Χάρι Λονδίνο Σοκολάτες

Το εργοστάσιο σοκολάτας στο Χονγκ Λονδίνο στο Βόρειο Καντόν έχει δημιουργήσει τα καλύτερα καραμέλες και σοκολάτες στην περιοχή Akron-Canton για περισσότερα από 80 χρόνια. Το Harry London Candies έχει μια επιλογή από περισσότερες από 500 καραμέλες και σοκολάτες που μπορείτε να απολαύσετε στο εργοστάσιο τους.

Απολαύστε μια ξενάγηση όπου μπορείτε να δείτε πώς χύνουν πάνω από 80.000 λίβρες νόστιμων σοκολάτες και καραμέλες. Μετά την περιοδεία, δοκιμάστε τις πολλές καραμέλες και σοκολάτες.

Ιστορία

Ο Χάρυ Λονδίνο ήταν πραγματικό πρόσωπο. Ως παιδί, έμαθε τα μυστικά για να κάνει σοκολάτες από τον πατέρα του, Gilbert London, που του δίδαξε την τέχνη με τη χρήση συνταγών και τεχνικών από τις ευρωπαϊκές παραδόσεις της οικογένειάς τους.

Το σύνθημα της οικογένειας ήταν ότι η ποιότητα ήταν πιο σημαντική από την ποσότητα. Ο Χάρι Λονδίνο άρχισε να κάνει σοκολάτες ως δώρα για τους φίλους και την οικογένειά του μέχρι τα αιτήματά του για παραγγελίες ήταν τόσο μεγάλα που εγκατέλειψε τη δουλειά του στο χαλυβουργείο για να ξεκινήσει το Harry London Candies το 1922. Το 1995 η παραγωγή μεταφέρθηκε στην σημερινή εγκατάσταση στο Green Canton , ακριβώς δίπλα στο περιφερειακό αεροδρόμιο του Akron-Canton .

Με τα χρόνια, οι οικογενειακές παραδόσεις και συνταγές παρέμειναν οι ίδιες και χρησιμοποιούνται μόνο τα υψηλότερης ποιότητας και καθαρότερα συστατικά. Το 2006, η εταιρεία αποκτήθηκε για $ 85 εκατομμύρια από 1-800-FLOWER.COM. Οι γραμμές μάρκας και προϊόντων παραμένουν οι ίδιες. Το Harry Candies στο Χονγκ Κονγκ απασχολεί 225 άτομα στο εργοστάσιό του κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους, φτάνοντας τα 500 σε ώρες παραγωγής πριν από τα Χριστούγεννα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το Πάσχα.

Ο Χάρυ Λονδίνο, μέσω του 1-800-FLOWER.COM, είναι συνδεδεμένος με τον Χάρι και τον Ντέιβιντ (εταιρεία καλαθιού με φρούτα και δώρο) και τα Cookies του Cheryl με το Κολόμπους, που βασίζονται στο Οχάιο.

Το εργοστάσιο

Τη στιγμή που περπατάτε μέσα από τις πόρτες, η μυρωδιά της σοκολάτας είναι συντριπτική. Στο μεγαλύτερο εργοστάσιο στο Midwest, μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 500 ποικιλίες νόστιμων καραμέλες και σοκολάτες για να απολαύσετε.

Αφεθείτε στα πολλά δείγματα καθώς προσπαθείτε να βρείτε το αγαπημένο σας. Επιλέξτε από τις καραμέλες, τις γαρντερίδες, τις μοσχαρίδες, τις καραμέλες, τις τρούφες και πολλά άλλα. Οι σοκολάτες και οι καραμέλες του Harry London μπορούν να αγοραστούν στο εργοστάσιο, σε επιλεγμένες θέσεις λιανικής πώλησης και σε απευθείας σύνδεση.

Εργοστασιακές εκδρομές

Για μια μικρή χρέωση, μπορείτε να κάνετε μια περιήγηση 45 λεπτών στο εργοστάσιο Harry London. Θα γοητευθείτε με τα αξιοθέατα και τις μυρωδιές καθώς περιηγείστε στην κουζινοκαστρίτσα και την καραμέλα, στο χώρο του γάμου και του πάρτι, καθώς και στην αίθουσα δεξαμενών όπου αναμιγνύουν τη σοκολάτα.

Εταιρικά δώρα

Το Harry London προσφέρει μια επιλογή από γκουρμέ εταιρικά δώρα, όπως συσκευασμένα σε κουτί και τσάντες σοκολάτες και ένα δημοφιλές κουτί δώρου από σοκολάτα. Μπορείτε να συμπεριλάβετε ακόμη και την εξατομικευμένη λογότυπο της σοκολάτας γάλακτος και το λογότυπο της επαγγελματικής σας κάρτας. Το Harry London προσφέρει εκπτώσεις για εταιρικές παραγγελίες αξίας $ 500 ή περισσότερο.

Αύξηση κεφαλαίων με τις σοκολάτες του Harry London

Οι σοκολάτες του Harry London είναι η τέλεια επιλογή για έναν έρανο. Ποιος μπορεί να αντισταθεί; Υπάρχουν τέσσερις ποικιλίες ράβδων σοκολάτας από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε σε περιπτώσεις 48 μπάρων με $ .50 το καθένα. Αυτό δίνει στο έρανο 50% κέρδος.

Ώρες αποθήκευσης

Το κατάστημα του Harry London είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Στοιχεία επικοινωνίας

Χάρι Λονδίνο Σοκολάτες
5353 Lauby Rd
Βόρειο Καντόν, OH 44720
330-494-0833
800-321-0444

Να φτάσετε στο Harry London

Το Harry London Chocolates βρίσκεται ακριβώς έξω από την έξοδο 113 (έξοδος αεροδρομίου) σε I-77 (απέναντι από το περιφερειακό αεροδρόμιο Akron-Canton.)

Μάθετε περισσότερα για το Candy στο Κλίβελαντ

Βρείτε περισσότερα ελεύθερα πράγματα που πρέπει να κάνετε σε Akron και Canton

Η περιήγηση στο εργοστάσιο στο Harry London Chocolates είναι ένα από τα πολλά ελεύθερα πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στην περιοχή Akron-Canton. Παρακάτω υπάρχουν μερικές πρόσθετες ιδέες: