Μόντρεαλ μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες

Μόντρεαλ Μέσες θερμοκρασίες ανά μήνα

Μόντρεαλ Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες: Η χαμηλή

Ο καιρός του Μόντρεαλ είναι γνωστός διπολικός. Ντους, χιόνι, βροχή κατάψυξης, ακολουθούμενο από ζεστό ήλιο και εξάλειψη όλων των καταστροφικών αποδείξεων κατά τη διάρκεια μιας ημέρας; Εντελώς δυνατή. Μερικές φορές πιθανό.

Έτσι εάν σκοπεύετε να κάνετε το καλύτερο του χρόνου σας στο Μόντρεαλ το οποίο, παρεμπιπτόντως, δεν είναι πολύ δύσκολο να το κάνετε, σκεφτείτε να πάρετε το σέσουλα στις τοπικές τάσεις καιρού και να ντύσετε το κομμάτι.

Μετά από όλα, όπως είπε ο συγγραφέας Alfred Wainwright, "δεν υπάρχει κακό καιρό, μόνο ακατάλληλα ρούχα". Ο μέσος όρος των μηνιαίων θερμοκρασιών του μήνα στο μήνα είναι μόλις κάτω. *

Μόντρεαλ Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες: Ιανουάριος

Ο στατιστικά πιο κρύος μήνας του έτους στο Μόντρεαλ, τον Ιανουάριο είναι περισσότερο από εύχρηστο με τα σωστά ρούχα. Και μια ατρόμητη στάση.

Μόντρεαλ Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες: Φεβρουάριος

Οι θερμοκρασίες του Φεβρουαρίου στο Μόντρεαλ είναι συγκρίσιμες με εκείνες του Ιανουαρίου, οπότε πρέπει να προετοιμαστείτε να συγκεντρωθείτε.

Μόντρεαλ Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες: Μάρτιος

Ο Μάρτιος εξακολουθεί να είναι γεμάτος χειμώνας σε αυτά τα μέρη, αλλά η άκρη είναι συνήθως εκτός του δευτέρου εξαμήνου του μήνα. Μερικά χρόνια χαρακτηρίζονται από άνοιξη απόψυξη αυτή τη φορά του έτους.

Ωστόσο, άλλοι βλέπουν το χειμώνα να παραμένει.

Μόντρεαλ Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες: Απρίλιος

Η άνοιξη αναμφισβήτητα αναβιώνει τον εκκολαπτόμενο κεφάλι της τον Απρίλιο στο Μόντρεαλ. Το ερώτημα είναι πότε.

Μόντρεαλ Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες: Μάιος

Μάιος είναι μια ομορφιά. Τα λουλούδια αρχίζουν να ανθίζουν, οι ντόπιοι ρίχνουν τα χνούδια τους και οι άνετες θερμοκρασίες είναι ο ευχάριστος κανόνας.

Μόντρεαλ Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες: Ιούνιος

Ο Ιούνιος είναι μια εστία δραστηριότητας στο Μόντρεαλ. Και τείνει να πάρει ζεστό σωλήνα μέχρι το τέλος του μήνα, αν όχι νωρίτερα.

Μόντρεαλ Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες: Ιούλιος

Το καυτό και υγρό είναι ο τρόπος των καλοκαιρινών καλοκαιρινών περιόδων. Ας πούμε ότι η ξηρή θερμότητα είναι ένα σπάνιο θαύμα.

Μόντρεαλ Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες: Αύγουστος

Αύγουστος στο Μόντρεαλ; Ακόμα ζεστό. Ακόμα υγρό. Σας απασχολεί, οτιδήποτε είναι δυνατό. Μιλάμε καιρός, τελικά.

Μόντρεαλ Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες: Σεπτέμβριος

Οι ψυχρότερες αλλά ακόμη καλοκαιρινές θερμοκρασίες επιμένουν στο πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου στο Μόντρεαλ.

Μόντρεαλ Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες: Οκτώβριος

Τα ινδικά καλοκαίρια είναι πολύ πιθανό τον Οκτώβριο στο Μόντρεαλ. Ποτέ δεν ξέρεις. Τα επίπεδα είναι το κλειδί καθώς ακόμα και μια ζεστή μέρα ακολουθεί γενικά μια δροσερή, τραγανή νύχτα.

Μόντρεαλ Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες: Νοέμβριος

Ο Νοέμβριος γίνεται ψυχρός στο Μόντρεαλ. Χωρίς ψύξη με κόκαλα, αλλά σίγουρα δροσερό.

Μόντρεαλ Μέσες μηνιαίες θερμοκρασίες: Δεκέμβριος

Και έτσι αρχίζει το χειμώνα στο Μόντρεαλ, συνήθως στα μισά του μήνα, αν όχι νωρίτερα. Τα αργά χειμωνιάτικα σκουπίδια είναι επίσης γνωστό ότι συμβαίνουν, αν και μια λευκή χιονώδης περίοδος διακοπών είναι πιο κοινή από ό, τι δεν είναι.

* Πηγή: Περιβάλλον Καναδά. Οι μέσες θερμοκρασίες και τα δεδομένα εγγραφής ανακτήθηκαν στις 14 Σεπτεμβρίου 2010. Όλες οι πληροφορίες υπόκεινται σε ελέγχους διασφάλισης της ποιότητας από το περιβάλλον του Καναδά και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι στατιστικές για τον καιρό, όπως παρουσιάζονται παραπάνω, υπολογίζονται κατά μέσο όρο από τα δεδομένα καιρού που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια περιόδου 30 ετών.