Ευρωπαϊκό πρόγραμμα αγοράς αυτοκινήτου

Ενοικίαση αυτοκινήτου εναλλακτική λύση εάν οδηγείτε για 21 ημέρες έως 6 μήνες

Αν χρειάζεστε αυτοκίνητο για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ενώ ταξιδεύετε στην Ιταλία ή σε άλλα μέρη της Ευρώπης, το πρόγραμμα αγοράς ιδίων κεφαλαίων είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μία που χρησιμοποιώ δυο φορές το χρόνο.

Τα αυτοκίνητα ενοικίασης αυτοκινήτων είναι διαθέσιμα μέσω της Peugeot Open Europe από την Auto Europe (η οποία έχει επίσης τακτικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων) και της Renault Eurodrive, καθώς και αρκετές άλλες εταιρείες που εδρεύουν στη Γαλλία. Έχω χρησιμοποιήσει τις δύο αυτές εταιρείες μερικές φορές και τις συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Μπορείτε να διαβάσετε τα σχόλιά μου σχετικά με τις εμπειρίες μίσθωσης αυτοκινήτων με την Renault Eurodrive και την Peugeot από την Auto Europe.

Τι παίρνετε με μια μίσθωση αυτοκινήτων;

Με μια μίσθωση αυτοκινήτων αγοράς, θα έχετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, το ακριβές μοντέλο που επιλέγετε (ακόμα και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εάν το επιθυμείτε) με άριστη ασφάλιση και χωρίς πρόσθετα έξοδα, εκτός από την χρέωση ανάληψης / απόρριψης Ιταλία (την οποία μπορείτε να αποφύγετε, παραλαμβάνοντας τη Γαλλία). Αυτό το κάνω ο ίδιος, μαζευόμενος στη Νίκαια, ο οποίος βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα ιταλικά σύνορα κοντά στην Ventimiglia , στο Sanremo και στην ιταλική Ριβιέρα .

Συμβουλή: Το καύσιμο ντίζελ είναι λιγότερο ακριβό από ό, τι τα αέρια και τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα τείνουν να έχουν καλύτερη απόσταση σε μίλια, γι ' Αγοράστε πίσω μίσθωση αυτοκινήτων γενικά πάρει εξαιρετική απόσταση σε μίλια, δεν είναι πάντα η περίπτωση με ένα αυτοκίνητο μίσθωσης.

Όταν κάνετε κράτηση, θα δείτε την πλήρη τιμή, συμπεριλαμβανομένων τυχόν πρόσθετων στοιχείων που μπορεί να θέλετε να προσθέσετε (όπως καθίσματα αυτοκινήτων ή ράφια σκι).

Δεν θα υπάρξουν πρόσθετες χρεώσεις όταν παραλαμβάνετε ή βγάζετε το αυτοκίνητο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφαλιστική κάλυψη, είναι όλα συμπεριλαμβανόμενα χωρίς δικαίωμα έκπτωσης ή επεξεργασίας (τα αυτοκίνητα ενοικίασης χρεώνουν συνήθως ένα τέλος επεξεργασίας για τυχόν ζημιές ακόμα και αν καλύπτονται πλήρως από ασφάλιση). Τα μέλη της οικογένειάς σας μπορούν να οδηγήσουν το αυτοκίνητο χωρίς επιπλέον χρέωση, θα έχετε πρόσβαση στην αγγλική βοήθεια 24 ώρες την ημέρα και δεν χρειάζεται να επιστρέψετε το αυτοκίνητο με πλήρες δοχείο αερίου.

Τα αυτοκίνητα ενοικίασης αυτοκινήτων είναι διαθέσιμα σε πολίτες τρίτων χωρών που ταξιδεύουν στην Ευρώπη μέσω ενός μοναδικού γαλλικού προγράμματος. Καθώς τα νέα αυτοκίνητα φορολογούνται πολύ, οι τουρίστες μπορούν να επωφεληθούν από τη χρηματοδοτική μίσθωση και την οδήγηση ενός νέου αυτοκινήτου. Όταν το αυτοκίνητο επιστρέφεται στην εταιρεία, μπορεί να πωληθεί, συνήθως σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, ως μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με χαμηλότερο συντελεστή, επειδή ο νέος ιδιοκτήτης δεν χρειάζεται να πληρώσει το νέο φόρο αυτοκινήτου.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την οδήγηση στην Ιταλία και την Ευρώπη

Παρόλο που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστείτε όταν παραλάβετε το αυτοκίνητό σας (είτε μίσθωση είτε ενοικίαση), θα πρέπει να έχετε μια διεθνή άδεια οδήγησης . Αν σταματήσετε σε οποιοδήποτε σημείο ελέγχου της κυκλοφορίας, τραβήξετε για οποιονδήποτε λόγο ή εμπλακείτε σε ένα ατύχημα, θα σας ζητηθεί πιθανώς να το δείξετε. Μπορεί να σας επιβληθεί πρόστιμο επειδή δεν το έχετε. Όταν σταμάτησα στα σημεία ελέγχου της ρουτίνας στην Ιταλία, η διεθνής άδεια οδήγησής μου ήταν το κύριο πράγμα που θέλησαν να δουν.

Πριν να πάρετε το αυτοκίνητό σας, φροντίστε να διαβάσετε τις Συμβουλές μας για οδήγηση στην Ιταλία και αν το παραλάβετε στη Γαλλία, δείτε αυτές τις Συμβουλές για οδήγηση στη Γαλλία .