Το νησί Αλκατράζ και το γύρο του Αλκατράζ

Ο ξενώνας Alcatraz Γοητεύει τους επισκέπτες του νησιού Alcatraz

Πρόκειται για μια πρώην ομοσπονδιακή φυλακή σε ένα βραχώδες νησί στη μέση του κόλπου, γεμάτη μύθο και μια δημοφιλής τουριστική στάση.

Ο Ισπανός εξερευνητής Manuel de Ayala ονόμασε αυτό το άγονο βράχο στη μέση του San Francisco Bay Isla de los Alcatraces (Νησί των Πελεκάνων). Το νησί που ονομάζεται Alcatraz έχει χρησιμοποιηθεί ως πολιτικό φρούριο φρούριο, μια ομοσπονδιακή φυλακή και ένα σύμβολο της εθνοτικής αμερικανικής καταστροφής. Σήμερα, η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου τρέχει το νησί Alcatraz ως τουριστικό αξιοθέατο.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Alcatraz

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό που θα δείτε στην περιοδεία Alcatraz με την επίσκεψη στην παρουσίαση Alcatraz .

Η υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου προγραμματίζει δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να μάθετε για το νησί Alcatraz, συμπεριλαμβανομένων διαλέξεων και ειδικών περιηγήσεων. Η πινακίδα του σκάφους στην αποβάθρα φέρνει τις ώρες. Η μοναδική περιήγηση με ξεναγό είναι η περιοδεία ήχου, αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε ένα βιβλίο περιοδείας με αυτοπεποίθηση κοντά στην αποβάθρα του σκάφους.

Οι στρατώνες από το στρατόπεδο του Αλκατράζ ως στρατιωτική βάση, το κελί σπίτι, ο φάρος και μερικοί άλλοι παραμένουν. Πολλά από τα κτήρια των φυλακών της νήσου Alcatraz έχουν φύγει. Κάποιοι έκαψαν κατά τη διάρκεια της κατοχής της αμερικανικής ινδικής Alcatraz στη δεκαετία του 1960. Οι κατοικίες του φύλακα, οι οποίες υποβαθμίστηκαν χωρίς επιδιόρθωση, καταστράφηκαν στη δεκαετία του 1970.

Εάν η περιοχή του νοσοκομείου είναι ανοικτή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, μην το χάσετε. Είναι μια συναρπαστική ματιά στην ιατρική φροντίδα κατά τη διάρκεια της ακμής της φυλακής.

Για να δείτε δύο νησιά του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο σε μια μέρα, πάρτε την περιήγηση Alcatraz & Angel Island, η οποία θα σας μεταφέρει και στο νησί Angel .

Εισιτήρια για Νησί Αλκατράζ

Ο μόνος τρόπος για να περιηγηθείτε στο Alcatraz είναι με την εταιρεία που ονομάζεται Alcatraz Cruises, αφήνοντας από το Σαν Φρανσίσκο. Άλλες εταιρείες κρουαζιέρας κόλπων μπορούν να σας πάνε, αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν. Βρείτε όλες τις λεπτομέρειες και αγοράστε εισιτήρια στην ιστοσελίδα του Alcatraz Cruises. Όσοι άλλοι που πωλούν μια περιήγηση στο νησί Alcatraz επαναπωλούν εισιτήρια και μπορεί να χρεώνουν ένα τέλος επεξεργασίας.

Τα εισιτήρια για Alcatraz ξεκινούν γρήγορα. Τα επίσημα φυλλάδια λένε ότι τα εισιτήρια πωλούνται έξω μία εβδομάδα εκ των προτέρων το καλοκαίρι και τα Σαββατοκύριακα διακοπών. Όταν ελέγχθηκαν σε μια Παρασκευή Ιουλίου, πωλήθηκαν μέχρι την επόμενη Τρίτη.

