Οδηγός τιμολόγησης εισιτηρίων της Disney World

Η τιμή εισόδου στην πιο ευτυχισμένη θέση στη γη

Σχεδιάζοντας οικογενειακές διακοπές στην Disney World; Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε:

Τα μικρά παιδιά πληρώνουν λιγότερα
Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών μπορούν να απολαύσουν δωρεάν τα τέσσερα θεματικά πάρκα και δύο θαλάσσια πάρκα στο Disney World. Παιδιά ηλικίας 3 έως 9 πληρώνουν μια τιμή εισιτηρίου νεολαίας, και τα παιδιά ηλικίας 10 και άνω πληρώνουν την τιμή εισόδου ενηλίκων.

Σημαίνει πότε πηγαίνετε
Η Disney εισήγαγε ένα πρότυπο τιμολόγησης για τα εισιτήρια μιας ημέρας στο Disney World. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές εισόδου κυμαίνονται τώρα με τη ζήτηση, με υψηλότερες τιμές κατά τις περιόδους αιχμής και χαμηλότερες τιμές κατά τη διάρκεια των αργών περιόδων.

Αυτό αντικατοπτρίζει τις διακυμάνσεις των επιτοκίων εποχιακών δωματίων που υπήρχαν εδώ και καιρό στο Disney World Resorts.

Τι σημαίνει αυτό για τις οικογενειακές σας διακοπές; Είναι πιο λογικό από ποτέ να επισκέπτεστε όταν τα πάρκα είναι λιγότερο γεμάτα . Εάν η οικογένειά σας μπορεί να είναι ευέλικτη και να επισκεφθείτε σε λιγότερο συνωστισμένες ώρες, τα εισιτήριά σας θα κοστίζουν λιγότερο. Εάν επισκέπτεστε το Disney World κατά τη διάρκεια σχολικών διακοπών και διακοπών, οι τιμές των εισιτηρίων σας θα είναι υψηλότερες ώστε να αντικατοπτρίζουν αυτό το χρονικό διάστημα αιχμής.

Η νέα εποχιακή τιμολόγηση των εισιτηρίων σημαίνει επίσης ότι είναι σημαντικότερο από ποτέ για τις οικογένειες να περάσουν κάποιο χρονικό διάστημα προγραμματίζοντας τις διακοπές τους πριν φύγουν από το σπίτι.

Τώρα υπάρχουν τρία επίπεδα για εισιτήρια ημερήσιου θεματικού πάρκου: αξία, τακτικές και ώρες αιχμής. Η Disney χρησιμοποιεί τα ημερολόγιά της για να κατηγοριοποιήσει τις ημέρες και τα εισιτήρια μιας ημέρας έχουν ανατεθεί σε μια συγκεκριμένη ημέρα χρήσης. Μια άλλη αλλαγή είναι ότι η τιμή του εισιτηρίου ποικίλλει ανάλογα με το θεματικό πάρκο που πρόκειται να επισκεφθείτε.

Κατά τις κανονικές μέρες, τα εισιτήρια μιας ημέρας στο Magic Kingdom κοστίζουν 115 δολάρια για τους ενήλικες, ενώ η εισδοχή μιας ημέρας στο Epcot, στο Animal Kingdom και στο Hollywood Studios της Disney κοστίζει $ 107 για τους ενήλικες.

Στις ώρες αιχμής, η τιμή αυξάνεται στα $ 124 στο Magic Kingdom και $ 119 στα άλλα τρία πάρκα. Το γλυκό σημείο είναι ημέρες αξίας, όταν οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν σχεδόν στα επίπεδα του 2015: $ 107 στο Magic Kingdom και $ 99 στα άλλα τρία πάρκα. Τα παιδιά ηλικίας 10 και άνω πληρώνουν τις τιμές εισόδου ενηλίκων, τα παιδιά ηλικίας 3 έως 9 πληρώνουν ελαφρώς λιγότερο από τους ενήλικες και η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Όσο περισσότερο μένετε, τόσο το καλύτερο είναι το συμβόλαιο
Επισκεφθείτε το Disney World για περισσότερες από μία μέρες; Η εποχιακή τιμολόγηση δεν ισχύει για τα εισιτήρια πολλαπλών ημερών, των οποίων το ημερήσιο κόστος παραμένει σημαντικά χαμηλότερο από τα εισιτήρια μιας ημέρας. Όσες περισσότερες ημέρες αγοράζετε, τόσο λιγότερο πληρώνετε ανά ημέρα.

Για παράδειγμα, ένα εισιτήριο τεσσάρων ημερών ξεκινά από $ 81 ανά ημέρα, το οποίο είναι $ 29 ανά ημέρα λιγότερο από ένα εισιτήριο μιας ημέρας. Αγοράστε ένα εισιτήριο έξι ημερών και η τιμή ξεκινάει από 59 δολάρια την ημέρα.

Μείνετε σε ένα ξενοδοχείο της Disney Προσθέτει αξία
Υπάρχουν περισσότερες από δύο δωδεκάδες επίσημες ξενοδοχειακές μονάδες του Walt Disney World, που διατίθενται σε διάφορα σημεία τιμών. Επιλέγοντας ένα από αυτά τα ξενοδοχεία δεν είναι μόνο πιο βολικό, αλλά οικονομικό όταν προσθέτετε όλα τα επιπλέον προνόμια που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στα θεματικά πάρκα. Κυρίως:

Υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό
Σημειώστε ότι για αρκετά χρόνια η Disney χρησιμοποίησε μια διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων που ονομάζεται My Disney Experience, η οποία αντικατέστησε το παλιό σύστημα χαρτιού. Η εμπειρία μου Disney έχει φέρει επανάσταση στις διακοπές της Disney World συνδυάζοντας σχεδόν όλες τις πτυχές του ταξιδιού σας μαζί. Αντί για ένα εισιτήριο, παίρνετε ένα MagicBand, ένα καουτσούκ βραχιόλι που περιέχει ένα τσιπ υπολογιστή που κρατά όλα τα εξαρτήματα των εισιτηρίων Disney World για τις διακοπές, το FastPass +, τις κρατήσεις για φαγητό, το PhotoPass και λειτουργεί επίσης ως κάρτα χρέωσης θέσεων.

Όσοι αγοράζουν εισιτήρια Disney World εκ των προτέρων μπορούν να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους χρησιμοποιώντας την εμπειρία My Disney. Αλλά όπου αποφασίζετε να μείνετε, κάνει τη διαφορά στο πόσο νωρίς μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε κράτηση για βόλτες, γεύματα και άλλες εμπειρίες. Οι επισκεπτές του πάρκου που μένουν έξω από το Disney World μπορούν να ξεκινήσουν να απολαμβάνουν τις εμπειρίες και τα γεύματα FastPass + 30 ημέρες πριν την άφιξη.

Εάν μείνετε σε ένα από τα επίσημα Disney World Resorts μέσα στο Disney World, μπορείτε να κάνετε κράτηση για εκδρομές και αξιοθέατα 60 ημέρες πριν από την άφιξή σας χρησιμοποιώντας το FastPass +. Με άλλα λόγια, η διαμονή σας στο Disney World σας δίνει ένα ξεκίνημα 30 ημερών για τους μη καλεσμένους.