Οδηγός Νυχτερινής Ζωής του Κεμπέκ για την πόλη - Οδηγός γκέι μπαρ της πόλης Κεμπέκ

Αν και το Κεμπέκ έχει μόνο δύο ζευγάρια αληθινών γκέι μπαρ (μαζί με τρεις γκέι σάουνες - εδώ είναι ένας οδηγός για το γκέι σεξ και σπα σκηνή του Κεμπέκ ), αυτή η γιορταστική και πολύ κοινωνική πόλη δεν έχει έλλειψη καλών hangouts, ευθεία μετά, τα πάντα από τα ζυθοποιεία μέχρι τα κρασιά μέχρι τα ρομαντικά εστιατόρια.

Ψάχνετε για συμβουλές για το πού να μείνετε; Ελέγξτε τις πληροφορίες για τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείων και B & B του Quebec City .

Μια γειτονιά όπου πραγματικά δεν μπορεί να πάει στραβά όσον αφορά τη θετική ενέργεια και την ποικιλομορφία των LGBT είναι ο St Jean, συγκεκριμένα κατά μήκος της οδού St-Jean , όπου θα συναντήσετε δεκάδες γκέι λαϊκά εστιατόρια, ειδικά όταν οδηγείτε δυτικά από τη λεωφόρο Honore Mercier για μερικά μπλοκ. Μέσα στην ιστορική Παλιά Πόλη και κάτω στην Κάτω Πόλη ανάμεσα στα ντιζάιν ξενοδοχεία και συχνά αρκετά μοντέρνα και ρομαντικά εστιατόρια rue St-Pau και rue Saint-Vallier E, θα βρείτε επίσης πολλά υπέροχα σημεία. Και κάτω από το λόφο από την περιοχή St Jean στη ζωντανή γειτονιά του Saint-Roch, στα τετράγωνα κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Κεμπέκ (ειδικά όπου η rue de la Couronne διασταυρώνεται με την οδό St-Joseph E), θα βρείτε επίσης ένα slew του ισχίου και συχνά arty καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια που τραβούν πολλούς LGBT προστάτες.

Ακολουθεί μια αλφαβητική λίστα με κάποιες αξιοσημείωτες θέσεις για κατανάλωση, φαγητό και ανάμειξη με τους ντόπιους και τους τουρίστες, ομοφυλόφιλους και ευθείες.