Μόντρεαλ εκλογές 2017: Πληροφορίες ψήφου για τις προσεχείς εκλογές του Μόντρεαλ

Από τον τρόπο ψηφοφορίας στο πού να ψηφίσετε

Η πόλη του Μόντρεαλ θα έχει τις επόμενες δημοτικές εκλογές της στις 5 Νοεμβρίου 2017. Οι τελευταίες εκλογές κέρδισε ο σημερινός κατεστημένος δήμαρχος Denis Coderre στις 3 Νοεμβρίου 2013. Μάθετε πώς μπορείτε να εγγραφείτε για να ψηφίσετε και να λάβετε λεπτομέρειες για το πότε και πού να ψηφίσετε στις εκλογές του Μόντρεαλ του 2017, όλες ακριβώς κάτω.

Ποιος μπορεί να ψηφίσει στις επόμενες δημοτικές εκλογές;

Για να μπορείτε να ψηφίσετε στις δημοτικές εκλογές του Μόντρεαλ στις 5 Νοεμβρίου 2017 και να επιλέξετε τον δημάρχο της πόλης, τους δημοτικούς συμβούλους, τους δημάρχους και τους συμβούλους των δήμων που πιστεύετε ότι θα εκπροσωπήσει καλύτερα εσάς και την πόλη σας, πρέπει:

Εκτός από τις παραπάνω συνθήκες, πρέπει επίσης:

* Εάν η γη / περιουσία ανήκει σε περισσότερους από έναν ιδιοκτήτες ή το ίδρυμα της επιχείρησης μοιράζεται με συνιδιοκτήτες, ένας συνιδιοκτήτης ή συνιδιοκτήτης πρέπει να ορίζεται, με πληρεξούσιο, ο μοναδικός ψηφοφόρος για την εν λόγω γη / περιουσία / επιχειρηματικό ίδρυμα. Αυτό πρέπει να κατατεθεί στον υπάλληλο επιστροφής της περιοχής σας (για να μάθετε σε ποια εκλογική περιφέρεια η γη / περιουσία σας εμπίπτει, συμβουλευτείτε τον χάρτη Élection Montréal).

Αν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες σχετικά με το αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για ψηφοφορία, καλέστε τη γραμμή πληροφοριών Élection Montréal στη διεύθυνση (514) 872-VOTE (8683).

Είμαι ικανός να ψηφίσω. Πώς μπορώ να εγγραφώ για να ψηφίσω στις επόμενες εκλογές στο Μόντρεαλ;

Οι αναγνωρισμένοι ψηφοφόροι θα λάβουν ειδοποίηση εισόδου στον κατάλογο των εκλογέων στο ταχυδρομείο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της 25ης Σεπτεμβρίου 2017. Εάν δεν έχετε λάβει ειδοποίηση εισόδου εντός μιας εβδομάδας, αλλά έχετε δικαίωμα ψήφου ή εάν λάβατε μια ειδοποίηση εισόδου αλλά με σφάλματα (π.χ. ψευδώνυμο όνομα), θα πρέπει να πάτε σε ένα συμβούλιο αναθεωρητών τον Οκτώβριο του 2017 (ημερομηνίες TBC). Για να μάθετε ποιο συμβούλιο αναθεωρητών είναι πιο κοντά σε εσάς, καταχωρίστε τη διεύθυνσή σας σε αυτή τη σελίδα της ιστοσελίδας της Élection Montréal για μια λίστα με τις θέσεις που είναι πλήρες με τις ώρες λειτουργίας και τις πληροφορίες επικοινωνίας.

Δεν έλαβα ειδοποίηση εισόδου στο ταχυδρομείο επιβεβαιώνοντας ότι είμαι στον κατάλογο των εκλογέων αλλά είμαι ικανός να ψηφίσω και θέλω να ψηφίσω! Τι να κάνω?

Θα χρειαστεί να πάτε σε ένα συμβούλιο αναθεωρητών από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 17 Οκτωβρίου 2017 για να εγγραφείτε για να ψηφίσετε. Για να μάθετε ποιο συμβούλιο αναθεωρητών είναι πιο κοντά σε εσάς, καταχωρίστε τη διεύθυνσή σας σε αυτή τη σελίδα της ιστοσελίδας της Élection Montréal για μια λίστα με τις θέσεις που είναι πλήρες με τις ώρες λειτουργίας και τις πληροφορίες επικοινωνίας.

