Πώς να βρείτε τα εισιτήρια "The Dr. Oz Show"

Εδώ είναι πώς να συμμετέχετε στο ακροατήριο NYC του Dr. Oz και τι να περιμένετε

Να πάρει τα εισιτήρια "The Dr. Oz Show" σε προκαταβολή

Ζητήστε δωρεάν εισιτήρια για να δείτε το Dr. Oz Show online. Μετά την αίτησή σας, θα ενημερωθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο αν μπορούν να ικανοποιήσουν το αίτημά σας . Ελέγξτε συχνά τον ιστότοπο για να βρείτε εισιτήρια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα Υπάρχει ένα όριο τεσσάρων εισιτηρίων ανά αίτημα. Οι κάτοχοι προπληρωμένων εισιτηρίων μπορεί επίσης να έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν στην εκπομπή - πριν από την εγγραφή, παρακολουθήσαμε ένα e-mail με διάφορα τμήματα που αναζητούσαν συνεισφορές από το κοινό και οδηγίες για να εκφράσουν ενδιαφέρον για αυτούς.

Τα μέλη του ακροατηρίου κατά τη διάρκεια της εκπομπής που παρακολουθήσαμε μίλησαν για την ανεμοβλογιά, τους πονοκεφάλους και μερικές ακόμη ασκήσεις για τα πόδια.

Να πάρει την αναμονή "The Dr. Oz Show" Εισιτήρια

Τα εισιτήρια stand-by διανέμονται την ίδια μέρα με τις κασέτες στο στούντιο, που βρίσκονται στην οδό 320 West 66th Street. Τα εφεδρικά εισιτήρια διατίθενται τόσο για τις πρωινές όσο και για τις απογευματινές λήψεις στις 8:50 π.μ. και 1:50 μ.μ., αντίστοιχα.

"Ο Dr. Oz Show" στο Twitter: @DrOz
"Ο Dr. Oz Show" στο Facebook

Τι να περιμένετε στο "The Dr. Oz Show" Taping

Κατά την άφιξή μας επιτρέψαμε στο εσωτερικό και τα ονόματά μας να ελέγχονται από τη λίστα των κατόχων εισιτηρίων πριν περάσουν από ανιχνευτή μετάλλων και ψάχνοντας τις τσάντες μας. Περίπου στις 9 π.μ., τα μέλη του ακροατηρίου παραγγέλθηκαν για να πάρουν έναν ανελκυστήρα μέχρι το επίπεδο στούντιο. Στην αίθουσα αναμονής του κοινού, υπήρχε ένα μέρος για να κρεμάτε παλτά, νερό για να πιείτε και πολλά καθίσματα. Υπήρχε επίσης η ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα πριν ξεκινήσει η παράσταση.

Υπήρχε ακόμη και ο Dr. Oz "Healthie", όπου μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία του εαυτού σας (με σκηνικά, αν θέλετε) πριν από την εγγραφή.

Γύρω στις 9:30 π.μ. άρχισαν να καθίσουν το κοινό στο στούντιο. Το "I Will Survive" της Gloria Gaynor έπαιξε σε όλο το στούντιο για να ενθουσιάσει το κοινό για την επίδειξη πριν ο κωμικός Richie Byrne αρχίσει να ζεσταίνει το ακροατήριο.

Μας προετοίμασε για την επίδειξη με ενδείξεις για το πότε να χτυπήσει, πότε να χαμογελάσει και τι να κάνει (και να μην κάνει) κατά τη διάρκεια της επίδειξης. (Big takeaways: ξεφορτωθείτε την τσίχλα, μην χαστούμε αν ο Δρ Oz φωτογράφει μπροστά σου και σβήνει το τηλέφωνό σου.)

Η ταινία ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 π.μ. και διήρκεσε περίπου 1,5 ώρες, κατά τη διάρκεια της οποίας συνέγραψαν περίπου μισή ντουζίνα κομμάτια για την εκπομπή, η οποία θα αέρισε περίπου μια εβδομάδα και μισή έως δύο εβδομάδες μετά τη μαγνητοσκόπηση. Τα περισσότερα τμήματα ήταν αρκετά σύντομα, οπότε υπήρχαν πολλά σύντομα διαλείμματα καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η ταινία ολοκληρώθηκε στις 11:30 π.μ. και ήμασταν πίσω από το στούντιο με τα παλτά μας πριν το μεσημέρι. Από την αρχή μέχρι το τέλος η εμπειρία διήρκεσε περίπου τρεισήμισι ώρες, περίπου 90 λεπτά της οποίας ήταν στο πραγματικό στούντιο.

Τι να γνωρίζετε για τα εισιτήρια "The Dr. Oz Show"

Οδηγίες για το Studio

Περισσότερα: Τηλεοπτικές εκπομπές που ταινία στη Νέα Υόρκη