράδεισος σκυλάκι. Με άφθονο χώρο για να περιπλανηθείτε στους αμμόλοφους, στην παραλία και σε πενιχρές περιοχές το σκυλί σας θα είναι πολύ χαρούμενο.

Προσθέστε σε αυτό το πλήθος άλλων σκύλων λουρίδων, το κουτάβι σας θα κάνει και πολλούς φίλους.

John McLaren Park

Γειτονιά: Νότιο Σαν Φρανσίσκο
Τύπος: Off-Leash περιοχή για σκύλους
Μέγεθος: Περισσότερα από 300 στρέμματα. Το βόρειο τμήμα του πάρκου διαθέτει ζώνες εκτός σκύλου.

Το κόκκινο, ο ευκάλυπτος και τα πολλά μονοπάτια καθιστούν το μέρος αυτό εξαιρετικό για να πάρει το πάρκο. Δεν είναι τόσο γεμάτο από τα κεντρικά πάρκα του Σαν Φρανσίσκο, ώστε να μπορείτε να έρθετε οποιαδήποτε στιγμή, οποιαδήποτε μέρα.