Τα γεγονότα του Alcatraz που μπορεί να σας εκπλήξουν

12 Γεγονότα Alcatraz που μπορεί να σας εκπλήξουν

Το Alcatraz ήταν η ομοσπονδιακή φυλακή της εποχής του, μακριά από το μοντέρνο, ισχυρά οχυρωμένο ισοδύναμο της στη Φλωρεντία, το Κολοράντο με ανιχνευτές κίνησης και κάμερες, 1.400 τηλεχειριζόμενες πόρτες από χάλυβα, μαξιλαράκια πίεσης και ψηλούς συρματόσχοινων ξυραφιού δώδεκα ποδιών .

Οι άνθρωποι έχουν κάθε είδους ιδέες σχετικά με το νησί Alcatraz και τη φυλακή του. Πολλοί από αυτούς είναι λάθος. Αυτά είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα (και αληθινά) γεγονότα για το "The Rock".

Το Αλκατράζ σημαίνει "περίεργα πουλιά" ή πελεκάνους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Γραφείου Φυλακών. Το 1775, ο Ισπανός εξερευνητής κ. Juan Manuel de Ayala (ο οποίος χαρτογράφησε αρχικά τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο) το ονόμασε νησί "de los alcatraces".

Δεν ήταν πάντα φυλακή: Αρχικά ήταν ένα φρούριο, που κήρυξε στρατιωτική κράτηση το 1850 από τον Πρόεδρο Millard Fillmore. Το 1859 (δύο χρόνια πριν ο εμφύλιος πόλεμος ξεκίνησε), τα στρατεύματα κινητοποιήθηκαν για να υπερασπιστούν την περιοχή του κόλπου. Το 1907, το Alcatraz έγινε επίσημη αμερικανική στρατιωτική φυλακή και παρέμεινε μέχρι το 1933, όταν η εγκατάσταση μεταφέρθηκε στο Προεδρείο των Φυλακών.

Μερικοί από τους πρώτους κρατούμενους ήταν διαδηλωτές: το 1895 όταν ο Αλκατράζ ήταν φρούριο και όχι φυλακή, 19 οι Χόπνοι Ινδοί φυλακίστηκαν στο Αλκατράζ γιατί αρνήθηκαν να εκμεταλλευτούν τον τρόπο που τους είπε η κυβέρνηση και ήταν ενάντια στην αναγκαστική εκπαίδευση των παιδιών τους στην κυβέρνηση οικοτροφεία. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου.

Τα κύτταρα ήταν μικρότερα από ένα ντουλάπι: Στα μπλοκ B & C, τα κύτταρα ήταν 5 πόδια από τα 9 πόδια, με τουαλέτα και μικρό νεροχύτη (το κρύο τρέχει μόνο). Οι σημερινοί ντουλάπες είναι περίπου 6 πόδια έως 6 πόδια, ή μεγαλύτερα.

Το Αλκατράζ έχει μεγάλους κήπους: Όταν ο Αλκατράζ ήταν ενεργός φυλακή, οι αξιωματικοί και οι οικογένειές τους φυτεύτηκαν κήπους.

Τα σκληρά φυτά που επέλεξαν επέζησαν δεκαετίες παραμέλησης μετά τη λήξη της φυλακής. Αυτό συμβαίνει μέχρι το 2003, όταν οι Κήποι του Alcatraz συνεργάστηκαν με την υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου για την αποκατάσταση και συντήρηση τους. Προσφέρουν ξεναγήσεις στους κήπους λίγες μέρες την εβδομάδα, μεταφέροντας τους επισκέπτες στην Αίθουσα των Αξιωματικών και την Αίθουσα Rose, οι οποίες βρίσκονται εκτός των ορίων άλλων επισκεπτών.

Το Αλκατράζ είναι μια ορνιθοπανίδα: Σε άλλα μέρη, θα πρέπει να κοιτάξετε να φτιάχνετε θαλάσσια πτηνά με κιάλια, αλλά στο Αλκατράζ, είναι εύκολο να πλησιάσετε. Μεταξύ των ειδών που θα δείτε είναι κορμοράνοι, πορτοκαλοφόροι περιστέρι guillemots, χιονισμένα egrets, μαύρα στεφανωμένα κοπάδια νυχτερίδας και δυτικοί γλάροι, τα πιο πολυάριθμα είδη πουλιών του νησιού. Εάν είστε σοβαρός πτηνοτρόφος, μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους θαλάσσιους βυθούς στο Alcatraz στον ιστότοπο της Υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου.

Οικογένειες ζούσαν στο Αλκατράζ κατά τη διάρκεια των χρόνων φυλάκισής τους: Οι φρουροί και οι αξιωματικοί έζησαν στο νησί με τους συζύγους και τα παιδιά τους. Υπάρχει ακόμη ένας Σύνδεσμος Αποφοίτων για ανθρώπους που μεγάλωσαν εκεί.

Οι φυλακισμένοι πράγματι διέφυγαν από το Αλκατράζ, αλλά όταν ήταν στρατιωτικός, όχι κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ομοσπονδιακής φυλακής. Σύμφωνα με την ιστορία της υπηρεσίας του Εθνικού Πάρκου του Αλκατράζ, φυλακισμένοι στρατιώτες για εργασίες σε στρατιωτικούς σταθμούς της ηπειρωτικής χώρας μερικές φορές απλώς αποχώρησαν.

Site Genealogy SF λέει ότι ένας άλλος επιχειρηματίας κρατούμενος απλώς σφυρηλατήσει μια άδεια μεταφοράς, πήρε σε μια βάρκα και άφησε.

Ποτέ δεν ήταν πλήρης: Ο μέσος αριθμός των φυλακισμένων ήταν 260, αλλά μόνο 222 και 320 περίπου.

Ο Αλκατράζ δεν είχε "θανάτου" ούτε άλλες εγκαταστάσεις για την εκτέλεση της θανατικής ποινής, αλλά λίγοι κρατούμενοι πέθαναν ενώ φυλακίζονταν εκεί. Μερικοί δολοφονήθηκαν από άλλους κρατούμενους, μερικοί αυτοκτόνησαν και άλλοι πέθαναν από φυσικά αίτια.

Ο Αλκατράζ μπορεί να στοιχειοθετηθεί: Έχουν αναφερθεί παραφυσικά περιστατικά, συμπεριλαμβανομένου ενός που υποδηλώνει ότι ο Αλ Κάπονε μπορεί να είναι μεταξύ των "στοιχειών του".

Έχει φάρο: Στην πραγματικότητα, ήταν ο πρώτος φάρος της δυτικής ακτής, που ενεργοποιήθηκε το 1854. Βοήθησε να κατευθύνει πλοία στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1900 όταν ένα νέο κτίριο στο νησί το εμπόδισε από την άποψη των πλοίων που φθάνουν.

Περισσότερα για τον φάρο του Alcatraz .

Εάν δεν μπορείτε να πάρετε αρκετά γεγονότα όπως αυτό, ίσως να απολαύσετε τα μυστικά του Alcatraz από την Susan Sloate.

Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε το Αλκατράζ, θα βρείτε πολλές πρακτικές συμβουλές από ειδικούς στον οδηγό επισκεπτών Alcatraz . Μπορείτε επίσης να κάνετε μια μικρή περιήγηση μπροστά εδώ .