Τα εισιτήρια που δεν χρησιμοποιούνται από τα ξενοδοχεία κυκλοφορούν στο περίπτερο του εισιτηρίου Alcatraz λίγο πριν ανοίξει. Για πρώτη φορά στη γραμμή μπορείτε να πάρετε ένα εισιτήριο περιοδείας για την ίδια μέρα. Το θυρωρείο ή η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου μπορεί να έχετε εισιτήρια. Ή μπορείτε να πάρετε την περιήγηση Alcatraz και Angel Island, η οποία δεν γεμίζει τόσο γρήγορα.

Η βόλτα με το σκάφος στο Αλκατράζ διαρκεί περίπου 15 λεπτά από το Σαν Φρανσίσκο. Η περιήγησή σας μπορεί να διαρκέσει όσο θέλετε (ή μέχρι να φύγει το τελευταίο σκάφος).

Η ημερήσια εκδρομή είναι η πιο δημοφιλής. Περιλαμβάνει μεταφορά μετ 'επιστροφής στο νησί και ακουστική περιήγηση.

Το Night Tour περιλαμβάνει επιπλέον δραστηριότητες - και είναι λίγο πιο ακριβό. Η λήψη του επιτρέπει περισσότερο χρόνο για να επισκεφθείτε άλλα αξιοθέατα που κλείνουν νωρίτερα, μεγιστοποιώντας το χρόνο των περιηγήσεών σας. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μερικές περιοχές που είναι ανοικτές κατά τη διάρκεια της ημέρας κλείνουν μετά το σκοτάδι.

Ετοιμαστείτε να επισκεφθείτε το Alcatraz

Οι περισσότεροι επισκέπτες περνούν τουλάχιστον μερικές ώρες στο Alcatraz. Τα σνακ και το νερό είναι ουσιαστικής σημασίας για να αποτρέψουμε τον καθένα από το να "κρεμάσει" ή να διψαστεί.

Αν δεν γνωρίζετε πολλά για το Αλκατράζ, σταματήστε να βλέπετε το 17ωρο εισαγωγικό βίντεο πριν ανεβείτε στο λόφο.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε αυτά τα ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με το Alcatraz πριν πάτε. Και να εξερευνήσετε τη συναρπαστική ιστορία του φάρακα του Alcatraz .

Παρακολουθήστε την ταινία του Clint Eastwood "Escape from Alcatraz" για μια ματιά στο πώς λειτουργεί η φυλακή κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης περιόδου.

Συμβουλές για την επίσκεψη στο Alcatraz

Επιλέξτε μια περιήγηση και χρησιμοποιήστε την. Θα πάρετε πολλά περισσότερα από αυτά που βλέπετε. Δώστε προσοχή στις οδηγίες του ήχου. Διαφορετικά, θα μπορούσατε να καταλήξετε να κοιμάστε με τους φίλους σας και να μην καταλάβετε πού πρέπει να πηγαίνετε. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ζητήστε βοήθεια από έναν κυβερνήτη ή ξεναγό.

Αν χάσετε το σκάφος σας, μην απελπίζεστε. Το γραφείο εισιτηρίων μπορεί να σας οδηγήσει στην γραμμή αναμονής για την επόμενη.

Για να δείτε το Αλκατράζ, θα περπατήσετε - πολύ. Είναι αρκετά εύκολο αν είστε σε λογικά καλή κατάσταση. Προσφέρουν ένα τραμ για να σας φτάσουν μέχρι το λόφο, αλλά πρέπει να περπατήσετε μετά από να φτάσετε εκεί.

Τα σκάφη είναι ήσυχα, καθαρά και απαλά ιππασία. Το ταξίδι είναι σύντομο. Αλλά εάν χρειάζεστε ένα Dramamine για να καθίσετε στην αποβάθρα και να παρακολουθήσετε μια βάρκα που κουνάει πάνω και κάτω, πάρτε το αγαπημένο σας φάρμακο.

