Απαιτήσεις Visa για τη Βραζιλία

Χρειάζεστε βίζα για να ταξιδέψετε στη Βραζιλία; Εξαρτάται από το πού βρίσκεστε. Ενώ οι Αμερικανοί κάτοχοι διαβατηρίου δεν χρειάζονται βίζα για να ταξιδέψουν σε πολλές χώρες, χρειάζονται μία για να εισέλθουν στη Βραζιλία. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για τις απαιτήσεις θεώρησης εάν προγραμματίζετε ένα ταξίδι στη Βραζιλία

Απαίτηση για κάτοχοι διαβατηρίων ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί πολίτες χρειάζονται βίζα για να μπουν στη Βραζιλία Η Βραζιλία έχει αμοιβαία πολιτική θεωρήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι η Βραζιλία έχει τις ίδιες απαιτήσεις θεώρησης που οι ΗΠΑ επιβάλλουν στους κατόχους διαβατηρίου της Βραζιλίας.

Με άλλα λόγια, εάν οι Βραζιλιάνους καλούνται να λάβουν θεώρηση εισόδου για τουριστική είσοδο στις ΗΠΑ, τότε η Βραζιλία θα επιβάλει τις ίδιες απαιτήσεις στους Αμερικανούς πολίτες που επιθυμούν να εισέλθουν στη Βραζιλία.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για θεώρηση της Βραζιλίας

Οι κάτοχοι διαβατηρίου των ΗΠΑ πρέπει να υποβάλουν αίτηση για θεώρηση εκ των προτέρων. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλλει, αλλά γενικά η εφαρμογή δεν μπορεί να επισπευσθεί και απαιτεί λίγες εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

Το τέλος είναι $ 160 πρέπει να καταβληθεί με τη μορφή USPS χρημάτων. Το τέλος δεν επιστρέφεται, οπότε αν η αίτησή σας είναι ελλιπής και δεν μπορεί να γίνει επεξεργασία, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν μια συμπληρωμένη αίτηση και δύο φωτογραφίες.

Είναι σημαντικό να ελέγξετε τις απαιτήσεις του προξενείου σας. Σε ορισμένες περιοχές, μπορεί να χρειαστεί να κλείσετε ραντεβού. Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει και να υπογράψουν την αίτησή τους και να φέρουν μια πρόσφατη φωτογραφία σε μορφή διαβατηρίου 2x2 και ένα αναγνωρισμένο από το κράτος αναγνωριστικό, όπως άδεια οδήγησης.

Όλοι οι κάτοχοι διαβατηρίων πρέπει να έχουν διαβατήριο που να ισχύει την ημερομηνία εισόδου στη Βραζιλία με μια κενή σελίδα για τη σφραγίδα του διαβατηρίου.

Βρείτε το κοντινότερο προξενείο στον κατάλογο των Προξενείων της Βραζιλίας στις ΗΠΑ.

Ποιες χώρες χρειάζονται βίζα για να μπουν στη Βραζιλία;

Παρακάτω είναι ένας κατάλογος χωρών που απαλλάσσονται από την υποχρέωση θεώρησης για να εισέλθουν στη Βραζιλία .

Με άλλα λόγια, οι χώρες που δεν απαριθμούνται εδώ χρειάζονται βίζα για να εισέλθουν στη Βραζιλία: Ανδόρα, Αργεντινή, Αυστρία, Μπαχάμες, Μπαρμπάντος, Βέλγιο, Βολιβία, Βουλγαρία, Τσεχία, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Γερμανία, Ελλάδα, Γουατεμάλα, Γουιάνα, HKBNO, HKSAR, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μακάο, Μαλαισία, Μεξικό, Μονακό, Μαρόκο, Ναμίμπια, Ολλανδία, Μάλτα, Παναμάς, Παραγουάη, Περού, Φιλιππίνες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σλοβακία, Σλοβενία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουρινάμ Σουηδία Ελβετία Ταϊλάνδη Τρινιντάντ και Τομπάγκο Τυνησία Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ουρουγουάη, το Βατικανό και τη Βενεζουέλα. Ωστόσο, για ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες, δοκιμάστε αυτόν τον πλήρη κατάλογο των απαιτήσεων θεώρησης και των εξαιρέσεων για την είσοδο στη Βραζιλία από το Γραφείο Προξενείου της Βραζιλίας στην Ουάσιγκτον, DC