Μόντρεαλ τον Φεβρουάριο Οδηγός Καιρού και Εκδηλώσεων

Μην αφήσετε κανέναν να σας πει, είστε τρελοί για να πάτε στο Μόντρεαλ τον Φεβρουάριο, παρά το γεγονός ότι είναι ο δεύτερος πιο κρύος μήνας του έτους, δίπλα στον Ιανουάριο. Αυτή η περίφημη ψυχρή καναδική πόλη έχει πολλά να προσφέρει τις γενναίες ψυχές που μπορούν να δουν πέρα ​​από τον χαμηλό υδράργυρο: Τα χαμηλά σενάρια ξενοδοχείων και ταξιδιών, παγοδρομία και ένα τεράστιο φεστιβάλ τέχνης είναι μόνο μερικά από τα διασκεδαστικά που πρέπει να έχουν.

Μόντρεαλ Ο καιρός τον Φεβρουάριο

Οι θερμοκρασίες μπορεί να αισθάνονται ψυχρότερες λόγω του ανέμου ("παράγοντας ψύξης ανέμου"). Όταν ο καιρός ανακοινώνει ότι είναι -15 ° C, ξέρετε ότι είναι * κρύο. * Αυτή είναι η θερμοκρασία όπου τα σχολεία θα κρατήσουν ενδεχομένως τα παιδιά για διακοπές.

Οι χειμώνες του Μοντρεάλ είναι κρύες αλλά ξηρές και ηλιόλουστες.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν μερικές χιονοπτώσεις και τις περιστασιακές βροχοπτώσεις τουλάχιστον τις μισές ημέρες του Φεβρουαρίου.

Τι να Pack

Το Μόντρεαλ έχει κρύους, χιονισμένους χειμώνες. Οι θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν αισθάνονται ψυχρότερες λόγω του ανέμου, αλλά οι θερμοκρασίες δεν είναι απαραιτήτως δυσάρεστες εάν είστε έτοιμοι. Είναι όλα σχετικά με το σωστό εργαλείο.

Οι επισκέπτες του Μόντρεαλ τον Φεβρουάριο θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ποικίλες θερμοκρασίες, αλλά κυρίως πολύ κρύες ή εντελώς παγωμένες. Συσκευασία ενδυμάτων που μπορούν να στρωματοποιηθούν. Μάθετε πώς να ντύσετε για να παραμείνετε ζεστοί το χειμώνα

Ειδικά στο Παλιό Μόντρεαλ, όπου οι δρόμοι είναι λιθόστρωτο, το περπάτημα μπορεί να είναι επισφαλές, έτσι οι σωστές μπότες με αντιολισθητική είναι απαραίτητη. Σκεφτείτε να αγοράσετε το slip-on Yaktrax που ολισθαίνει πάνω σε παπούτσια για αυξημένη πρόσφυση.

Φεβρουάριος Perks

Τι δεν είναι τόσο μεγάλη για το Μόντρεαλ τον Φεβρουάριο

Καλό να ξέρω

Εκδηλώσεις & Στιγμιότυπα