Οδηγός για την επίσκεψη Angel Island στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο

Το νησί αγγέλου είναι το "άλλο" νησί του Σαν Φρανσίσκο. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα πολλά νησιά στον κόλπο δίπλα στο ένα με τη διάσημη φυλακή πάνω του.

Σήμερα, μπορείτε να κάνετε πεζοπορία στο νησί, να περιηγηθείτε στις παλιές στρατιωτικές θέσεις, να επισκεφθείτε τον σταθμό Μετανάστευσης και να πάρετε μερικές από τις καλύτερες απόψεις του Σαν Φρανσίσκο που θα βρείτε οπουδήποτε. Εδώ μπορείτε να δείτε και πώς να το δείτε:

Άγγελος Αξιοθέατα

Χαρακτηριστικά από τα αξιοθέατα του νησιού Άγγελος, για να πάει αριστερόστροφα από το Κέντρο Επισκεπτών:

Χτισμένο από τον αμερικανικό στρατό το 1863, το Camp Reynolds είναι ο παλαιότερος μόνιμος οικισμός στο νησί Άγγελος και σήμερα είναι μια από τις καλύτερα διατηρημένες ομάδες στρατιωτικών κτιρίων πολιτικού πολέμου στη χώρα.

Σχεδόν ένας αιώνας αργότερα, στη νοτιοανατολική γωνία κατασκευάστηκε ένα υπόγειο NIKE πυραυλοπυρόσπορο και χρησιμοποιήθηκε μέχρι το 1962.

Στις αρχές του εικοστού αιώνα, το Fort McDowell , που ονομάζεται επίσης East Garrison, αντικατέστησε το φρούριο Reynolds. Αυτή η εγκατάσταση χρησιμοποιήθηκε για να επεξεργαστεί και να σκηνοθετήσει στρατεύματα για τον ισπανικό-αμερικανικό πόλεμο, τον πρώτο και τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Μετά το τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου, ο στρατός έκλεισε το στρατόπεδο και δήλωσε το πλεόνασμα περιουσίας Angel Island. Βρισκόταν αχρησιμοποίητο μέχρι τον Ψυχρό Πόλεμο.

Ίσως το πιο διάσημο κεφάλαιο στην ιστορία του νησιού της Άγγελος ήταν η ζωή του ως Σταθμός Μετανάστευσης από το 1910 έως το 1940. Την εποχή εκείνη, ένα εκατομμύριο νέοι μετανάστες υποβλήθηκαν σε επεξεργασία πριν ξεκινήσουν τη ζωή τους στην Αμερική. Λόγω πολιτικών αποκλεισμού, πολλοί Κινέζοι μετανάστες κρατήθηκαν στο νησί Angel για παρατεταμένες χρονικές περιόδους, ενώ οι υπάλληλοι έλεγξαν και επανελέγχισαν τη γραφειοκρατία τους.

Από την απογοήτευση, πολλοί από αυτούς σκαλισμένα ποιήματα στα τοιχεία των στρατώνων, τα οποία εξακολουθούν να είναι ορατά σήμερα.

Οι περιηγήσεις στις περισσότερες από αυτές τις θέσεις προσφέρονται τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο νησί Άγγελος

Κάντε μια περιήγηση με τραμ: Αν θέλετε να δείτε όλα, αλλά δεν θέλετε να κάνετε πεζοπορία, ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε το Angel Island είναι στις περιηγήσεις με το τραμ που φεύγουν από το καφέ πολλές φορές την ημέρα.

Πάρτε τα εισιτήριά σας μέσα. Σε αυτήν την ώρα περιήγηση, θα επισκεφτείτε το Camp Reynolds, το χώρο πυραύλων Nike, το Fort McDowell και το Immigration Station. Ελέγξτε το πρόγραμμα περιηγήσεων μόλις φτάσετε στο νησί και αγοράστε τα εισιτήριά σας νωρίς, καθώς μερικές φορές πωλούν.

Πάρτε μια περιοδεία Segway: Ταξιδεύοντας με ένα Segway είναι τόσο διασκεδαστικό που ίσως ξεχάσετε να ακούσετε τι έχει να πει ο οδηγός σας για την ιστορία του νησιού, αλλά θα το απολαύσετε ανεξάρτητα από το τι.

Περπατήστε τον περιμετρικό δρόμο: Αυτό το ταξίδι 5 μιλίων ακολουθεί την ίδια διαδρομή με τις περιηγήσεις με το τραμ. Για μικρότερη βόλτα, ακολουθήστε την μισή ώρα με τα πόδια στο Σταθμό Μετανάστευσης, ακολουθήστε τον πλακόστρωτο δρόμο που ξεκινάει κοντά στο Κέντρο Επισκεπτών (αριστερά από την αποβάθρα των πορθμείων). Οι απόψεις από αυτή τη σύντομη βόλτα είναι μερικές από τις καλύτερες στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο.

Πεζοπορία: 13 μίλια μονοπάτια ποδιών και δρόμοι πυρκαγιάς δίνουν πολλά μέρη για να πάνε. Χρειάζονται περίπου 2,5 ώρες για να κάνετε την μέτρια πεζοπορία στην κορυφή του Mount Livermore με ύψος 781 ποδιών.

Ενοικιάστε ποδήλατο ή καγιάκ: Ενοικιάστε ποδήλατο βουνού και πεντάλ γύρω από το νησί.

Έχετε ένα Picnic: Πάρτε κάτι από το Cove Cafe, ή μπορείτε να φέρετε κάρβουνο και να κάνετε μπάρμπεκιου.

Κάμπινγκ: Με μια τόσο όμορφη τοποθεσία, το νησί Angel είναι ένα δημοφιλές μέρος για κατασκήνωση, αλλά έχουν μόνο εννέα τοποθεσίες και γεμίζουν γρήγορα.

Χρησιμοποιήστε τον οδηγό κάμπινγκ για τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας .

Συμβουλές για την επίσκεψη Angel Island

Τα βασικά για το νησί Άγγελος

Το κρατικό πάρκο στο νησί Angel είναι ανοιχτό καθημερινά. Τα ενοικιαζόμενα καφέ και μοτοποδήλατα είναι ανοιχτά και οι εκδρομές με τραμ εκτελούνται καθημερινά από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο Το ημερήσιο πρόγραμμα περιήγησης ποικίλλει το υπόλοιπο του έτους.

Οι κρατήσεις δεν είναι απαραίτητες, αλλά τα εκ των προτέρων εισιτήρια είναι καλή ιδέα τα σαββατοκύριακα και το καλοκαίρι.

Ένα τέλος χρήσης ημέρας για το πάρκο που περιλαμβάνεται σε όλα τα εισιτήρια πορθμείων. Το ετήσιο δελτίο χρήσης ημερήσιου πάρκου δεν λειτουργεί εδώ

Ο καλύτερος χρόνος για να πάει είναι η άνοιξη μέσα από το φθινόπωρο όταν οι εκδρομές τρέχουν, και το καφέ είναι ανοιχτό. Πηγαίνετε σε μια καθαρή μέρα για την καλύτερη θέα στο Σαν Φρανσίσκο.

Πού βρίσκεται το νησί Άγγελος;

Πάρκο Άγγελος
Tiburon, CA

Το νησί των αγγέλων βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, βόρεια του Alcatraz. Ο μόνος τρόπος να φτάσετε εκεί είναι με βάρκα.

Τα δρομολόγια πλοίων προς νησί Άγγελος περιλαμβάνουν το πλοίο Tiburon, το Blue & Gold Ferry και το East Bay Ferry. Μπορείτε επίσης να φτάσετε στο νησί Angel σε ιδιωτική βάρκα αν έχετε ένα. Η διαδρομή με το πλοίο από το Σαν Φρανσίσκο διαρκεί λιγότερο από μισή ώρα και κοστίζει περίπου το ίδιο με ένα εισιτήριο βράδυ.