Μόντρεαλ Οκτώβριος Καιρός

Μόντρεαλ Οκτώβριος Καιρός: Κλίμα, Θερμοκρασίες *

Εκτός αν η πόλη είναι ευλογημένη με ένα ινδικό καλοκαίρι που εκτείνεται πέρα ​​από το Σεπτέμβριο, το Μόντρεαλ είναι σε κατάσταση πλήρους πτώσης έρχεται τον Οκτώβριο.

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ; Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων Tripadvisor

Τρελό, δροσερό αλλά αρκετά άνετο, δεν είναι ασυνήθιστο να βιώνεις μια χιονόπτωση αυτή τη στιγμή. Αλλά οι πιθανότητες είναι ότι αν συμβεί καθόλου, η εν λόγω χιονόπτωση θα συμβεί πιο κοντά στο τέλος του μήνα.

Και θα ήταν πιθανότατα ένα πολύ ελαφρύ ξεσκόνισμα όπου οι νιφάδες δεν παραμένουν στο έδαφος για περισσότερο από λίγα λεπτά ή ώρες, που λιώνουν μέχρι το τέλος της ημέρας.

< Μόντρεαλ Σεπτέμβριος καιρός Μόντρεαλ Νοέμβριος Καιρός >

Μόντρεαλ Οκτώβριος Καιρός: Τι να φοράτε

Για χάρη της άνεσης, ο Οκτώβριος στο Μόντρεαλ είναι όλα σχετικά με τα στρώματα, ειδικά αν είναι έξω και περίπου από μέρα σε νύχτα.

Οι ημέρες των ινδικών καλοκαιρινών περιόδων είναι πιθανό, ειδικά τις δύο πρώτες εβδομάδες του μήνα. Αυτό που μεταφράζεται είναι ζεστές μέρες αλλά δροσερές, γενικά «αδέξια» νύχτες.

Με άλλα λόγια, ένα απόγευμα στον ήλιο μπορεί να είναι άνετο μόνο με ένα πουκάμισο και σακάκι ή ανεμοστρόβιλο, αλλά μόλις ο ήλιος γυρίσει, μπορεί να χρειαστεί ένα ελαφρύ σακάκι με κασκόλ όταν οι θερμοκρασίες πέσουν κάτω από 10ºC (50ºF) έρχονται τη νύχτα.

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ τον Οκτώβριο; Πακέτο:

Ο τρόπος ζωής

Ο καιρός τον Οκτώβριο είναι συνώνυμος με το φύλλο-peeping και τους μεγάλους περιπάτους, ένας αγαπημένος μήνας για να επισκεφθείτε για ταξιδιώτες αποσπασματικά στην καλοκαιρινή υγρασία του Μόντρεαλ και βαρύτερα πλήθη.

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ τον Οκτώβριο; Μείνετε στο Top Boutique Hotels του Μόντρεαλ
Και: Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων Tripadvisor στο Μόντρεαλ

* Πηγή: Περιβάλλον Καναδά. Οι μέσες θερμοκρασίες, τα άκρα και τα δεδομένα βροχόπτωσης ανακτήθηκαν στις 14 Σεπτεμβρίου 2010. Όλες οι πληροφορίες υπόκεινται σε ελέγχους διασφάλισης ποιότητας από την Environment Canada και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι στατιστικές για τον καιρό, όπως παρουσιάζονται παραπάνω, υπολογίζονται κατά μέσο όρο από τα δεδομένα καιρού που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια περιόδου 30 ετών.

** Σημειώστε ότι οι ντους, το βροχή και / ή το χιόνι ενδέχεται να επικαλύπτονται την ίδια μέρα. Για παράδειγμα, εάν ο Μήνας Χ διαθέτει μέσο όρο 10 ημερών ελαφρών βροχών, 10 ημέρες βαρύτερων βροχών και 10 ημερών χιονόπτωσης, αυτό δεν σημαίνει ότι οι 30 ημέρες του Μήνα Χ τυπικά χαρακτηρίζονται από κατακρήμνιση.

Θα μπορούσε να σημαίνει ότι, κατά μέσο όρο, οι 10 ημέρες του Μήνα Χ ενδέχεται να περιλαμβάνουν ελαφρύ ντους, βροχή και χιόνι σε περίοδο 24 ωρών.