Οδηγός Επισκεπτών Πανεπιστημίου της Santa Clara

Επισκεφτείτε το Πανεπιστήμιο της Santa Clara; Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε:

Διεύθυνση: Πανεπιστήμιο της Santa Clara βρίσκεται στο 500 El Camino Real, CA 95053
408-554-4000

Ιστοσελίδα Πανεπιστημίου της Santa Clara

Σχετικά με το πανεπιστήμιο Santa Clara:

Το πανεπιστήμιο Santa Clara είναι το παλαιότερο κολλέγιο στην Καλιφόρνια, το οποίο ιδρύθηκε στην περιοχή μιας από τις αρχικές ισπανικές εκκλησίες αποστολής, της αποστολής Santa Clara de Asis. Το πανεπιστήμιο διδάσκει προπτυχιακά προγράμματα σπουδών στις τέχνες και τις επιστήμες, τις επιχειρήσεις και τη μηχανική, καθώς και τα πτυχία του μεταπτυχιακού, του διδακτορικού και του νομικού.

Το Πανεπιστήμιο της Santa Clara έχει το τέταρτο υψηλότερο ποσοστό αποφοίτησης από όλα τα πανεπιστήμια των πανεπιστημίων των ΗΠΑ,

Χάρτης του Campus: Ανατρέξτε σε αυτόν τον χάρτη του Πανεπιστημίου της Santa Clara

Πανεπιστήμιο της Santa Clara Αθλητισμός:

Το πανεπιστήμιο Santa Clara είναι ένα αθλητικό πρόγραμμα NCAA Division I με 19 ομάδες μεταξύ των ομάδων. Η μασκότ της ομάδας είναι ο Broncos. Κάντε κλικ εδώ για το πιο πρόσφατο αθλητικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Santa Clara.

Δραστηριότητες στο Πανεπιστήμιο της Santa Clara:

Ξενοδοχεία κοντά στο Πανεπιστήμιο της Σάντα Κλάρα: Δείτε αυτή την λίστα με ξενοδοχεία κοντά στο Convention Center Santa Clara και το Downtown San Jose Hotels .

Πράγματα που πρέπει να κάνετε κοντά στο Πανεπιστήμιο της Santa Clara

Πώς να φτάσετε στο Πανεπιστήμιο της Santa Clara:

Οι περισσότεροι επισκέπτες στην πανεπιστημιούπολη θα το οδηγήσουν έτσι για μια λίστα με επιλογές στάθμευσης σε και γύρω από την πανεπιστημιούπολη, ελέγξτε έξω τον χάρτη στάθμευσης της Santa Clara University.

Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Santa Clara και συνδέεται με την υπόλοιπη περιοχή με τη δημόσια συγκοινωνία. Για να μάθετε περισσότερα, δείτε αυτό τον οδηγό για τα μέσα μαζικής μεταφοράς στο Silicon Valley. Για μεταφορές από το αεροδρόμιο SJC ή SFO, ελέγξτε τον κατάλογο επιλογών μεταφοράς αεροδρομίου της Silicon Valley.