Αυτά τα λευκά σημεία σε όλο το νησί δεν είναι χρωματισμένα. Οι Ρέιντζερς λένε ότι πολλοί άνθρωποι την ημέρα αποκτούν ένα "λευκό διακριτικό σήμα" ως δώρο από ένα γλάρο. Μην κοιτάζετε αν ακούτε τα πουλιά. Παρακολουθήστε επίσης πού βάζετε τα χέρια σας για να αποφύγετε να αγγίζετε τα ίδια λευκά σπυράκια υφασμάτων.

Το κατάστημα δώρων έχει μερικά πολύ κομψά και έξυπνα είδη σουβενίρ. Πωλούν επίσης το βιβλίο "Hollywood Alcatraz" το οποίο αναλύει όλες τις ταινίες που έγιναν στο Alcatraz και όπου γυρίστηκαν οι σκηνές τους.

Επισκόπηση του Alcatraz Tour

Σε μια δημοσκόπηση, περισσότεροι από 2.000 αναγνώστες τοποθεσιών αξιολόγησαν το Alcatraz, το 48% το βαθμολόγησε εξαιρετικά και το 10% ήταν μεγάλο. Ωστόσο, το 26% του έδωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Το Alcatraz είναι πιθανό να φέρει παιδιά κάτω των πέντε ετών και είναι πιο διασκεδαστικό για τα παιδιά που είναι αρκετά μεγάλα για να καταλάβουν τι είναι.

Από την πλευρά του συν, οι απόψεις του Σαν Φρανσίσκο και του κόλπου είναι απότομες. Οι λάτρεις της ιστορίας απολαμβάνουν το Alcatraz. Οπότε ο καθένας που έχει δει τις ταινίες γι 'αυτό και αισθάνεται σαν να πρέπει να δούμε. Η ηχητική περιήγηση είναι μία από τις καλύτερες οπουδήποτε, χρησιμοποιώντας φωνές πραγματικών φρουρών και κρατουμένων για να πει την ιστορία της φυλακής.

Στο μειονέκτημα, παίρνει σχεδόν μισή ημέρα για να πάει εκεί και πίσω. Εάν το ταξίδι σας στο Σαν Φρανσίσκο είναι σύντομο, αυτό μπορεί να είναι περισσότερο από το χρόνο που θέλετε να περάσετε σε μία δραστηριότητα. Και μυρίζει σαν σκώρος πουλιών κατά τη διάρκεια της εποχής φωλεοστασίου της άνοιξης.

Να φτάσετε στο νησί Alcatraz

Νήσος Αλκατράζ
Σαν Φρανσίσκο, CA
Ιστοσελίδα του Εθνικού Πάρκου

Οι κρουαζιέρες Alcatraz φεύγουν από την προβλήτα 33. Αν έχετε ήδη πάει στο Σαν Φρανσίσκο, να γνωρίζετε ότι το περίπτερο εισιτηρίων και η αποβάθρα αναχώρησης έχουν μετακινηθεί πριν από αρκετά χρόνια.

Για να οδηγήσετε, ακολουθήστε τις πινακίδες για την προβλήτα 39. Η προβλήτα 33 είναι λίγα τετράγωνα ανατολικά. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες από δώδεκα εμπορικές θέσεις στάθμευσης μέσα σε ακτίνα πέντε μπλοκ. Ο χώρος στάθμευσης στο δρόμο δεν είναι πρακτικός, επειδή οι μετρητές έχουν ένα όριο δύο ωρών και θα περάσετε περισσότερο από αυτό.

Εάν μένετε στο Σαν Φρανσίσκο, πάρτε ένα ταξί, χρησιμοποιήστε υπηρεσία ανταλλαγής βαρών ή δημόσια συγκοινωνία. Η γραμμή F του Muni περνάει από την προβλήτα 33 και το τελεφερίκ Powell-Mason σταματάει κοντά. Βρείτε περισσότερους τρόπους για να μεταβείτε στο Σαν Φρανσίσκο .