Πού να γνωρίσετε ένα γεύμα ζαχαροπλαστικής μέσα και γύρω από το Μόντρεαλ

Το Μόντρεαλ Της αρέσει το σιρόπι σφενδάμνου ... και τα σάκχαρα της ζάχαρης

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Κεμπέκ των παραγωγών σιροπιών σφενδάμου, περισσότερα από τα δύο τρίτα του σφενδάμου σφενδάμου στον κόσμο παράγονται στην επαρχία των καμπαναριών του Κεμπέκ. Η επαρχία του Κεμπέκ καταναλώνει επίσης περισσότερα προϊόντα σφενδάμνου κατά κεφαλή από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Και σε όποιον έχει ποτέ δοκιμάσει το γλυκό σφενδάμι σφρίδα με πολλές μορφές του, μπορείτε να μας κατηγορήσετε ειλικρινά;

Το κομμάτι της εμπειρίας του σιροπιού σφενδάμνου του Κεμπέκ περιλαμβάνει τη διαδικασία της ζάχαρης. Αυτός είναι ο κώδικας για την εξάτμιση σε ένα γεύμα ζαχαροπλαστικής.

Το γεύμα ζαχαροπλαστικής

Οι ντόπιοι γνωρίζουν ήδη τι να περιμένουν. Αλλά για όσους είναι νέοι στο Μόντρεαλ και την ίδια την έννοια της ζάχαρης, εδώ είναι μια αναλυτική περιγραφή του τι μπορείτε να περιμένετε στο πρώτο γεύμα σακχαρώδης γεύμα σας (εκτός αν πηγαίνετε στο τσαγκάρη Sugar Shack του Πικέρ ντε Κοχόν , όπου μπορείτε να περιμένετε λίγο περισσότερο Οτιδήποτε).

Πού να σκοράρει το απόλυτο γεύμα ζαχαροπλαστικής; Έχετε δύο επιλογές.

Η αστική ζαχαροπλαστεία του Μόντρεαλ

Η προώθηση του είναι ένα πολιτιστικό ιεραρχικό πέρασμα στο Μόντρεαλ. Μια βραχύχρονη εποχή που ποικίλλει κάθε χρόνο, κάπου από τα τέλη Φεβρουαρίου έως τις αρχές Μαΐου, ίσως η πιο γνωστή δραστηριότητα, εκτός από την επίσκεψη σε μια σακιά ζάχαρης, τρώει ζεστό καφέ σφενδάμνου σε φρέσκο ​​χιόνι .

Οι εκδηλώσεις του Maple taffy αρχίζουν να εμφανίζονται στην πόλη γύρω από τις αρχές Μαρτίου, εκτός των επιλεγμένων σταθμών του μετρό , στο Parc Jean-Drapeau και στην αγορά Jean-Talon, ενώ οι αστικές ζάχαρες προσφέροντας σε ορισμένες περιπτώσεις ένα παραδοσιακό γεύμα à sucre συνήθως ξεκινούν την εποχή τους τον Μάρτιο, Απρίλιος. Και ενώ όλοι αποπνέουν επείγοντα πόθο για σφεντάμια, φέρνουν επίσης νοσταλγία για μια αυθεντική σακκάβα ζάχαρης, ή cabane à sucre , εμπειρία.

Και ενώ τίποτα δεν κτυπά μια αυθεντική εμπειρία σακιδίων ζαχαροπλαστικής σε μία από τις καμπάνες του Μόντρεαλ à sucre , ίσως απλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι λίγο πιο κοντά στο σπίτι. Τα πρώτα εννέα στοιχεία της παρακάτω κατάταξής μας είναι οι κάβες ζάχαρης του Μόντρεαλ και οι θερμές ταφίες που βρίσκονται στο νησί του Μόντρεαλ. Και αν και οι περισσότεροι δεν σερβίρουν παραδοσιακά γεύματα σε πλήρη κλίμακα, είναι το τέλειο αντίδοτο για τους φαύλους σιναπισμούς σιροπιού σφενδάμου.

Η παραδοσιακή εμπειρία Sugar Shack

Η πραγματική ζάχαρη γίνεται έξω από το Μόντρεαλ, στα 200 περίπου σάκχαρα σακχάρου που απλώνεται σε όλη την επαρχία του Κεμπέκ. Σε ένα από αυτά, μπορείτε να απολαύσετε βόλτες με έλκηθρο, να δοκιμάσετε το σφενδάμικο σε χιόνι και να γεμίσετε το πρόσωπό σας με το παραδοσιακό φαγητό που μπορείτε να τρώτε, συμπληρωμένο είτε από τη ζωντανή λαϊκή μουσική είτε από ένα συναρπαστικό χορευτικό μίγμα.

Τα τελευταία επτά στοιχεία της παρακάτω κατάταξής μας (αρχής γενομένης από # 10) είναι μοναδικές σακκάδες ζαχαροπλαστικής κοντά στο Μόντρεαλ, όλες μέσα σε μια ώρα με το αυτοκίνητο της πόλης.