Νόμος του Megan: Βρείτε τους παραβάτες σεξ στην γειτονιά σας στο Λος Άντζελες

Ο νόμος Megan της Καλιφόρνιας είναι ένας νόμος που επιτρέπει την πρόσβαση του κοινού σε πληροφορίες σχετικά με καταχωρημένους παραβάτες σεξ μέσω του διαδικτύου. Για πάνω από 50 χρόνια, οι παραβάτες έχουν υποχρεωθεί να εγγραφούν στους τοπικούς φορείς επιβολής του νόμου. Ο σχετικά νέος (από το 2004) νόμος καθιστά αυτές τις πληροφορίες πιο εύκολα προσβάσιμες (τόσο εύκολη όσο μια online αναζήτηση στον υπολογιστή σας).

Η βάση δεδομένων της Καλιφόρνια περιέχει πάνω από 63.000 παραβάτες.

Ωστόσο, δεν θα εμφανιστεί κάθε κακοποιός στην Καλιφόρνια στον ιστότοπο του νόμου California Megan, καθώς περίπου το 25% των εγγεγραμμένων παραβατών αποκλείεται από τη δημοσιοποίηση από το νόμο. Κάθε κράτος στις ΗΠΑ έχει κάποια μορφή νόμου του Megan, όπως η Φλόριντα και η Νέα Υόρκη .

Πρόθεση του νόμου του Megan

Η πρόθεση είναι να αγκαλιάσουν τις τοπικές κοινότητες και τους γονείς με πληροφορίες μέσω των οποίων μπορούν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους από βιαστές, παιδοκόμους και άλλους σεξουαλικούς παραβάτες. Η πρόθεση δεν είναι να τιμωρήσουν τους παραβάτες «εξερχόμενοι» τους αλλά να δώσουν στους ανθρώπους στην κοινότητα κάποιο έλεγχο και ειρήνη του μυαλού παρέχοντάς τους πολύτιμες πληροφορίες μέσω ενός στιγμιαίου καναλιού. Οι χρήστες της βάσης δεδομένων δεν πρέπει να το χρησιμοποιούν για να παρενοχλούν ή να διαπράττουν βλάβη κατά του σεξουαλικού παραπτώματος.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει τους δράστες σεξουαλικής συσχέτισης, βιασμό, επίθεση για διάπραξη βιασμού, απαγωγή, δολοφονία, επιδεινούμενη σεξουαλική επίθεση, σοδομία, αιμομιξία, ασεβές και λαϊκές πράξεις σε παιδιά και ανηλίκους, πράξεις απερισκεψίας, σεξουαλική εκμετάλλευση, προσβολή κλπ.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το νόμο Megan του νόμου εγκληματίες online μητρώου

  1. Ξεκινήστε από τη σελίδα αποποίησης ευθυνών του Megan, διαβάστε τη δήλωση, επιλέξτε το πλαίσιο εάν συμφωνείτε και πατήσετε 'enter'.
  2. Τώρα έχετε την επιλογή να κάνετε αναζήτηση με: όνομα, διεύθυνση, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα, κομητεία, ή μέσω πάρκων ή σχολείων. Επιλέξτε ένα και, όταν ισχύει, πληκτρολογήστε τα απαιτούμενα κριτήρια αναζήτησης.
  1. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εξής: 'Προβολή χάρτη' ή 'Προβολή καταχώρησης'.
  2. Εάν επιλέξετε "Προβολή χάρτη", θα εμφανιστεί ένας χάρτης με τετράγωνα τοποθετημένα σε αυτόν, ο οποίος είτε εντοπίζει έναν παραβάτη ενός φύλου στην περιοχή ή μια περιοχή με περισσότερους από έναν δράστες.
  3. Αν επιλέξετε "Προβολή καταχώρισης" θα δείτε μια σελίδα που απαριθμεί σεξουαλικούς παραβάτες στην περιοχή με ονόματα, φωτογραφίες και διευθύνσεις των παραβατών.
  4. Τα σημεία ελέγχου δίπλα σε ονόματα δείχνουν ότι το άτομο παραβιάζει τις απαιτήσεις εγγραφής τους.
  5. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε μια μεμονωμένη λίστα για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καταχωρίζοντα.
  6. Κάθε «αρχείο» σε κάθε σεξουαλικό παραβάτη περιέχει μια περιήγηση με καρτέλες, η οποία έχει οριστεί ως φυσική περιγραφή και σελίδα τοποθεσίας του καταχωρίζοντος. Κάντε κλικ σε άλλες καρτέλες όπως «Αδικήματα», «Σημάδια / Σήματα / Τατουάζ» και «Γνωστά ψευδώνυμα» για περισσότερες πληροφορίες.
  7. Εάν διαθέτετε σχετικές πληροφορίες σχετικά με κάποιον από τους καταχωρίζοντες, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή 'Αναφορά πληροφοριών στο DOJ' (πρόσβαση από την καρτέλα 'Περιγραφή'). Αυτό θα σας κατευθύνει σε ένα κενό πλαίσιο όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε τις πληροφορίες, καθώς και το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να υποβάλετε.

Οι διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους παραβάτες σεξ περιλαμβάνουν:

Η συζήτηση

Τα επιχειρήματα υπέρ των βάσεων δεδομένων σεξουαλικών παραπτωμάτων της Καλιφόρνια περιλαμβάνουν:

Τα επιχειρήματα εναντίον του περιλαμβάνουν: