Νέο Gotham Air Προσφορές $ 99 Ελικόπτερο Ποδηλασία προς / από το Μανχάταν και JFK / EWR

Ξεχάστε το Αεροδρόμιο ταξί στην NYC-Hop σε έναν ελικόπτερο Αντ 'αυτού

Είναι ένα πουλί, είναι ένα αεροπλάνο, όχι, είναι η Gotham Air για τη διάσωση του φρενήρη ταξιδιώτη του αεροδρομίου της Νέας Υόρκης! Για τους Μανθατανίτες, οι οποίοι έχουν γεμίσει επικές σφεντόνες από και προς τα αεροδρόμια JFK και Newark, αυτή η νέα υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο, που ξεκινάει στις 9 Φεβρουαρίου 2015, έχει προχωρήσει για να μειώσει το φόβο του αεροδρομίου σε μόλις 6 λεπτά. Ευτυχώς, οι ναύλοι είναι σε σειρά από περισσότερα από τα υπερβολικά πλούσια, με εισιτήρια που ξεκινούν από μόλις 99 δολάρια, δεν είναι πολύ περισσότερο από αυτό που θα πληρώσατε για το ταξί σας, το γκρουπ με γη!

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η συμφόρηση των διαβάσεων ποταμών από το νησί του Μανχάταν και η γενική κυκλοφορία στο έδαφος μπορούν εύκολα να καταναλώσουν μια ώρα ή δύο σε μια καμπίνα, ενώ οι δημόσιες συγκοινωνίες εξίσου εύκολα διευθύνουν το ίδιο χρονικό πλαίσιο, έξι λεπτά ακούγονται έντονα σέξι. Επειδή τίποτα δεν λέει διακοπές buzzkill όπως η αναπνοή στην εξάτμιση σε έναν προφυλακτήρα-προς-προφυλακτήρα τρέχει μέσω της σήραγγας μπαταρίας του Μπρούκλιν.

"Αυτό αλλάζει τα πάντα για τα ταξίδια", δήλωσε ο CEO της Gotham Air Tim Hayes σε δήλωση. "Οι πελάτες μας μπορούν να μείνουν σε ένα αυτοκίνητο για να χαλαρώσουν σε ένα από τα πολυτελή ελικόπτερα μας μέσα σε λίγα λεπτά. Σκοπεύουμε να φέρουμε ένα νέο επίπεδο πολυτέλειας και ευκολίας στη ζωή των ανθρώπων".

Ενώ η Gotham Air δεν είναι ο ίδιος αεροπορικός αερομεταφορέας, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες ελικόπτερο Helicopter Flight Services για να πραγματοποιήσει τις διαδρομές.

Ο στόλος των 10 ελικοπτέρων ελικοπτέρων 407 Bell 407 είναι σχεδιασμένος με βελούδινα σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των δερμάτινων επίπλων Hermès. Εκτός από το κάθισμά σας στο γρήγορο ταξίδι, το εισιτήριο καλύπτει τα extras όπως τα φρέσκα φρέσκα φρούτα (από το Bouchon Bakery του chef Thomas Keller) και την υπηρεσία ποτών για να απολαύσετε καθ 'οδόν.

Όχι ότι τα έξι λεπτά σας παρέχουν κατ 'ανάγκη αρκετό χρόνο για να φτιάξετε ένα κρουασάν. Ω ναι, και υπάρχουν κάποιες πολύ αστρικές απόψεις που περιλαμβάνονται στη συμφωνία, επίσης. Επιπλέον, υπάρχει μια μεταφορά αυτοκινήτου σε αναμονή για να σας μεταφέρει στο τερματικό σας μόλις αγγίξετε.

Οι προκαταρκτικοί ναύλοι για τα εισιτήρια πρώτης προβολής θα είναι σχετικά προσιτά $ 99 ανά θέση (σε μεσημέρι, καθημερινές πτήσεις). μετά από αυτό, οι πελάτες μπορούν να αναμένουν να πληρώσουν μονόδρομες τιμές από $ 199 έως $ 219 (ανάλογα με την ώρα αναχώρησης).

Δεν είναι ακριβώς τα φυστίκια, αλλά δεν χρειάζεται απαραιτήτως να απαιτήσετε την ιδιότητα CEO ή rock star για να εξασφαλίσετε τη θέση σας. Είναι σίγουρα η οικονομικότερη υπηρεσία μεταφοράς ελικοπτέρων που προσφέρεται σήμερα στην αγορά του Μανχάταν.

Έτσι, πώς κρατάει η Gotham Air τόσο λογικές τιμές; Η εκτέλεση πολλαπλών ημερήσιων ταξιδιών, όπου το κόστος μοιράζεται έως και έξι επιβάτες ανά διαδρομή, συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των μεμονωμένων δαπανών.

Οι ελικόπτεροι θα πετούν μεταξύ ενός τριγώνου ελικοδρομίων του Μανχάταν με συνδέσεις με το Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy ή το Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty. Οι πτήσεις θα λειτουργούν επτά ημέρες την εβδομάδα και μπορούν να κρατηθούν στο GothamAir.com ή μέσω της δωρεάν εφαρμογής που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Από τον Φεβρουάριο θα αρχίσουν να εκτελούνται δρομολόγια πτήσεων που προσελκύουν τουλάχιστον τέσσερις πελάτες. οι τακτικές πτήσεις θα κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2015.

Έχοντας καλύψει όλες τις βάσεις τους, σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών που θα μπορούσαν να κάνουν μια πτήση ελικόπτερο ανασφαλής, θα στείλουν ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο Tesla S για να σας οδηγήσουν στο αεροδρόμιο.

Πετώντας τα ταξί, το κύμα του μέλλοντος. Τώρα, αν μπορούμε να τους πετάξουμε μόνο στην LaGuardia. . .

Για να κάνετε κράτηση και για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.gothamair.com.