Το ηφαίστειο στο ξενοδοχείο Mirage

Διακοπή Nightly στη Λας Βέγκας

Πιθανότατα γνωρίζετε αυτό, αλλά υπάρχει ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται στη λωρίδα του Λας Βέγκας. Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα και αν στέκεστε αρκετά κοντά, θα αισθανθείτε τη ζέστη των φλόγων καθώς το βρυχηθμό του ηφαιστείου φέρνει ολόκληρη τη σκηνή στη ζωή. Αυτή η ελεύθερη επίδειξη είναι μια εικόνα στο Λας Βέγκας και θα ήταν κρίμα αν το χάσατε.

Εάν μπορείτε να θυμηθείτε αρκετά πίσω, υπήρχε μια εποχή που το Λας Βέγκας ήταν πραγματικά όλα σχετικά με τα λαμπερά φώτα και τα τυχερά παιχνίδια και στη συνέχεια μια μέρα ο Steve Wynn αποφάσισε να βάλει ένα γιγάντιο εκρήγνυται ηφαίστειο ακριβώς πάνω στο Las Vegas Blvd.

Εάν μπορείτε να θυμηθείτε τις προηγούμενες μέρες, ίσως δεν ενδιαφέρεστε για το ηφαίστειο στο Λας Βέγκας. Στην πραγματικότητα, μάλλον θα προτιμούσατε να έχετε 2,99 δολάρια μπουφέ και να αναζητήσετε τη διασκέδασή σας από ένα κομψό σαλόνι. (έρχεστε να το σκεφτείτε, έτσι κι εγώ)

Ωστόσο, το οφείλετε στον εαυτό σας να ξεχωρίζετε μπροστά από το Mirage Las Vegas και να περιμένετε να συνεχιστεί η μουσική. Το Mirage έφερε τον Mickey Hart στο The Grateful Dead και την αίσθηση της τσίτλας του Zakir Hussain για να δημιουργήσει ένα soundtrack που είναι κάτι περισσότερο από απλό ήχο. Η συσσώρευση από τη μουσική που βασίζεται σε κρουστά σας μεταφέρει μέσα από την έκρηξη σχεδόν σαν να ταξιδεύατε από τον θάλαμο μάγματος βαθιά μέσα στο μανδύα της γης μέχρι το κρούστα και στην ατμόσφαιρα που είναι πλούσια σε οξυγόνο. Το Magma μετατρέπεται σε λάβα και πυρκαγιά που πέφτει στο νερό και μια πλήρη αισθητική εμπειρία όλα συμβαίνουν σε απόσταση λίγων μέτρων από το χέρι που κρατάει το τηλέφωνό σας. Οι φίλοι σας θα αγαπήσουν τον εαυτό.

Προσέξτε γιατί η θερμότητα που προέρχεται από το ηφαίστειο είναι συγκλονιστική.

Το ηφαίστειο εκρήγνυται νύχτα και οι καλύτερες απόψεις βρίσκονται ακριβώς μπροστά από το θέρετρο. Θα μπορούσατε να πάρετε μια θέση στο Rhumbar και να πιείτε ένα ποτό και να απολαύσετε την επίδειξη αλλά έχετε μόνο μερική θέα και η ελεύθερη εμπειρία σας θα εμποδιστεί να αγοράσετε το κόστος ενός ποτού.

Τοποθεσία: Mirage Las Vegas
3400 Las Vegas Blvd.
Las Vegas, NV 89109

Πάρε οδηγίες

Τηλέφωνο: 702-791-7111

Δείτε την ιστοσελίδα τους

Πρόγραμμα έκρηξης ηφαίστειο του Λας Βέγκας:


Κυριακή - Πέμπτη | 8 μ.μ. & 9 μ.μ.
Παρασκευή - Σάββατο 8 μ.μ., 9 μ.μ. & 10 μ.μ.

Τιμή: Δωρεάν

Περιγραφή του ηφαιστείου στο The Mirage Las Vegas:
Το ηφαίστειο ξέσπασε το βράδυ και πρέπει να πω ότι είναι εντυπωσιακό. Η θερμότητα που βγαίνει από την υψηλή δομή των 54 ποδιών είναι λίγο ανυπόφορη, αλλά το show αξίζει να αγωνιστεί με τα πλήθη ανθρώπων που συγκεντρώνονται μπροστά από το Mirage.

Εάν τυχαίνει να περπατάτε κάτω από την ταινία κοντά στο Caesars Palace ή το νησί του θησαυρού, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να χάσετε την παράσταση . Για μια διαφορετική θέα του ηφαιστείου που εκρήγνυται, παρακολουθήστε το από το Βενετσιάνικο ξενοδοχείο. Υπάρχουν μικρότερα πλήθη και έχετε μια τέλεια εικόνα ολόκληρης της σκηνής χωρίς να μπλοκάρει κοντά σε έναν ξένο.

Περισσότερες δωρεάν ψυχαγωγία στο Λας Βέγκας

Μόλις τελειώσει η εκπομπή μπορείτε να περπατήσετε μέσα και να δείτε το Beatles "LOVE" από το Cirque Du Soleil ή να περπατήσετε μέχρι το δρόμο προς το Bellagio Las Vegas όπου μια άλλη φανταστική ελεύθερη επίδειξη θα σας μαγέψει αν μόνο για λίγα λεπτά. Μέσα στο Bellagio Las Vegas οι κήποι θα σας εντυπωσιάσουν και οι απόψεις του Hyde Bellagio θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Δίπλα στην Cosmopolitan Resort έχουν τέχνη γύρω από το ακίνητο καθώς και στο χώρο στάθμευσης τους.

Το Aria Resort διαθέτει μια μεγάλη δημόσια εγκατάσταση τέχνης που θα σας κρατήσει ενδιαφέρουσα καθώς περιηγείστε στο μεγάλο θέρετρο. η ψυχαγωγία στο κέντρο του Λας Βέγκας είναι επίσης δωρεάν στο Fremont Street Experience όπου ζωντανές μπάντες εκτελούν νυχτερινά και μια ελαφριά επίδειξη θαμπώνει τους επισκέπτες μερικές φορές κάθε βράδυ.