Κορυφαίες στιγμές στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Όσλο της Νορβηγίας

Τα καλύτερα σημεία Vantage για τον εορτασμό των πυροτεχνημάτων

Αν τυχαίνει να βρίσκεστε στο Όσλο της Νορβηγίας, κατά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο συνδυασμού σε διάφορα στρώματα ρούχων και να κατευθυνθείτε στο Δημαρχείο της πρωτεύουσας για να παρακολουθήσετε πυροτεχνήματα τα μεσάνυχτα. Πριν και μετά την προπόνηση των μεσάνυχτων, μπορείτε επίσης να εξετάσετε δείπνα σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, κλαμπ ή να συνδέσετε μερικούς Νορβηγούς γνωστούς για ένα πάρτι.

Κρατήσεις βιβλίων για ένα συμβαλλόμενο μέρος

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τα τοπικά μπαρ και κλαμπ είναι πιο ήσυχα από ότι συνήθως, αφού πολλοί άνθρωποι έχουν ιδιωτικά πάρτι και γιορτάζουν με φίλους και οικογένεια στο σπίτι.

Ωστόσο, για τους ταξιδιώτες του Όσλο, συνιστάται να κάνετε κρατήσεις σε μερικά νυχτερινά κέντρα , ξενοδοχεία ή εστιατόρια που σκοπεύουν να φιλοξενήσουν εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς.

Κορυφαία πάρτι της Πρωτοχρονιάς

Εάν θέλετε να έχετε ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για τα πυροτεχνήματα αλλά επιλέξτε να μην είστε σε εξωτερικούς χώρους, κρατήστε κράτηση για το ξενοδοχείο Stratos ή το Bar Summit στο Radisson Blu. Για παράδειγμα, το Summit Bar βρίσκεται στον 21ο όροφο, έχει πανοραμικά παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν το μεγαλείο της πόλης και τα φιόρδ. Και τα δύο μπαρ είναι ψηλά με θέα στην πόλη και μπορούν να σας δώσουν μια υπέροχη θέα στα πυροτεχνήματα. Ζεστό άκρο: Αγοράστε τα εισιτήρια μερικούς μήνες νωρίτερα, αυτά τα σημεία είναι δημοφιλή σημεία για τους τουρίστες κατά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Λάβετε υπόψη ότι κάθε χρόνο, οι εορτασμοί και τα τοπικά γεγονότα πιθανόν να διαφέρουν σε χρόνο και τόπο, οπότε είναι πάντα καλύτερο να ελέγξετε για τη συγκεκριμένη ώρα που βρίσκεστε στη νορβηγική πρωτεύουσα.

Για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες, το καλύτερο σας στοίχημα είναι να επισκεφθείτε το τοπικό γραφείο τουριστικών πληροφοριών στο Όσλο ή απλά να ρωτήσετε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σας.

Περισσότερα για τα πυροτεχνήματα

Αυτό που συμβαίνει την ίδια στιγμή κάθε χρόνο είναι σίγουρα τα πυροτεχνήματα - και το Όσλο κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση. Επιλέξτε ένα καλό σημείο για να δείτε τον ουρανό πάνω από την πόλη και ίσως ακόμη και να πάτε εκεί μια ώρα ή τόσο νωρίς για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια θέση στο πλήθος μόλις το πρόγραμμα πυροτεχνημάτων παίρνει πηγαίνει τα μεσάνυχτα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ντύσει θερμά και σε πολλαπλά στρώματα, καθώς η αλλαγή θερμοκρασίας που πηγαίνει από τους ζεστούς εσωτερικούς χώρους στο κρύο και ενδεχομένως βροχερό ή χιονισμένο σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να προκαλέσει αρκετά σοκ στο σώμα. Πολλοί τουρίστες δεν χρησιμοποιούνται για τη δραστική αλλαγή της θερμοκρασίας και δεν χρησιμοποιούνται για να φορούν στρώματα ρούχων. Ο χειμώνας στη Νορβηγία μπορεί να είναι αρκετά κρύος και υγρός, οπότε πακέτο ανάλογα. Και μόλις φτάσετε, σταματήστε σε ένα σούπερ μάρκετ και αρπάξτε τους εαυτούς σας για να φωτίσετε τα μεσάνυχτα.

Άλλες τοποθεσίες στη Σκανδιναβία

Η Παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι ομοίως κρύα αλλά και γιορτινή σε άλλες σκανδιναβικές χώρες: τη Σουηδία, τη Φινλανδία, τη Δανία και την Ισλανδία. Ελέγξτε πού σκοπεύετε να είστε για τα διόδια των μεσάνυχτων και ανακαλύψτε τι μπορεί να προσφέρει η καθεμία από αυτές τις χώρες.