Ο οδηγός σας στο Chelsea Piers Fitness

Μάθετε αν αυτό το μαζικό γυμναστήριο είναι το κατάλληλο για εσάς

Το Chelsea Piers Fitness είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο ευρύχωρα και καλύτερα εξοπλισμένα γυμναστήρια του Μανχάταν, που βρίσκονται μέσα στο τεράστιο κέντρο αναψυχής και ψυχαγωγίας του Chelsea Piers. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να διαπιστώσετε εάν το Chelsea Piers Fitness είναι το σωστό γυμναστήριο για εσάς:

Πού βρίσκεται το Chelsea Piers Fitness;

Το Chelsea Piers Fitness βρίσκεται στην προβλήτα 60 στο συγκρότημα Chelsea Piers, στην 23η οδό και στον ποταμό Hudson (στη συνοικία Chelsea ).

Δυστυχώς, με μια μόνο θέση στο απομακρυσμένο Hudson River Park, το Chelsea Piers Fitness μπορεί να είναι ενοχλητικό εάν δεν ζείτε ή δεν εργάζεστε στην περιοχή. Ωστόσο, πολλά μέλη είναι πρόθυμα να κάνουν το ταξίδι από άλλες γειτονιές για όλα τα δροσερά προνόμια. Τον Απρίλιο του 2018, θα ανοίξει μια νέα τοποθεσία στο κέντρο του Μπρούκλιν. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο για λεπτομέρειες και για να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο για ενημερώσεις.

Τι είδους εγκαταστάσεις μπορώ να περιμένω στο Chelsea Piers Fitness;

Το γυμναστήριο είναι γεμάτο στα βράγχια με 20.000 τετραγωνικά πόδια καρδιο, κύκλωμα και εξοπλισμό κατάρτισης δύναμης. Τα μέλη έχουν πρόσβαση σε μια πισίνα 25 ιντσών, εσωτερική διαδρομή, πυγμαχία, τοίχο αναρρίχησης, εσωτερικά γήπεδα μπάσκετ και άμμου βόλεϊ, αεροβική γυμναστική και περιστρεφόμενα στούντιο, υπαίθρια καταστρέφια, σπα και πολλά άλλα.

Τι είδους μαθήματα γυμναστικής προγραμματίζονται στο Chelsea Piers Fitness;

Τα μέλη μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν σε περισσότερες από 150 προγραμματισμένες ομάδες άσκησης ανά εβδομάδα, όπως γιόγκα, πιλάτες, πυγμαχία, μπάρε, κολύμβηση και πολλά άλλα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Chelsea Piers Fitness;

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της Chelsea Piers Fitness;

Ποια είναι τα τέλη συμμετοχής στο Chelsea Piers Fitness;

Φυσικά, όλα αυτά τα προνόμια θα σας κοστίζουν όταν πρόκειται για την συνδρομή σας. Όπως και τα περισσότερα γυμναστήρια της Νέας Υόρκης, η Chelsea Piers Fitness δεν διαφημίζει μια τυποποιημένη έναρξη και μηνιαία συνδρομή μέλους. Συνήθως θα παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με την τρέχουσα τιμολόγηση μόνο αν κάνετε προσωπική συνάντηση με κάποιον συνεργάτη. Αυτό είναι εν μέρει επειδή θέλουν να σας πάρουν στο γυμναστήριο και εν μέρει επειδή η Chelsea Piers Fitness προσφέρει συχνά ειδικές προσφορές και προσφορές έτσι ώστε οι τιμές να διαφέρουν σημαντικά.

Πώς μπορώ να έρθω σε επαφή με την Chelsea Piers Fitness;

Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους, καλέστε (212-336-6000), ή ακόμα καλύτερα, επισκεφθείτε την τοποθεσία για μια ελεύθερη περιήγηση στο πρόσωπο.

- Ενημερώθηκε από την Elissa Garay