Εθνικό Μουσείο Ναυτικού Σώματος στο Quantico της Βιρτζίνια

Ένας οδηγός επισκεπτών του Εθνικού Μουσείου Σώματος Ναυτικών

Το Εθνικό Μουσείο Θαλάσσιων Σωμάτων, το οποίο ανοίχθηκε στο κοινό στις 13 Νοεμβρίου 2006, ως αφιέρωμα στους Αμερικανούς ναυτικούς, ένα σύγχρονο μουσείο που χρησιμοποιεί διαδραστική τεχνολογία, εκθέματα πολυμέσων και χιλιάδες αντικείμενα για να φέρει στη ζωή τις αξίες, την αποστολή και τον πολιτισμό του Θαλάσσιου Σώματος. Το Εθνικό Μουσείο Θαλάσσιων Σωμάτων έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επισκέπτες να δουν, να αισθανθούν και να εκτιμήσουν τι σημαίνει να είσαι στο Ναυτικό Σώμα.

Βρίσκεται σε μια περιοχή 135 στρεμμάτων δίπλα στη βάση των ναυτικών σωμάτων των ΗΠΑ στο Quantico της Βιρτζίνια, σε μικρή απόσταση νότια της Washington, DC.

Ενημέρωση κατασκευής: Η κατασκευή ξεκίνησε την τελευταία φάση του μουσείου. Το νέο τμήμα θα ανοίξει σε φάσεις για μια τετραετή περίοδο. Το πρώτο μέρος άνοιξε το 2017.

Το επίκεντρο του κτιρίου του Εθνικού Ναυτικού Μουσείου είναι ένας λοφώδης ιστός ύψους 210 ποδιών πάνω από ένα γυάλινο αίθριο 160 ποδών. Αυτή η σχεδίαση ήταν εμπνευσμένη από τη διάσημη σημαία του Iwo Jima του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, την εικόνα που ενέπνευσε και το Μνημείο του Iwo Jima στο Arlington της Βιρτζίνια.

Εκθέματα και Γκαλερί

Οι επισκέπτες μαθαίνουν για την εξέλιξη του Θαλάσσιου Σώματος και την ιστορία του μέσα από εκθέματα που τα έβαλαν στη μέση της δράσης, από την εμφάνιση μιας εξαντλητικής εμπειρίας στο στρατόπεδο εκκίνησης, το περπάτημα σε μια σκηνή χειμωνιάτικου πεδίου μάχης από τον Κορεατικό πόλεμο και την ακρόαση των ηχογραφήσεων ιστορίες.

Το Εθνικό Μουσείο Θαλάσσιων Σωμάτων διαθέτει αίθουσες εποχής που αναδεικνύουν το ρόλο των ναυτικών κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, του Κορεατικού Πολέμου και του Βιετνάμ.

Μελλοντικά εκθέματα θα παρουσιάσουν τον επαναστατικό πόλεμο, τον εμφύλιο πόλεμο και τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο καθώς και πιο πρόσφατες πρωτοβουλίες στον Παναμά, στο Κουβέιτ και στα Βαλκάνια. Κάθε έκθεση εξετάζει το πολιτικό κλίμα εκείνη την εποχή, τον ειδικό ρόλο των ναυτικών και πώς οι εμπειρίες αυτές επηρέασαν την αμερικανική ιστορία.


Κέντρο κληρονομιάς θαλάσσιων σωμάτων

Το National Marine Corps Museum είναι ένα μέρος του κέντρου κληρονομιάς Marine Corps, το οποίο είναι ένα συγκρότημα εγκαταστάσεων που περιλαμβάνει επίσης ένα πάρκο αναμνηστικών , χώρους παρελάσεων, εγκαταστάσεις τεχνητής αποκατάστασης, καθώς και ένα συνεδριακό κέντρο και ένα ξενοδοχείο. Το Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Μουσείου και του Θαλάσσιου Σώματος κάνουν το Quantico ζωντανό προορισμό τόσο για τους ναυτικούς όσο και για τους πολίτες, για να μοιραστούν ιδέες σχετικά με το ρόλο των ναυτικών στην ιστορία και την επιρροή τους στις αμερικανικές αξίες της ελευθερίας, της πειθαρχίας, του θάρρους και της θυσίας.

Άλλες εγκαταστάσεις του μουσείου

Το National Marine Corps Museum διαθέτει δύο εστιατόρια, ένα κατάστημα με είδη δώρων, ένα υπερσύγχρονο θέατρο μεγάλης οθόνης (προγραμματισμένο), αίθουσες διδασκαλίας και χώρους γραφείων.

Τοποθεσία

18900 Jefferson Davis Highway, Τρίγωνο, Βιρτζίνια. (800) 397-7585.
Η βάση Quantico Marine Corps και το National Marine Corps Museum βρίσκονται στο Interstate 95 της Βιρτζίνια, 36 μίλια νότια της Washington DC και 20 μίλια βόρεια του Fredericksburg.

Ωρες

Ανοιχτό καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. (κλειστή ημέρα των Χριστουγέννων)

Αδεια

Η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν. Ένας προσομοιωτής πτήσης και μια σειρά τουφέκι M-16 A2 κοστίζουν 5 δολάρια το καθένα.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.usmcmuseum.org