Τα προνόμια της διαμονής σε ένα Disney World Resort

Ψάχνετε για το τέλειο μέρος για να μείνετε ενώ επισκέπτεστε Disney World; Ενώ η περιοχή του Ορλάντο προσφέρει μυριάδες μέρη για να μείνει, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για να μείνετε σε ένα θέρετρο που τρέχει Disney που υπερβαίνει τα διασημότερα διασκέδαση Disney θέματα.

Τοποθεσία. Για αρχάριους, είναι απλώς πιο βολικό να βασιστείτε κοντά στα πάρκα και να μπορέσετε να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο σας για μεσημεριανό ξεκούραση και μερικές διακοπές στη πισίνα. Ανάλογα με το θεματικό πάρκο που σκοπεύετε να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα ακίνητο κοντά.

( Δείτε τους χάρτες της Disney World .)

Δωρεάν μεταφορά. Στις ημέρες άφιξης και αναχώρησης, θα λάβετε δωρεάν μεταφορά από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο (MCO) στο Disney's Magical Express. Και κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε να φτάσετε εύκολα χρησιμοποιώντας το δωρεάν σύστημα μεταφοράς της Disney για μονοκινητήρια, λεωφορεία, πορθμεία και θαλάσσια ταξί.

Μεγάλη ποικιλία από επιλογές ξενοδοχείου. Με πάνω από δύο δωδεκάδες θέρετρα της Disney, υπάρχουν πολλές επιλογές για κάθε οικογενειακό στυλ και πορτοφόλι. Οι επιλογές ποικίλλουν από κάμπινγκ (ξεκινώντας από $ 54 ανά διανυκτέρευση) έως ξενοδοχεία αξίας (από 98 δολάρια ανά διανυκτέρευση) μέχρι πολυτελείς βίλες με ξεχωριστούς χώρους ύπνου και καθιστικού και κουζίνες (ξεκινώντας από $ 323 ανά διανυκτέρευση).

Ευέλικτος προγραμματισμός FastPass +. Ως επισκέπτης της Disney World Resort, θα λάβετε δωρεάν wristbands MagicBand και θα μπορείτε να προγραμματίσετε τα δρομολόγιά σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My Disney Experience, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να κάνετε κράτηση για εκδρομές και αξιοθέατα 60 ημέρες πριν από την άφιξή σας χρησιμοποιώντας το FastPass + , το οποίο είναι μια πλήρη 30 ημέρες πριν από τους μη καλεσμένους.

Εκτεταμένες Ώρες Πάρκου. Μόλις φτάσετε στο Disney World, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις Extra Magic Hours για να απολαύσετε επιπλέον χρόνο στα πάρκα πριν και μετά τους επίσημους χρόνους έναρξης και λήξης.

Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο. Όλα τα Disney World Resorts προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Υπάρχει επίσης δωρεάν wi-fi σε όλα τα θεματικά πάρκα.

Δωρεάν ψυχαγωγία. Όλα τα ακίνητα του Disney World Resort προσφέρουν μια σειρά καθημερινών δραστηριοτήτων διασκέδασης όπως η ταινία "Ταινίες κάτω από τα αστέρια". Ορισμένες ιδιοκτησίες διαθέτουν κλαμπ για παιδιά και γεύματα χαρακτήρα.

Παράδοση αγοράς. Σχεδιάζοντας τα ψώνια σουβενίρ; Οποιαδήποτε αγορά δώρων που κάνετε στα θεματικά πάρκα μπορεί να σταλεί ξανά στο ξενοδοχείο σας δωρεάν, οπότε δεν χρειάζεται να μεταφέρετε επιπλέον σακούλες μαζί σας.

Επιλογές του φαγητού. Οι επισκέπτες του Disney World Resorts μπορούν να αγοράσουν το πρόσθετο του εστιατορίου, το οποίο περιλαμβάνει ένα καθορισμένο αριθμό γευμάτων σε καθορισμένη τιμή.

Επιπλέον, όλα τα θέρετρα έχουν ναυαγοσωστικές πισίνες και μια ποικιλία από επιλογές για φαγητό. Ορισμένα προσφέρουν εξαιρετικά εστιατόρια και / ή εστιατόρια με γεύματα χαρακτήρα.

Εξερευνήστε τις επιλογές ξενοδοχείων στο Disney World

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!