Πάρτε μια φωτογήρανση στη Σαρλότ

Βρείτε clincis και τη διαθεσιμότητα των πυροβολισμών της γρίπης στη Σαρλόττα

Περίπου το φθινόπωρο κάθε έτους, όπου να πάρει πυροβολισμούς της γρίπης στη Σαρλόττα γίνεται μια ερώτηση στο μέτωπο του μυαλού πολλών ανθρώπων. Δεν είναι τυχαίο ότι η εποχή της γρίπης καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το σχολικό έτος, από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο ή το Μάιο.

Υπάρχει αρκετή συζήτηση όταν πρόκειται για τη λήψη της βίας από τη γρίπη (όπως συμβαίνει, υπάρχουν κάποιοι άλλοι κίνδυνοι που σχετίζονται με αυτήν, ή στην πραγματικότητα προκαλούν τη γρίπη), αλλά οι περισσότεροι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης και οι γιατροί συστήνουν έντονα το εμβόλιο, ακόμη και για μικρά παιδιά.

Τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από τη γρίπη μπορεί να είναι πολύ χειρότερα από οποιαδήποτε άλλη συνέπεια.

Εάν επιλέξετε να εμβολιάσετε τη γρίπη, θυμηθείτε ότι οι καλύτεροι μήνες του έτους για να γίνει αυτό είναι ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος. Είναι σημαντικό να λάβετε το εμβόλιο στο σώμα σας πριν ξεκινήσει η διάδοση του ιού της γρίπης.

Πού μπορώ να πάρω μια γρίπη στην Σαρλόττα;

Η λήψη του εμβολίου κατά της γρίπης διαρκεί μόνο μερικά λεπτά και είναι σχετικά ανώδυνη, γι 'αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα θελήσετε να εξετάσετε.

Ο πρώτος γιατρός σας θα πρέπει να είναι πάντα η πρώτη σας τηλεφωνική κλήση για τη λήψη της γρίπης. Υπάρχουν χώροι σε όλη τη Σαρλόττα που προσφέρουν κλινικές για τη βία κατά της γρίπης ή καθορισμένες ώρες κατά τις οποίες παρέχουν λήψεις. Για να βρείτε μία από αυτές τις κλινικές, επισκεφθείτε το Κλινικό Finder του Καρλίνας για την Ιατρική Αριστεία.

Για να βοηθήσουν στη μείωση της ασθένειας στο χώρο εργασίας, πολλοί εργοδότες προσφέρουν πλέον πλάσματα γρίπης στους υπαλλήλους που καλύπτονται από τα ιατρικά τους σχέδια.

Η πρόωρη γρίπη μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της γρίπης, αλλά ασκεί καλή υγιεινή των χεριών, πλένοντας τα χέρια συχνά, βήχοντας στο μανίκι σας και απλά μένοντας στο σπίτι εάν είστε άρρωστος είναι όλες οι μεγάλες συμβουλές για την πρόληψη της γρίπης.

Το Υπουργείο Υγείας της επαρχίας Mecklenburg προσφέρει μια λίστα με όλες τις τοποθεσίες γρίπης, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες κάθε χρόνο

Κλινικές λεπτών
Οι κλινικές Minute Clinics της περιοχής Charlotte παρέχουν επίσης πλάνα γρίπης σε όποιον περπατά ζητώντας ένα. Οι κλινικές λεπτών βρίσκονται στο εσωτερικό των φαρμακείων CVS και συχνά είναι ανοιχτές εκτεταμένες ώρες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Walgreens
Η περιοχή Charlotte Walgreens προσφέρει επίσης ένα Πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της κατάστασης της γρίπης, όπου οι επισκέπτες θα λαμβάνουν λήψεις γρίπης σε καθορισμένες ημερομηνίες καλώντας το κατάστημά σας να προγραμματίσει ένα ραντεβού.

Τομέα Υγείας County Mecklenburg
Το υπουργείο Υγείας του Mecklenburg County παρέχει στιγμιότυπα γρίπης με ραντεβού από τις 8 π.μ. - 4 μ.μ. τόσο στη Νοτιοανατολική Campus (249 Billingsley Rd.) Όσο και στο Northwest Campus (2845 Beatties Ford Road). Για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε το 704-336-6500. Για την τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης της γειτονιάς του νομού 704-366-4667.

CMC-Express
CMC (Carolinas Medical Center) έχει μια γρήγορη εγκατάσταση που βρίσκεται μέσα στο Harris Teeter στο Matthews το 1811 Matthews Township Parkway, Matthews, NC 28105. Αυτή η εγκατάσταση λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως ένα λεπτό κλινική και παρέχει πολλές από τις ίδιες υπηρεσίες, .