Πηγαίνω σε ένα συμβούλιο αναθεωρητών για να προσθέσω το όνομά μου στον κατάλογο των εκλογέων ή για να διορθώσω τα λάθη που έγιναν στην ειδοποίηση εισόδου που έλαβα στο ταχυδρομείο. Χρειάζεται να φέρω κάτι;

Ναί! Θα χρειαστείτε δύο στοιχεία αναγνώρισης για να επεξεργαστείτε το αίτημά σας. Ένα τεμάχιο ταυτότητας πρέπει να αναφέρει σαφώς το επώνυμό σας, το όνομα και την ημερομηνία γέννησής σας (π.χ. διαβατήριο, πιστοποιητικό γέννησης, πιστοποιητικό ιθαγένειας και κάρτα Medicare). Το δεύτερο τεμάχιο ταυτότητας πρέπει να αναφέρει σαφώς το επώνυμό σας, το όνομα και τη διεύθυνση κατοικίας σας (π.χ. άδεια οδήγησης, λογαριασμός υδροδότησης, λογαριασμός τηλεφώνου, κάρτα σχολικής αναφοράς).

Δεν μπορώ να φτάσω σε ένα συμβούλιο αναθεωρητών τον Οκτώβριο του 2017, αλλά είμαι ικανός να ψηφίσω και θέλω να ψηφίσω! Μπορώ να στείλω κάποιον άλλο για να εγγραφεί ή να διορθώσω προσωπικά τα προσωπικά μου στοιχεία;

Ναί! Μπορείτε να στείλετε τα ακόλουθα άτομα, με δύο κομμάτια της ταυτότητάς τους και δύο κομμάτια της ταυτότητάς σας , στη θέση σας:

Τι γίνεται με ειδικά μέτρα ψηφοφορίας για τους ψηφοφόρους με συγκεκριμένες ανάγκες;

Για να μάθετε τι μέτρα έχουν θεσπιστεί για να διευκολύνετε τη διαδικασία ψηφοφορίας για τους ψηφοφόρους με αναπηρίες και τους λειτουργικούς περιορισμούς, συμβουλευτείτε την ενότητα σχετικά με τα ειδικά μέτρα στην ιστοσελίδα του Μόντρεαλ.

Είμαι εγγεγραμμένος για να ψηφίσω αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιος τρέχει στην ιππασία μου και σε ποια περιοχή ανήκω ... πώς μπορώ να το βρω αυτό;

Για να μάθετε ποια από τις 58 εκλογικές περιφέρειες ανήκετε, συμβουλευτείτε τον χάρτη Élection Montréal και επιλέξτε τον δήμο σας για έναν πλήρη κατάλογο περιφερειών ή καλέστε (514) 872-VOTE (8683). Όσο για να μάθετε ποιος τρέχει στην περιοχή σας - υποψήφιοι δήμαρχοι, υποψήφιοι δημοτικών συμβούλων, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δήμαρχοι του Μόντρεαλ - η Élection Montreal υπόσχεται να δημοσιεύσει αυτές τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα τους κάποια στιγμή κοντά στις αρχές Οκτωβρίου 2017 .

Θέλω να εργαστώ για το Élection Montréal. Πώς και πού υποβάλλω αίτηση για δουλειά;

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Μόντρεαλ με αριθμό κοινωνικής ασφάλισης άνω των 16 ετών μπορεί να υποβάλει αίτηση για δημοτική εκλογική δουλειά. Οι θέσεις περιλαμβάνουν τον υπάλληλο δημοσκόπησης, το μέλος του πίνακα ελέγχου ταυτότητας και άλλους ρόλους των εκλογικών τμημάτων. Επικοινωνήστε με την Élection Montréal για λεπτομέρειες.

Έχω περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την εκλογική διαδικασία και τις διαδικασίες ψηφοφορίας στο Μόντρεαλ. Σε ποιον μπορώ να επικοινωνήσω;

Το Élection Montréal δημιούργησε γραμμή πληροφοριών. Κλήση (514) 872-ΨΗΦΙΑΚΗ (8683).

Σχέδιο για ένα μεγάλο: Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μόντρεαλ
Δείτε επίσης: Καιρός στο Μόντρεαλ
Και: Δωρεάν WiFi Hot Spots στο Μόντρεαλ